jogger 11.07.03, 15:42 Na lenistwo nie ma rady Nie wchodziła w łeb nauka Pojechałem więc w Bieszczady By kowbojskich przygód szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nutka Re: Przerwa urlopowa :-) IP: 213.76.135.* 15.07.03, 13:34 A gdzie konkretnie, w jakie okolice wyjechałeś? Ja kocham Bieszczady i tu mieszkam. Zajmuję się ich promocją troszke:):):) Gdybyś chciał więcej informacji n.t. Bieszczadów mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Przerwa urlopowa :-) IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:06 No nie! Jogger na urlopie, a ja z myślami się kopię, bo pytanie mam ważne do niego. Co ja zrobię, do licha ciężkiego?? :-) Moje pytanie, może ktoś inny udzieli mi fachowej odpowiedzi: od jutra zaczynam dietę kopenhaską. Nie chcę zrezygnować z ćwiczeń, ale obawiam się, że podczas diety opadnę z sił i nie dam rady trenować. Dotychczas sporadycznie przed ćwiczeniami brałam Thermę Pro. Czy nie ma żadnych przeciwskazań do brania Thermy w trakcie kopenhaskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Przerwa urlopowa :-) 28.07.03, 00:25 Gość portalu: nutka napisał(a): > A gdzie konkretnie, w jakie okolice wyjechałeś? Ja kocham Bieszczady i tu > mieszkam. Zajmuję się ich promocją troszke:):):) Gdybyś chciał więcej > informacji n.t. Bieszczadów mogę pomóc. Byłem w Wołosatem, mieszkałem w 'Hoteliku pod Tarnicą'. Dzięki za ofertę :-). Proszę o pomoc: przepis na 'niedźwiedzia po bieszczadzku', w wersji z baru Kremenaros w Ustrzykach Grn., bo od powrotu ten niedźwiedź chodzi za mną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Przerwa urlopowa :-) IP: 213.76.135.* 28.07.03, 10:21 OOoooj Ustrzyk Górnych to po ostatnim wypadzie najmilej nie wspominam, qrcze.:(: (:(. W jednej z knajpek pani bufetowa potraktowała nas jak zło konieczne. Tak się zastanawialiśmy czy mozępowinniśmy przyjs z włąsnym prowiantem, obsłużyć się i jeszcze za tą "usługę" zapłacić? Takie piękne Bieszczady i taka wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Przerwa urlopowa :-) 28.07.03, 18:25 My trafiliśmy całkiem dobrze, zwabieni cytatem z Wojtka Bellona przed wejściem (w środku rzeczywiście można było posłuchać nagrań Wolnej Grupy Bukowina), jedzenie tanie i smaczne, no i ten 'niedźwiedź bieszczadzki'... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Ah te Bieszczady.... 28.07.03, 19:44 a ja jadę w Bieszczady 22 lub 23 sierpnia :))))))))))))))))))) ostatnio bylam tam z 7 lat temu - wspominam wspaniale, ale teraz jeszcze dodatkowo rower biorę :-) Nutka, może jakieś rady? PS. Póki co nie mam żadnych noclegów nigdzie zarezerwowanych, a chciałabym to załatwić telefonicznie, wcześniej dowiedzieć się co nieco z netu :D Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Ah te Bieszczady.... IP: 213.76.135.* 29.07.03, 10:07 Zerknij na portalu www.bieszczady.pl to dosyc ciekawa stronka. Ja miło wspominam pobyt w gosp. agroturystycznym Bazyl w Bóbrce k/Soliny www.bobrka.com. Powodzenia i udanyc wakacji zyczę!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Ah te Bieszczady.... 02.08.03, 01:07 Wołosate to najdalsza miejscowość w Bieszczadach, gdzie jeszcze można dojechać normalną (w miarę, w miarę... :-) ) drogą. Gdybyś tam wylądowała, polecam przejażdżki na Przeł. Bukowską - jak dojedziesz do samej granicy, to będzie znaczyło, że jesteś dobra :-) ja tam wbiegałem, ale chyba to łatwiejsze niż rower - widywałem tam kręcacych pod górę (droga utwardzona do samej granicy pod Rozsypańcem). Hotelik pod Tarnicą - 013 46106 11 tel, 013 4610274 fax, 23zł nocleg+1.40 klimatyczne. Atmosfera turystyczna, kuchnia ogólna, problem - tylko 1 prysznic damski i kolejki :-(. Spisaliśmy więc telefony z domów prywatnych: Chałupa obok kiosku BPN - 013 46106 70 20zł Gospodarstwo - Grażyna Cytlan-Zacha Wołosate 5 013 46106 73 dla 5ciu osób za 120zł Domy na nowym osiedlu, wszędzie po 25zł: dom BPN - 013 46106 50 Bekier 34 Puszkarski 67 Krysta 56 Rutkowski 68 W Ustrzykach Grn schronisko PTTK Kremenaros (w barze 'niedźwiedź' :-) ) - 013 46106 05 Bacówka pod Małą Rawką - 502234501 www.rawka.bieszczady.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Ah te Bieszczady.... 02.08.03, 15:45 Wow!!! Dzięki Nutka i Jogger!!! A propos, Jogger moglbys robic za centrum informacyjne ds. Bieszczad :))))))))))))) ta Przeł.Bukowska...pamiętam 5 przez 10 jak byłam tam parę lat temu, a teraz...warto odświeżyć pamięć Dzięki Wam obojgu Pozdrawiam Niemogocą się doczekać wakacji w Bieszczadach - Kasia Odpowiedz Link Zgłoś