Gość: natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 14:54 czy 49kg przy 162, jest ok ?????przynudzam ,co ....sorki, nprawde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muggz ależ skąd, to fascynujace! 10.06.03, 15:51 fatalnie, rozumiem 45-46, ale 48 to już żenada... 162cm wzrostu? masz te pare kilo w biodrach czy posladkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: 49 kg IP: *.ipartners.pl 10.06.03, 16:25 Natalia, nie słuchaj muggza, robi sobie z Ciebie jaja. Ja uważam, że 49 jest OK. Ale nie mniej! Pozdrawiam, kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus Re: 49 kg IP: *.public.ub.uni-muenchen.de 12.06.03, 16:13 Gość portalu: natalia napisał(a): > czy 49kg przy 162, jest ok ?????przynudzam ,co ....sorki, nprawde Droga Natalio! Kiedys z powodu stresu schudlam do 52 kg, mam 172. Bylo mi wspaniale - dawno nie wiedziani znajomi pytali mnie na wstepie, czy jestem chora, bylo mi ciagle zimno i nosilam w lecie grube, czarne zimowe rajstopy, nie mialam rano sily wstac z lozka i bylam ciagle w stanie euforii. Jak pozniej przypadkiem wyczytalam - uczucie chlodu, euforia ,no i oslabienie tez (ale wtedy nie laczylam tego ze schudnieciem) byly wynikikem dlugotrwalego wyglodzenia, bo sytuacja stresowa rozciagnela sie w czasie. Powodzenia w osiagnieciu idealnej wagi zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia Re: 49 kg IP: w3cache:* / 192.168.20.* 12.06.03, 19:54 Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może właśnie boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny jak na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to takie napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane niz się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus Re: 49 kg IP: *.public.ub.uni-muenchen.de 13.06.03, 10:29 Gość portalu: linia napisał(a): > Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może > dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może właśnie > boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny jak > na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to takie > napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu > anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane niz > się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru > nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam... nie mialam zamiaru na nikogo napadac, opisalam tylko jak to bylo, kiedy mialam wedlug siebie samej idealna wage i jak mi wtedy - niezbyt dobrze zreszta - szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
muggz anoreksja 13.06.03, 11:31 Gość portalu: linia napisał(a): > Dlaczego na nią napadacie do jasnej cholery!!!!???? (przepraszam)Może > dziewczyna po prostu chce sie dowiedziec czy ma odpowiednią wagę, może właśnie > boi się o to że za mało wazy, a ludzie od razu patrza na takie dziewczyny jak > na jakies sfiksowane anorektyczki!! Wierzcie mi gdyby nawet miała ano to takie > napadanie na nia to najgorsze co można zrobić!! Sama miałam jakiś czas temu > anoreksje i nic o tej chorobie nie wiecie!! To jest bardziej skomplikowane niz > się komukolwiek wydaje...Przepraszam autorów wpisow jeśli nie mieli zamiaru > nikogo obrazac ani krytykowac ale ja tak to odebralam... skoro jesteś taka samouświadomiona to powinnaś wiedzieć, że anoreksja ma podłoże psychiczne - a głodzenie się jest pochodną braku umiejętności identyfikowania własnych emocji i radzenia sobie znimi. osoby chore na anoreksję nie potrafią precyzyjnie zdiagnozować o co im chodzi (dlaczego czują się tak czy inaczej) i czują się często poirytowane, złe itd. zauważ, że nikt na nikogo nie napada, osoba która rozpoczęła ten wątek ma równe prawo do zadania trochę nonsensownego IMHO pytania (fourm internetowe to nie jest terapia grupowa, ani też grupa wsparcia - tylko miejscem wymiany poglądów), jak ja do wyrażenia własnego zdania na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś