Gość: rudzina IP: *.root.pl 27.08.03, 05:12 Co zrobic z tym cholerstwem? Chyba moj organizm sie przestawil na tryb glodowy. Nie chudne od tygodnia nic... Co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baby Re: Tryb glodowy IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 10:41 Ze mna jest to samo...jem ok. 700 kcal dziennie od jakis 3 tygodni i praktycznie nie czuje roznicy ani po ciuchach ani po wadze...jedyna zaleta to to, ze sie dosc lekko czuje...ale dlaczego nie chudne?? - jest mi ciezko bo 700kcal to naprawde nie wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Re: Tryb glodowy IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 10:45 ...zapomnialam dodac, ze przed ta restrykcyjna dieta rowniez jadlam nie wiecej niz 1000 kcal dziennie wylaczajac male odstepstwa in plus powiedzmy raz na 2 tygodnie przy okazji jakiegos rodzinnego swieta itp. Czy juz jestem skazana na glodowanie do konca zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: Tryb glodowy IP: *.ekon.ar.szczecin.pl 28.08.03, 12:12 Ja przeczekałam. Nie poddawaj się. Ze mną też tak było. Po 2-3 tygodniach znowu chudłam. Nie poddawaj się. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Tryb glodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 16:58 Mysle ze wysilek fizyczne powinien pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Tryb glodowy 29.08.03, 19:38 Diety głodowe powodują spadek metabolizmu spoczynkowego i organizm obywa się tym co dostaje, a po rezygnacji z diety można nawet utyć na 1000kcal! Typowa dieta zbilansowana b+w+t powinna dostarczać kobiecie 1300-1500kcal dziennie, a spadek wagi uzyskujemy wtedy ćwiczeniami, szczególnie na te części ciała, na których wyszczupleniu nam zależy :-) ćwiczenia na diecie głodowej spalają mięśnie, i np. biust opada, pupa obwisa etc. 'atrakcje' :-( Odpowiedz Link Zgłoś