Gość: Kuleczka82 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.09.07, 20:21 Czy ktoś ma tą płyte z ćwiczeniami? Zastanawiam się nad kupnem, czy jest dobra, warto ją nabyć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewczyna-szamana Re: bollywood workout IP: *.acn.waw.pl 04.09.07, 21:25 ja mam tę płytke i uwielbiam z nią ćwiczyć ;) sa to 2 choreografie (+ rozciąganie) dosyc intensywne (ale ja jestem wprawiona w bojach więc dla kogoś poczatkującego moga byc one bardzo intensywne) jest to fitness z elementami tanca bolly ;) ja lubie te płytke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frida79 Re: bollywood workout 04.09.07, 21:35 Witaj mam pytanie a gdzie mozna kupić płytkę z muzyka z bollywoodu? I to jeszcze workout??? Dzieki za odpwoiedz Frida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuleczka82 Re: bollywood workout IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.09.07, 07:59 mam zamiar kupić tą płytkę przez wysyłkę z "Klub dla Ciebie" nr.9/2007, kosztuje tam 15.50 zł. na allegro też widziałam i kosztuje jakoś od 19 zł. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś