kaor 08.06.07, 22:33 pytanie pewnie laika ale wlasnie zaczelam swoją przygodę z tym "sportem" i nie wiem czy podczas miesiaczki mozna ćwiczyć (bieżnia, rowerk itp)poradzcie proszę i nie śmiejcie sie ze mnie... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Siłownia a okres ;) 09.06.07, 10:18 zalezy jak sie czujesz, jesli nie masz wiekszych dolegliwosci i nie jestes bardzo oslabiona, to spokojnie mozesz cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
kaor Re: Siłownia a okres ;) 09.06.07, 18:50 wieeelkie dzieki za odpowiedz... Pozdro Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ekziste Re: Siłownia a okres ;) 09.06.07, 13:00 Pewnie że można chyba że źle się czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: Siłownia a okres ;) 09.06.07, 22:30 cwiczyc, nawet jak sie nie czujesz najlepiej:) cwiczenia pogamagaj poprawic samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: Siłownia a okres ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 22:40 ja czasem sie fatal nie czuje, jak jak mnie nie mdli i nie zwijam sie w bólu to cwiczenia pomagaja wrecz lepiej sie poczuc w tych dniach poza tym zauważyłam, ze jak cwicze, zwłaszcza brzuchy to mniej dotkliwie to przechodze, a czasem nawet wcale nie czuje ze mam okres, a jak sie rozleniwie i dłuzej nic nie robie to znów wraca ból i fatalne samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to ja Re: Siłownia a okres ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:59 Podpisuję się pod powyższymi postami. Jeśli czujesz się ok, możesz normalnie ćwiczyć. Ja zawsze ćwiczę podczas okresu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wenussa Re: Siłownia a okres ;) 13.06.07, 14:21 Hej!Ja tez juz zapomnialam co to jest okres podczas cwiczen.Tylko w szkole sie czlowiek zwalnial z WF z powodu niedysponowania ;) Ale to bylo glupie tak sobie teraz mysle ;) Pewnie, ze cwicz. Slyszalam tylko, ze w pierwsze 2dni nie powinno wykonywac sie cwiczen z nogami uniesionymi wyzej niz glowa-typu świeca,ale nie wiem czy to udowodnione naukowo... Odpowiedz Link Zgłoś