Dodaj do ulubionych

Easy Shaper

IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.06, 19:48
Witam serdecznie, bardzo prosze o info: czy ktos z Was mial do czynienia z
Easy Shaperem ? www.tvmarket.pl/index.asp?
tn=productview&pid=11028&c=978 zastanawiam sie nad kupnem, ale boje sie
ze "wyrzuce w bloto" 400zl.
z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Monika.
Obserwuj wątek
    • scept89 Re: Easy Shaper 25.09.06, 00:49
      Daj sobie spokoj.
      1) problemowe obszary u kobiet, facetow i jezozwierzy sa problemowe nie na
      skutek zerowych miesni tylko loju -> kupujesz do nich maszyne kardio a nie do
      cwiczen silowych. Zwykly rower cuda robi.

2) jesli o same miesnie chodzi to najlepiej dzialaja cwiczenia albo z hanltami
      albo pokonujace opor ciala. Maszyny, nawet te renomowane dzialaja _gorzej_ od
      wora z piaskim z ktorym robi sie przysiady.

3) zrob 100 szybkich przysiadow, 20 pompek, 50 brzuszkow i zastanow sie czy
      potrzbujesz jakiejs maszyny ktora to 'lepiej' zadziala.

• Gość: e Re: Easy Shaper IP: 193.200.150.* 28.07.07, 19:13
        ja zakupiłam z tv marketu ten easy shaper i póki co jestem zadowolona. o
        wynikach będę informowała przynajmniej raz w tygodniu:) pozdrawiam cieplutko papa
        • Gość: Aga Re: Easy Shaper IP: 212.182.88.* 29.07.07, 02:15
          Jakbyś nie zakupiła, a zamiast tego zaczęła po prostu i zwyczajnie regularnie
          wykonywać najprostsze ćwiczenia, to też byś była zadowolona i miała nawet lepsze
          efekty.
          • Gość: Iwonka Re: Easy Shaper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:58
            ja tam nie żałuje wydanych pieniędzy na Easy Shaper bo widzę efekty po
            swoichćwiczeniach :)
            • Gość: jackk3 Re: Easy Shaper IP: *.ptr.terago.ca 21.09.07, 23:22
              Przeciez to jest totalny smiec! Najlepsze jest to stwierdzenie ze
              dziala na wszystkie miesnie ciala.
              • Gość: Wiki Re: Easy Shaper IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.07, 08:52
                uzywasz ze tak piszesz?! wiele cwiczen jest na wszytkie miesnie ale
                widac nie masz o Tym pojecia.Easy SHAPER jest ok ale tylko dla tych
                którzy go uzywaja. pa
                • Gość: jackk3 Re: Easy Shaper IP: *.ptr.terago.ca 28.09.07, 16:25
                  Jasne ze jestem cienki, ale swoje podtrzymuje - totalny smiec.
                  • Gość: Wiki Re: Easy Shaper IP: *.kruk-inkaso.com.pl 19.10.07, 11:46
                    zacznij uzywac to zmienisz zdanie...
                    • scept89 Re: Easy Shaper 19.10.07, 13:22
                      Wiki napisał(a):

> zacznij uzywac to zmienisz zdanie...

Chyba musialby najpierw zostac akwizytorem tego badziewia aby z podobnym
                      rozrzewnieniem pisac o zaletach tegoz.

PS: Zdradzisz wysokosc prowizji? Moze dam sie namowic na pisanie idiotyzmow za
                      godziwa oplata...
                      • Gość: Wiki Re: Easy Shaper IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.07, 12:09
                        :)
                        • Gość: wiki Re: Easy Shaper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:45
                          scept odpusc sobie bo cos za bardzo widac prace dla konkurencji:) nie uzywasz to
                          sie nie wypowiadaj bo widzez ez na wioelu forach krytykujesz to co chwalone
                          ...\ciekawe ile dostajesz za oczernianie innych:) pozdrawiam
                          • Gość: kasia Re: Easy Shaper IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.07, 11:26
                            Niestety on ma rację, ponieważ sprzęt jest bardzo dobry jeseli
                            chodzi o funkcjonalnośc, ale wykonanie jest fatalne. Tasmy oporowe
                            pękają juz po 4-ch miesiącach ( ćwiczę tylko ja i 4 razy w tygodniu
                            po 20 minut). Firma, ktora mi sprzedała sprzęt nie bierze
                            odpowiedzialności za tego typu uszkodzenia. Najgorsze jest to, że
                            firma nie posiada na stanie tasm oporowych. Poza tym, za gumy i
                            koszty przesyłki trzeba pokryc z własnej kieszeni.
                            • Gość: ... Re: Easy Shaper IP: *.lanet.net.pl 15.12.07, 20:28
                              hmmm... ja mam ponad 4 misiace i zadnych usterek ale ja kupilamw tvmarkecie moze
                              stad takie roznice w sprzecie i jego trwalosci. U mnie jest ok i wazne ze
                              skutecznie... pozdrawiam
                              • Gość: ..... Re: Easy Shaper IP: *.lanet.net.pl 16.04.08, 21:22
                                polecam fajne forum fitforum.pl
    • Gość: beata Re: Easy Shaper. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:08
      www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a
      • Gość: Klaudia2007 Re: Easy Shaper. IP: *.ovh.net 25.08.07, 00:33
        hej ja juz straciłam ponad 2 kg:)
        • Gość: E Re: Easy Shaper. IP: *.kruk-inkaso.com.pl 05.09.07, 09:02
          hej ja tam wypowiadam sie pozytywnie o Easy jaestem zadowolona.Wpadl
          mi woko nowy sklep ze sprzetem fitnes podaje adresik
          www.fitmarket.pl podobno maja najnizsze ceny
          • Gość: Iwona Re: Easy Shaper. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:37
            oczywiście ze trzeba byc zadowolonym ale tylko wówczas jak sie ten sprzęt ma i
            sie z niego systematycznie korzysta. pa
            • Gość: Iwonka Re: Easy Shaper. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:48
              ja juz po odpoczynku:) nawet nie wiecie jak reaguja mezczyzni na widok
              ladnegocialka na plazy:) wracam do cwiczen bo chce wygladac jeszcze sliczniej:)
              • Gość: karola Re: Easy Shaper. IP: *.cn.com.pl 21.10.07, 20:35
                co do easy shaper'a polecam go. Cwiczylam i bardzo mi pomogl

Easy Shaper został zaprojektowany specjalnie by trafiać w 7 obszarów najbardziej
                problematycznych dla kobiet:

* biodra,
                * pośladki,
                * uda,
                * talia,
                * brzuch,
                * ramiona,
                * klatkę piersiową.

Easy Shaper posiada wygodną ławkę i wysokiej jakości ramę. Został zbudowany
                z wykorzystaniem Technologii Inteligentnego Wyznaczania Celu, która dodaje
                podwójny opór do wykonywanych ćwiczeń.
                Oznacza to, ze podczas wielu ćwiczeń wykorzystywany jest zarówno ciężar ciała
                ćwiczącego oraz opór, jaki stwarzają taśmy oporowe.

Na Easy Shaper ciało przybiera odpowiednią pozycję, która pomoże prawidłowo
                wykonywać ćwiczenia.

Dzięki taśmom oporowym można regulować opór a tym samym intensywność ćwiczeń.

co do ceny to 299 zł to wcale nie sporo na jego umiejetnosci!!

polecam !!

www.tvmarket.pl/index.asp?tn=productview&pid=11028&c=1573&orig=int&brd=ts&ctn=pl&vir=no&referrer=olimpec&src=olimpec
                • Gość: Aga Re: Easy Shaper. IP: *.net195-132-159.noos.fr 29.10.07, 19:56
                  Ile Ci płacą za jeden post reklamowy?
                  • Gość: Wiki Re: Easy Shaper. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.07, 15:43
                    bardzo duzo...:) widzez e kolejna osoba pewnie z konkurencji:) nic mi nie placa
                    ale nie bede was przekonywala bo wy i tak wiecie lepiej. Pewnie wszytkie osoby
                    ktore sie tu pozytywnie wypowiadaja sa oplacane przez firme sprzdajaca to
                    urzadzenie. Zanim napiszesz taki głupi post zastanow sie nad tym...
                    • Gość: A Re: Easy Shaper. IP: *.net195-132-159.noos.fr 02.11.07, 22:58
                      Wiesz, nie trudno być konkurencją dla takiego badziewia. A to, co dobre nie
                      wymaga nachalnej reklamy. Zaś osoby wypowiadające się "pozytywnie" mają dziwnie
                      powtarzalne IP (nie wspomnę o zabanowanych spamowych wpisach).

>Zanim napiszesz taki głupi post zastanow sie nad tym...
                      I czemu nie stosujesz się do własnych rad?
                      • Gość: Wiki Re: Easy Shaper. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.07, 11:45
                        no tak.. czekolady alpen gold to syf bo duzo relkam kazda siec komorkowa to syf
                        bo duzo reklam wszytko co ma duzo reklam to syf, a IP fakt kady kto ma tego
                        samego dostawce SIECI nie moze miec tego samego w nazwie IP TPSA ma dla kazdego
                        uzytkownika inna nazwe w IP niz TPSA:)) cos CI nie wyszlo :) Widac ze Twoja
                        firma plci ci za malo bys postarala sie lepiej odpowiadac na posty i probowac
                        wcisnac forowicza kit o tym ze wszyscy na tym formum co chwala sobie Easy to
                        jedna i ta sama osoba :) pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka