Dodaj do ulubionych

aerobik w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 12:27
Cześć!
Mam pytanko, czy jesteście w stanie polecić jakiś fajny aerobik w
Krakowie, na który może przyjść facet? Ćwiczę dużo w domu, a na
siłowni nie wolno mi ćwiczyć z powodów zdrowotnych. Najlepeij jakby
jeszcze były jakieś studenckie zniżki :)
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: aerobik w Krakowie IP: *.ghnet.pl 30.12.07, 13:35
      ja jeszcze co prawda nie bylam tam,ale czytalam dobre opinie o Energica, na
      slowackiego. znizki dla studentow 10%
      • Gość: Yanek Re: aerobik w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 13:14
        O dzieki to nawet niedaleko mnie :)
        • Gość: kacha Re: aerobik w Krakowie IP: 217.8.174.* 02.01.08, 09:26
          Przegladnij:
          www.olimpec.pl/silownie-fitness/krakow-39.html
          moze cos znajdziesz dla siebie
          • Gość: lelija Re: aerobik w Krakowie IP: 62.233.214.* 26.02.08, 12:23
            W Xtreme na Św.Filipa 9 przecznica z Długiej cwicza panowie,niewielu ich ale
            jako rodzynki widac świetnie się czują,atmosfera super,zajęcia na wysokim
            poziomie,klubik malutki ale bardzo fajny.
            • Gość: bimbo Re: aerobik w Krakowie IP: *.ds2.agh.edu.pl 03.03.08, 22:01
              o nie! nigdy w zyciu do X-treme'u! beznadziejny klub z beznadziejna sala i
              jeszcze beznadziejniejszymi instruktorami! lepiej tam nie idz. serwuja klientom
              tak niebezpieczne choreografie, ze nic tylko odebrac uprawnienienia. jako
              instryktor jestem w szoku, ze mozna tak nieodpowiedzialnie podchodzic do swojej
              pracy i nie szanowac zdrowia i bezpiczenstwa ludzi, z ktorymi sie cwiczy!
              X-TREME - MILION RAZY NIE!!!
              • Gość: lelija Re: aerobik w Krakowie IP: 62.233.214.* 06.03.08, 11:41
                Bimbo,własnie do kogo chodziłeś/aś na zajęcia? chodze do tego klubu w zasadzie
                od samego poczatku,widze od tych 6-ciu lat te same twarze-grupy wiernych klubowi
                klientek.Tak się zastanawiam skad w Tobie tyle jadu? skoro naokoło tyle klubów
                sie przez te pare lat otwierało i zamykało a ten ciągle istnieje i ma sie dobrze
                to chyba swiadczy o dobrym poziomie,zreszta osoby ćwiczace maja coraz więcej
                swiadomosci jak powinny wyglądac zajecia,moga porównywac poziom w róznych kubach
                chodząc na rózne zajęcia i do róznych instruktorów.I mimo to ciagle widac tu
                zadowolone i usmiechnięte klientki.Mysle ze gdyby było taka fatalnie jak piszesz
                to nikt by tu nie przychodził...
                Zresztą cóż,każdy ma prawo do swojego zdania:)
                Pozdrawiam.
              • Gość: fitnesska Re: aerobik w Krakowie IP: *.ghnet.pl 06.03.08, 14:31
                :) nie wiem jak bardzo szalone i niebezpieczne są choreografie w xtreme, ale
                skoro aż tak bardzo ,to może powinnaś powiedzieć jako "odpowiedzialny
                instruktor" bardziej owym beznadziejnym instruktorom i właścicielom klubu a nie
                smarować na forum, na którym miało sie kluby polecać , a nie negować. Pracuję
                już w tym zawodzie ładnych kilka lat a do dziś nie potrafię zrozumiec
                "instruktorów" odwiedzających inne klubu... po co?? żeby krytykować?? Każdy z
                nas musi się wciąć uczyć i szkolić i da to o wiele więcej krakowskiemu
                fitnessowi niż nic nie dająca krytyka..... pozdrawiam i życze więcej krytyki....
                w stosunku do siebie....:)
                • gosiakmmm Re: aerobik w Krakowie 07.03.08, 12:46
                  Ceny w klubie zawsze będą wysokie w porównaniu do cen w Małopolskim Towarzystwie Rekreacji;) polecam fitness-krakow.com.pl
            • Gość: bimbo Re: aerobik w Krakowie IP: *.ds2.agh.edu.pl 03.03.08, 22:02
              a jesli czytajaja to pracownicy tego klubu: POWINNISCIE SIE WSTYDZIC ODWALAC
              TAKA KASZANE. Żal mi waszych nieswiadomych klientow.
              • Gość: gość Re: aerobik w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 03.03.08, 23:48
                do jakich instruktorów to kierujesz i kiedy tam chodziłaś/chodziłeś?
    • gosiakmmm Re: aerobik w Krakowie 07.03.08, 12:46
      Ceny w klubie zawsze będą wysokie w porównaniu do cen w Małopolskim Towarzystwie
      Rekreacji;) polecam fitness-krakow.com.pl
    • Gość: Roksy Re: aerobik w Krakowie IP: *.zax.pl 16.04.08, 07:33
      Witam!
      Chodzę na fitness do Aqua Parku w Krakowie i od miesiąca i wogle, ale to wogle nie jestem zadowolona, moja koleżanka z resztą również. Zajęcia są nudne, monotonne, statyczne i ubogie w figury. Robi się mało ćwiczeń na pośladki, tylne, zewnętrzne i wewnętrzne części uda i brzuch, a duży nacisk kładzie się na ręce (ale tylko na wymachiwanie rękami, od którego już mi biust zmalał). Czepiają się szczegółów, kosztem prowadzonych zajęć. Ręce i nogi muszą być dokładnie w takiej a nie innej pozycji, bo inaczej wyrzucą cię zajęć i obrzucą nieprzyjemnymi epitetami!!! Przy tym, nie wytłumaczą jak robić dokładnie ćwiczenia i nie uprzedzają o możliwych kontuzjach. Mam porównanie, bo na aerobik chodzę już ponad rok. Dla mnie, najlepiej wypada Energica w Herbewie – bardzo polecam!!!
      Pozdrawiam!!
      • orientalna Re: aerobik w Krakowie 16.04.08, 13:27
        A możecie coś polecić w Zakopanem?
        • Gość: Daria Re: aerobik w Krakowie IP: *.org.pl 19.04.08, 11:19
          Ja serdecznie polecam Energym na Wrocławskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka