Gość: niejadek IP: *.chello.pl 15.09.08, 22:08 Czy slyszeliscie o preparacie ENSURE w PROSZKU. Chce zaczac stosowac na przytycie. Czy lepsze sa nutridrinki? Sklad podobny. Ale ensure jest tansze. Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewygodny Re: ensure w proszku 15.09.08, 23:05 He he, tu raczej wszyscy chcą schudnąć :) Jeśli chcesz przytyć to po prostu jedz więcej niż twoje zapotrzebowanie kaloryczne. Chyba, że jesteś taim ewenementem jak jedna z moich znajomych: podaż kalorii nie ma znaczenia i tak nie utyje. Od zawsze ma swoje 52-53 kg i choćbyś nie wiem co robił to sie nie zmienia. Kiedyś pracowliśmy ostro nad masą i po dwóch miesiącach zrobiło się 55 po czym organizm się przystosował i zszedł na 53 (dziewczyna ma 170 cm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejadek Re: ensure w proszku IP: *.chello.pl 17.09.08, 16:43 nikt nie stosowal ENSURE? Odpowiedz Link Zgłoś
one.agaaga Re: ensure w proszku 25.09.08, 20:42 Ja stosowałam ensure w proszku i w płynie. Bardzo dobre w smaku w przeciwieństwie do innych tego typu specyfików i daja efekty. Osobiście polecam ten proszek waniliowy i w płynie w kartoniku truskawkę. Warto popatrzeć na ceny i promocje bo mi udało sie kupić w jednej aptece internetowej tanio i jeszcze dostałam gratisowe opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś