Gość: szined IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 01.09.03, 09:43 Proszę o namiary i ceny:)dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martini Re: aerobik w Lublinie IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 01.09.03, 10:45 no właśnie...ja tez szukam dobrego fitness w Lublinie, tyle że ja bardziej nastawiłam sie na siłownie...chociaz aerobik tez na pewno mojemu tłuszczykowi nie zaszkodzi :-) ...Lublinianie i Lublinianki...doradźcie coś... dziekuje i pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: aerobik w Lublinie IP: 212.182.5.* 17.10.03, 15:30 Znam tylko aerobik na Akademickim Ośrodku Sportowym UMCS- jest ok. Ceny w zależności jak często sie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_ekazet Re: aerobik w Lublinie 21.10.03, 22:02 Podaję link. Znajdziesz tam adresy lubelskich fittnes clubów. www.koziolek.pl/index.php?did=70&rid=7&dr=2&PHPSESSID=79e9f50a4f66ca3ed8b326e6feac7f3e Ja chodziłam na aerobik i callanetics do Drago. polecam, chociaż wystrój wnetrz nie jest tam najlepszy. Mnie to odpowiadało, bo w związku z tym dziewczyny chodziły tam ubrane normalnie, a nie w stroje za cieżkie pieniądze. Miesięczny karnet - 60 zł. Kolezanki chodza do PACO. Cena podobna, warunki chyba trochę lepsze, atmosfera niezła, choć wiecej panienek, które przychodzą tam pokazać ładne ubranka fittnessowe ;). Podobno świetne warunki są w Sportesse na Kraśnickich, ale tam sie płaci chyba ponad 100 zł. miesięcznie. Dla mnie najważniejsze jest to, zeby można było dojśc pieszo. No i zeby instruktorka mi odpowiadała. Ale to trzeba popróbować... Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś