Gość: ola3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:28 orbitek czy rowerek? Co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: o czy r? 17.03.06, 22:34 to zaley na co i dla kogo. ja wole cwiczyc na orbitreku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wlasnie co to? Re: o czy r? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:54 czy orbitek to jest to na czym sie staje, bieze drazki do rak i tak dziwnie chodzi w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: o czy r? IP: *.dami / 81.15.189.* 18.03.06, 10:23 orbitrek lepszy dla osob ktore maja problemy z kolanami...orbitrek troche lepszy gdyz angazujemy rowniez gorna partie ciala ( jezeli uzywamy tch drazkow)...ale niestety bardzo rzadko spotykam osoby ktore poprawnie uzywaja orbitreka...i to jest jego wada - mozna oszukiwac:) ja i tak wole bieznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: o czy r? IP: *.aster.pl 19.03.06, 16:47 patkag, a jak jest poprawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: o czy r? 18.03.06, 17:00 Zalezy do czego. Do ozdoby to rowerek bo mniej miejsca zajmuje. A jak chcesz sie bardziej zmeczyc to polecam orbitreka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: o czy r? IP: *.ptr.terago.ca 18.03.06, 19:10 A jak chcesz sie bardziej zmeczyc to polecam orbitreka> Nonsens. Spojrz na tego faceta: team.discovery.com/france2005/slideshow/stage20_06.html I jescze jedno: team.discovery.com/france2005/slideshow/stage14_03.html Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: o czy r? 19.03.06, 12:56 Zakladalam jednak ze autorce watku chodzilo o rowerek stacjonarny. I moze nie o zmeczenie tu chodzi a raczej prace wiekszej ilosci miesni podczas jezdzenia na orbitreku. Na rowerku pracuje przeciez glownie dolna polowa ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: o czy r? IP: *.abhsia.telus.net 19.03.06, 16:10 O.K. Ja zrozumialem to pytanie w kontekscie 'zrzucania zbednych..'. Co do pracy wiekszyj ilosci miesni zgoda, co do intensywnosci - nie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: o czy r? 19.03.06, 17:49 A rower zwykly bije oczywiscie na glowe ten stacjonarny i orbitreka (w rzucaniu zbednych kg). Sama czekam na odpowiednia pogode bo rower juz mnie korci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: o czy r? IP: *.ptr.terago.ca 19.03.06, 18:12 Czasmai lepiej poczekac. Ja wczoraj nie wytrzymalem (nowy rower) i pomimo zimna i wiatru (40km/k) pojechalem. Lepiej nie mowic jak bylo (mialem goraca wode w bidomie i zamarzla po jakies 25 min.). Po jezdzie wpadlem do auta (ogrzewanie na max). Uplynelo chyba 20 min. jak mnie przestalo 'telepac'. No ale sam tego chciale... Tak ze dzisiaj z powrotem do ... piwnicy!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś