IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 14:54
czy 49kg przy 162, jest ok ?????przynudzam ,co ....sorki, nprawde
Obserwuj wątek
    • muggz ależ skąd, to fascynujace! 10.06.03, 15:51
      fatalnie,
      rozumiem 45-46, ale 48 to już żenada...
      162cm wzrostu?
      masz te pare kilo w biodrach czy posladkach?
    • Gość: kwiatek Re: 49 kg IP: *.ipartners.pl 10.06.03, 16:25
      Natalia, nie słuchaj muggza, robi sobie z Ciebie jaja. Ja uważam, że 49 jest
      OK. Ale nie mniej! Pozdrawiam, kwiatek
    • Gość: ggigus Re: 49 kg IP: *.public.ub.uni-muenchen.de 12.06.03, 16:13
      Gość portalu: natalia napisał(a):

> czy 49kg przy 162, jest ok ?????przynudzam ,co ....sorki, nprawde

Droga Natalio!
      Kiedys z powodu stresu schudlam do 52 kg, mam 172. Bylo mi wspaniale - dawno
      nie wiedziani znajomi pytali mnie na wstepie, czy jestem chora, bylo mi ciagle
      zimno i nosilam w lecie grube, czarne zimowe rajstopy, nie mialam rano sily
      wstac z lozka i bylam ciagle w stanie euforii. Jak pozniej przypadkiem
      wyczytalam - uczucie chlodu, euforia ,no i oslabienie tez (ale wtedy nie
      laczylam tego ze schudnieciem) byly wynikikem dlugotrwalego wyglodzenia, bo
      sytuacja stresowa rozciagnela sie w czasie. Powodzenia w osiagnieciu idealnej
      wagi zycze
      • Gość: minio Re: 49 kg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 18:05
        euforia? ^_^
        • Gość: linia Re: 49 kg IP: w3cache:* / 192.168.20.* 12.06.03, 19:54
          Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może
          dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może właśnie
          boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny jak
          na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to takie
          napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu
          anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane niz
          się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru
          nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam...
          • Gość: ggigus Re: 49 kg IP: *.public.ub.uni-muenchen.de 13.06.03, 10:29
            Gość portalu: linia napisał(a):

> Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może
            > dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może
            właśnie
            > boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny
            jak
            > na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to
            takie
            > napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu
            > anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane
            niz
            > się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru
            > nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam...
            nie mialam zamiaru na nikogo napadac, opisalam tylko jak to bylo, kiedy mialam
            wedlug siebie samej idealna wage i jak mi wtedy - niezbyt dobrze zreszta -
            szlo.
          • muggz anoreksja 13.06.03, 11:31
            Gość portalu: linia napisał(a):

> Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może
            > dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może
            właśnie
            > boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny jak
            > na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to
            takie
            > napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu
            > anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane
            niz
            > się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru
            > nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam...

skoro jesteś taka samouświadomiona to powinnaś wiedzieć, że anoreksja ma
            podłoże psychiczne - a głodzenie się jest pochodną braku umiejętności
            identyfikowania własnych emocji i radzenia sobie znimi. osoby chore na
            anoreksję nie potrafią precyzyjnie zdiagnozować o co im chodzi (dlaczego czują
            się tak czy inaczej) i czują się często poirytowane, złe itd.
            zauważ, że nikt na nikogo nie napada, osoba która rozpoczęła ten wątek ma równe
            prawo do zadania trochę nonsensownego IMHO pytania (fourm internetowe to nie
            jest terapia grupowa, ani też grupa wsparcia - tylko miejscem wymiany
            poglądów), jak ja do wyrażenia własnego zdania na ten temat.
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka