Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 10:24 Jakie możecie polecić dobre i skuteczne ćwiczenie na wypracowanie ładnych łydek?? Z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lampone Re: Ładne łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:00 Step, step i jeszcze raz step :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ładne łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:45 A można ćwiczyć w domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
bss6 Re: Ładne łydki 17.04.07, 13:38 Polecam: 1. Wspięcie na palce w pozycji stojącej w małym rozkroku. 2. Wspięcie na palce, podpierając się przodem o ławeczkę, ścianę itp. 3. Wspięcie na palce w półprzysiadzie. 4. Wspięcie na palce ze sztangą. 5. Wspięcie na palce na jednej nodze z hanklami. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Ładne łydki 17.04.07, 16:53 Koniecznie wznosy trzeba robić na podeście stojąc na nim na palcach, żeby pięta schodziła w dół poniżej poziomu palców, inaczej mięśnie się skrócą i powstaną 'buły' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Ładne łydki IP: *.acn.waw.pl 19.04.07, 20:00 Jogger, a możesz to objaśnić, te wznosy na podeście, rany boskie, nie wiem co to takiego a ja nie chcę mieć buł!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Ładne łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:29 też się zastanawiam o co chodzi? jak nie zlecieć z tego podestu mając piety niżej niż palce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ładne łydki IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 19.04.07, 23:30 Wystarczy się czegoś przytrzymać ;) www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#lydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ładne łydki IP: *.flashnet.pl 21.09.07, 16:50 Chodze na step regularnie i niestety mam problem z lydkami. Porobily mi sie jak Ty to ladnie powiedziales: "buly" :-) Prosze powiedz mi, jak mam wyszczuplic lydke?? moze jakies kremy?? Odpowiedz Link Zgłoś