IP: 62.121.73.* 01.11.01, 22:08
a ja tam uważam, że jeśli się dobrze czujesz w swoim ciele i uprawiasz sport to
możesz wyrzucić wagę.
Obserwuj wątek
    • Gość: agra po co? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 08:44
      a ja uważam, że jeśli dobrze się czujesz we własnym ciele to nie musisz wcale
      zrzucać kilogramów!
    • Gość: Anna26 Re: WAGA WON! IP: *.244.84.31.Dial1.Washington2.Level3.net 03.11.01, 02:08
      Wielu psychologow poleca mlodym kobietom terapie typu "WAGA WON". Podobno ta
      terapia bardzo pomaga w body-image.
      • Gość: ajka slusznie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:22
        czlowiek sie odchudza i czuje sie dobrze i mysli " ah jak lepiej wygladam" a
        potem wchodzi na wage i - o dziwo - utyl 2 kilo.
        katastrofa
        a przeciez autosugestia tez sie liczy.
        Na wage zdecydownie nie wolno wchodzic. to tylko szkodzi!
    • Gość: Anna26/7 Re: WAGA WON! IP: *.244.224.166.Dial1.Washington1.Level3.net 13.11.01, 03:33
      Poza tym zupelnie inny numerek waga wybije gdy jestes na czczo a inny po
      trzecim posilku, chocby nawet skaladal sie on glownie z plymow.
      • Gość: Marta Re: WAGA WON! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 14.11.01, 17:36
        A w dodatku moze sie okazac, ze po pewnym czasie wzomzonej i regularnej
        aktywnosci fizycznej wazy sie naprawde wiecej. Ponoc to miesnie (ktore rosna
        pod wplywem treningow) sa ciezsze niz tluszcz, czyli praktycznie tluszczu mniej
        a wskazowka wagi pokazuje wiecej... Coz, ja cwicze od lat i jakos wagi nie
        stracilam, a wrecz przybralam (hej, to na pewno te miesnie!). Moja instruktorka
        twierdzi, ze odkad zaczynala trenowac, jej waga w ogole nie drgnela. Z tym ze
        teraz nosi ubrania kilka numerow mniejsze. A tak w ogole to twierdzenie, ze
        ruch=szczupla, nawet bardzo, sylwetka to mit. Pozdrowienia dla wszystkich
        aktywnych, ktore dawno porzucily zamartwianie sie o zbyt wiele funtow (lub
        kilogramow) i czuja sie swietnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka