Gość: AGA IP: *.rasserver.net 17.04.03, 23:05 Zapewne nie jednej osobie ,ktorej dieta Atkinsa pomogla ,jest troszeczke przykro ,ze sam Tworca tej diety zmarl w wieku 72 lat . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Diet Guru Atkins Dead At 72... IP: *.icpnet.pl 17.04.03, 23:19 Wyczuwam ironię z twoim liście. Ten temat był już poruszny na forum, więc zbędny trud. KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Diet Guru Atkins Dead At 72... IP: *.rasserver.net 17.04.03, 23:38 Zle musiales-as odebrac moja wypowiedz ,gdyz nie ma w niej nic z ironii,sama stosowalam diete Atkinsa ,a wiec nie jestem zadnym przeciwnikiem tej diety ,a co do faktu Dr.Atkins zmarl dzisiaj w szpitalu w Nowym Yorku ,i nie jest to jak najbardziej zadna pogloska. www.cbsnews.com/stories/2003/04/10/health/main548614.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Diet Guru Atkins Dead At 72... 18.04.03, 16:17 Kilka dni temu poślizgnął się na oblodzonym chodniku idąc do pracy, i uderzył w tył głowy, od tego czasu był w stanie krytycznym. Dla mnie zasłużył na Nobla za udowodnienie, od czego naprawdę się tyje. Odpowiedz Link Zgłoś
muggz praca szkodzi... 22.04.03, 13:34 szkoda faceta, kiedy pierwszy raz czytałem o jego zaleceniach pomyślałem, że to kolejny oszołom z "super metodą" - myliłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Diet Guru Atkins Dead At 72... 22.04.03, 15:39 jogger napisał: > Kilka dni temu poślizgnął się na oblodzonym chodniku idąc do pracy, i uderzył w tył głowy, od tego czasu był w stanie krytycznym. Dla mnie zasłużył na Nobla za udowodnienie, od czego naprawdę się tyje. Dołączam się z poparciem:-) Odpowiedz Link Zgłoś