Dodaj do ulubionych

Jogger - ważne pytanie

IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.08.03, 09:03
Witaj,
czy lekka (naprawdę leciutka) niedoczynność tarczycy może wpłynąć na efekty
diety kopenhaskiej? Jeśli tak to w jaki sposób - gdzie mogłabym znaleźć
szersze informacje na ten temat? Zaznaczam, że nie biorę żadnych leków na
tarczycę (byłam u lekarza 2 tyg. temu i nie zalecił mi żadnych leków),
natomiast właśnie zaczynam dietę...
Będę wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie,
Aguś
Obserwuj wątek
    • Gość: dogma Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.solvay.com 21.08.03, 09:36
      Co prawda nie jestem Jogger, ale odpowiadam. Też mam leciuteńką niedoczyność
      tarczycy, nie biorę leków. U mnie kopenhaska działa. Teraz jestem w 7. dniu i
      na liczniku minus 2,5 kg. W poprzednim podejściu kilka miesięcy temu pozbyłam
      się 3,5 kg. Stosuję samą dietę, nie ćwiczę, nawet zdarzają mi się drobne
      odstępstwa. Myślę więc, że i Tobie się uda zrzucic parę kilo.
      Powodzenia!
      • Gość: Aguś Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.08.03, 10:13
        Dzięki za informację - poprostu zaniepokoiłam się, bo przeczytałam we
        wcześniejszych postach (autorstwa Joggera), że może to mieć związek..., ale jak
        Tobie się udało to mam nadzieję, że mi tez się uda! Ja też byłam wcześniej na
        tej diecie (1,5 roku temu), schudłam 5 kg. (nie od razu - ok. 2 tyg. "po"), ale
        po jej zakończeniu byłam dla siebie bardzo surowa, więc tak naprawdę nie wiem
        czy to ona zadziałała... Ważne, że nie jestem sama...
        Pozdrawiam serdecznie,
        Aguś
        • jogger Re: Jogger - ważne pytanie 21.08.03, 14:46
          Ten zestaw z kelpem możesz brać stale - zapobiega uczuciu zimna:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=7519854
          • Gość: Aguś Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.08.03, 16:03
            Jogger, dziękuję za radę... jednak jeśli chodzi o Kelp to chyba na razie się
            wstrzymam - mam dobre wyniki badań i lekarz nie zalecił mi zażywania leków
            (pytałam go m.in. o Kelp, bo kiedyś to brałam, ale powiedzial, że nie ma takiej
            potrzeby). Czy sama wit. E + miłorzęb coś mi pomoże? A może wziąć Kelp tylko na
            czas diety?
            tak naprawde to jestem w kropce!
            Aguś
            • jogger Re: Jogger - ważne pytanie 21.08.03, 16:58
              Ten zestaw podnosi metabolizm spoczynkowy, więc sprzyja spalaniu tłuszczu,
              biorę go sam przed ćwiczeniami. Wszystko to warto kupować w 'zdrowych
              żywnościach' a nie w aptece - taniej.
              • Gość: Aguś Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 19:59
                Spróbuję znaleźć taki sklep i zakupić cały zestaw - czy możesz w przybliżeniu
                podać kwotę, którą tam wydam?
                Dzięki serdeczne,
                Aguś
                • jogger Re: Jogger - ważne pytanie 22.08.03, 14:39
                  Np. w Hali Gwardii, tam gdzie Marcpol, w części z drobnymi sklepikami -
                  wystarczy ok 30zł. A druga kawa też może pomóc.
                  • Gość: Aguś Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 22.08.03, 14:51
                    jeszcze raz dziękuję serdecznie za pomoc - koszt nie jest przerażający, więc
                    zakupię cały zestaw, a po diecie chętnie podzielę się wrażeniami : ))
                    Pozdrawiam,
                    Aguś
          • Gość: Aguś Re: Jogger - ważne pytanie IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 22.08.03, 08:53
            A może zamiast zestawu poprostu druga kawa? bez cukru rzecz jasna???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka