Gość: Kaczusia IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.01, 23:09 Czy ktos cos slyszal o zabiegach "Guam" na cellulit? Czy ktoras z Was lub Waszych znajomych poddawal sie tym zabiegom? Jakie sa rezultaty? Czy to na pewno pomaga zwalczyc cellulit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ydka Re: Guam IP: 195.205.163.* 18.10.01, 12:27 Rezultaty są, a i owszem. Ale samo stosowanie Guam nie wystarcza. Aby były efekty trzeba zadbać o własną dietę. Oczywiście alkohol, kawa, słodycze - wszelkie używki po prostu odpadają. Dużo woooooooooody nie gazowanej. Nie należy też spodziewać się cudów. A jak już jest jakiś efekt, nie można spocząć na laurach. Zabieg trzeba od czasu do czasu powtarzać i oczywiście dbać o skórę od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: Guam IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.01, 19:54 Dzieki za odpowiedz.Czy moglabys przeczytac, o co zapytalam elle i rowniez odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Guam IP: 195.94.222.* 18.10.01, 12:28 Tak, naprawdę polecam. Nie musisz chodzić do gabinetu kosmetycznego, można sobie kupić zestaw do użytku domowego. Oczywiście trzeba stosować regularnie i zgodnie z zaleceniami, tzn. nie pomoże jeśli np. wraz z zabiegami nie zmienisz diety i codziennie poraczysz się pizzą i lodami. Ja byłam naprawdę zadowolona z efektów, tzn, widziałam różnicę, inaczej wyglądała skóra, nogi były szczuplejsze. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: Guam IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.01, 19:48 Ile mialas zabiegow i jakich? Na cale cialo, czy od pasa w dol? Mozesz napisac ile centymetrow Ci ubylo i jaki przedtem mialas stopien zaawansowania cellulitu? Czy mialas cellulit widoczny po scisnieciu skory, czy bylo go widac, kiedy stalas? Po ilu zabiegach bylo widac pierwsze efekty? Jesli chodzi o mnie,to nie dosc, ze mam spory cellulit(zwlaszcza z tylu), to jeszcze mam pod posladkami "walki".Czy na ten defekt "guam" tez mi pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Guam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:10 Co wy opowiadacie, ten zabieg zwiększa niejako cellulitis, gdyż jego działanie sprowadza się jedynie do zmniejszenia ilości wody pod skórą, więc tkanka tłuszczowa (w tym cellulitis) jest lepiej widoczna. Jedynym sposobem redukcji tkanki tłuszczowej jest odpowiednia dieta. Jeśli chce się w trakcie jej stosowania zminimalizować utratę masy mięśniowej warto uprawiać ćwiczenia siłowe. Dla poprawy ogólnej wydolności organizmu można stosować ćwiczenia aerobowe (bieganie itd.). Poziom tkanki tłuszczowej można również zredukować odpowiednim wspomaganiem chemicznym, ale tego nie polecam osobom nie mającym odpowiedniej wiedzy w tym zakresie. Pozostaje jeszcze operacja dla redukcji tkanki tłuszczowej, ale to wg mnie jest gorsze nawet od wspomagania chemicznego (jeszcze większy szok dla organizmu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriana Re: Guam IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.01, 19:58 Ja mam rowniez cellulitis i chcialabym sie go pozbyc.Skad wiesz, jakie dzialanie ma guam? Piszesz o cwiczeniach.Otoz ja jestem osoba wysportowana. Chodze na silownie, na basen,jezdze na rolkach i na rowerze oraz biegam. Lubie wysilek i jak nie pocwicze to zle sie czuje. Jak widzisz wiec gimnastyka nie pomaga, bo cellulitis jaki mialam, taki jest. Nie chce sie odchudzac. Jestem osoba szczupla: przy wzroscie 185 cm. warze 66 kg. Chce sie pozbyc cellulitisu, wiec moze napisz, co polecasz oprocz sportu. Nie pisz tez o kremach, bo to tez mam za soba. Wykorzystalam siedem opakowan VICHY i nie moge powiedziec, ze to cos pomoglo. Wiec? Skad wiesz, ze zabiegi guam przynosza odwrotny skutek? Pozdrawiam, Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriana Re: Guam IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.01, 20:03 Zapomnialam jeszcze o czyms. Jaka diete polecasz? Jem duzo jogurtow, z miesa tylko kurczaka (bez skory) duzo owocow, sorowki, i zupy warzywne.Pije duzo sokow i wody.Nie jem tlustych potraw, baleronow itd. Wczesniej jadlam duzo slodyczy i stad moj cellulitis. Co mi polecasz? Uklony. Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Guam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 17:07 Na cellulitisie sie nie znam ale praktyczne porady jak walcza z tym kobiety w usa znajdziesz tutaj 209.11.101.244/forum/forumdisplay.phps=e67850d73b006f4f808cac22ef832290&f orumid=10 Co do guamu to idz na zabieg i zobaczysz jak ci sie po nim bedzie chcialo siusiu, po prostu nie ma tam substancji chemicznej ktora by w jaikikolwiek sposob wplywala na tkanke tluszczowa Co do kremow to niekoniecznie bo ostatnio sa coraz lepiej udokumentowane dowody na to ze chlorowodorek yohimbiny (yohimbine hcl) stosowany domiejscowo (oczywiscie bo uprzednim rozpuszczeniu w substancji ktora jest w stanie przenosic jej czasteczki przez pory skory) jest w stanie likwidowac tkanke tluszczowa pochodzenia estrogennego a taka jest z reguly u kobiet, ale wiecej informacji znajdziesz w powyzszym linku Co do diety to polecam bogata w bialko i zdrowe tluszcze, do tego malo weglowodanow i zero cukrow (jogurty soki)i zlych tluszczow najlepsza na zmniejszenie wagi Odpowiedz Link Zgłoś