Gość: armide IP: *.walecznych.net 11.05.07, 15:30 jak poznac ze zwiekszone obwody sa skutkiem zatrzymania wody a nie tluszczu ? co moze byc tego przyczyna i jak temu przeciwdzialac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: nabieranie wody-do joggera 11.05.07, 16:17 Są wagi elektroniczne obliczające zawartość i tłuszczu, i wody w organiźmie. Wyniki są porównywalne o ile nie zmienoa się gwałtownie sposobu odżywiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: nabieranie wody-do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:36 te wagi działają ? ja nie wierze w nie jak niby od samego dotyku moich sto i masy ciała ona moze mi wiarygodnie podac ile mam tłuszczu a ile mięśni nonsens, to sie opiera ja jakichś normach a nie ma moim składzie Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: nabieranie wody-do joggera 14.05.07, 16:10 Przepuszcza przez ciebie prąd, tyle że nieco słabszy niż w gniazdku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: nabieranie wody-do joggera 11.05.07, 16:19 > o moze byc tego przyczyna i jak temu przeciwdzialac ? np. zbyt małe spożycie wody (następuje magazynowanie), wzrost poziomu hormonów kobiecych, nadmiar soli w diecie Odpowiedz Link Zgłoś