Gość: Kaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 14:09 Wpisujcie nazwiska Waszych ulubionych instruktorów fitness. + Klub w jakim prowadzi i uzasadnienie za co ich cenicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta95 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 30.04.09, 14:32 Wypadałoby żeby najpierw wpisał się założyciel wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie IP: *.chello.pl 01.05.09, 10:06 Racja :-) Tomasz Zamiela - Aplauz, Warszawa, Bemowo. Za niepowtarzalne choreografie i zajęcia na ktorych nigdy się nie nudzę Wiola Lutrowicz - Sunny Fitness, Warszawa, Bemowo - za energię, uśmiech, profesjonalizm Dorota Szymańska - chyba Gimnasion, Warszawa (już u niej nie ćwiczę, ale dobrze wspominam) - za śmiech, wyobraźnię choreoraficzną, fajną muzykę, którą dobiera do zajęć niedługo się wyprowadzam z Bemowa i będę szukać innego klubu. Mam nadzieję, że Wasze typy pomogą mi w trafnym wyborze instruktorów Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 01.05.09, 18:28 Tomasz Kostro - Fit Miś niesamowite, nieprzewidywalne choreografie. Każde Jego zajęcia trwają zdecydowanie za krótko. Zawsze jestem zdziwona, że minęła już godzina. Nasser - Fit Miś, Fit Fun za atmosferę i umiejętność nawiązania kontaktu z ćwiczącymi. Po Jego zajęciach wychodzę wyjątkowo zrelaksowana Mariusz Czajkowski - Shape za roztańczone zakręcone choreografie Piotrek Pawłowski - Forest (teraz chwilowa przerwa) za najbardziej zakręcony step Odpowiedz Link Zgłoś
danusia445 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 21.04.14, 17:50 POLECAM MICHAŁA KISIELA Z FOLKA SIŁOWNIA ARKUSZOWA PROWADZI CROSSFIT JEST GEYEM ALE SPOKO ZAJĘCIA PROWADZI PRZYNAJMNIEJ MĘŻOWIE NIE MUSZĄ BYĆ O WAS ZAZDROŚNI Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 22.04.14, 21:10 czyżby Ci odmowił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka:) Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie IP: *.chello.pl 01.05.09, 22:10 Nasser- rewelacyjny instruktor- za pogode ducha, piękny uśmiech ,rewelacyjny step, motywacje do ćwiczeń po których kondycja fizyczna ale i psychiczna o niebo lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
henroo Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 23.04.14, 09:52 Mam trenera personalnego we WroxGym - praktycznie każdy z instruktorów ma genialne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
olgab4 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 29.04.14, 09:42 Pan Filip Żołądek, niegdyś w Energy Fitness Club prowadził min. "zgrabne uda i pośladki", i prowadził je świetnie- fajna choreografia na poczatęk, dobra rozgrzewka, potem fajnie ćwiczenia budujące dolne partie ciała. Pan uśmiechnięty, energiczny, bardzo dobry trener. Magda Niewieczerzał ze Zdrofitu- klasa sama w sobie. Ogromna wiedza, zawsze tłumaczy dokładnie każde ćwiczenie i chodzi po sali, korygując tych, którzy mają niedociągnięcia techniczne. Super babka! Odpowiedz Link Zgłoś
vinda Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 03.05.14, 22:59 www.fitbuk.pl/ - tylko merytoryczne opinie, inne nie przechodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie IP: *.play-internet.pl 11.05.15, 08:23 Trener Maciej Janiszewski z Barbell ZONE. Potrafi zmotywować chyba każdego do pokonywania własnych słabości. I do tego przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
jogin-ka Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 16.05.15, 13:33 Ja mam godną polecenia instruktorkę- prowadzi zajęcia Jogi w klubie Fitnessja w Warszawie przy ul. Dzikiej 4 czyli okolice Arkadii. Jest energiczna, panuje nad wykonywanymi ćwiczeniami- nie bierze tylko kasy za patrzenie, ale za efekty i to by kursant się nauczył jak najwięcej. Link do jej strony www.joga-warsz.pl/ . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia30 Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.16, 15:27 Ja polecam instruktorki fitness z energy w Warszawie z Ursusa, Ale sądzę że w innych miejscach energy też pracują. Marta Czerwiec I Agnieszka Łukasiak są świetne. Duża wagę przekładają do poprawności ćwiczeń. Nie prowadzą zajęć dla siebie, tylko dla nas, więc polecam z czystym sumieniem. A przy tym bardzo sympatyczne. Byłam u wszystkich instruktorów w tym klubie,Ale teraz Chodzę tylko do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
wirtuozeria Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 08.05.19, 15:27 zdecydowanie zespół trenerów z www.fitxpress.pl/ Kozacki klub, świetna atmosfera i trenerzy, którzy wiedzą co jest 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajix Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie IP: *.home.aster.pl 02.06.22, 07:36 Ja bardzo lubię trenerów w Centrum Treningowym Gościnna, mają naprawdę super ekipę goscinna.com/trenerzy/ Trudno mi wskazać jedną osobę, od razu kilka przychodzi mi do głowy - Ania, Kinga... No super są :) Odpowiedz Link Zgłoś
westartfly Re: Ulubiony instruktor - wpisujcie 15.06.22, 06:41 Wiktoria Wasik - trener personalny Bydgoszcz to moja ulubiona trenerka. Sama przeszła metamorfozę sylwetki i schudła 35 kg, teraz pomaga innym jak to zrobić. Układa diety, które można stosować przez długi czas bez większych wyrzeczeń. Treningi z Wiktorią mimo, że są wymagające to na trening idzie się z uśmiechem na twarzy, bo widać efekty, a atmosfera na treningu jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś