izoterma 03.11.09, 20:08 Po piaskach po błoniach dróżkami wieloma biegała,dreptała nadzieja szalona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzywago Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 20:16 Są takie miejsca gdzie jestem sam Nie ma tam kobiet, nie ma tam dam Ponad chmurami, ponad światami Nikogo nie ma jesteśmy sami.. Odpowiedz Link Zgłoś
loreanne Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 20:29 Do tego miejsca mego serca, do tego punktu mojej duszy, gdzie nieskończoność ma swój punkt zero, gdzie apogeum kwintesencji mojego ja nie wejdzie nikt. Tam bramy żelazne, tam kraty stalowe, tam nikt nie jest moim gościem. Nie można tam wejść,to ścieżka idących na zatracenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
meinetraum Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 20:33 www.youtube.com/watch?v=wqIaqtRDiS4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Gdzie wzrok twój nie sięga IP: 212.59.248.* 03.11.09, 20:32 Jest taka pustka ktorej nikt wypełnić nie może jest takie miejsce do którego nie chodzę jest taka wieczność której nikt nie dogoni i łza jest ktorej nikt nie uroni.. Odpowiedz Link Zgłoś
izoterma Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 20:44 Gdzie noc ? Gdzie dzień ? Gdzie ja ? Gdzie ty ? Gdzie my ? Odpowiedz Link Zgłoś
landart Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 20:49 Dzieckiem w kolebce kto łeb urwał Hydrze, Ten młody zdusi Centaury, Piekłu ofiarę wydrze, Do nieba pójdzie po laury. Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga; Łam, czego rozum nie złamie: Młodości! orla twych lotów potęga, Jako piorun twoje ramię. A. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Gdzie wzrok twój nie sięga IP: 212.59.248.* 03.11.09, 20:49 odpowiedzi szukasz wciąż tęsknot cichych serc zbliżenie i zastała cię już noc pusta cicha niespełnienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tebako Re: Gdzie wzrok twój nie sięga 03.11.09, 21:07 www.youtube.com/watch?v=I2q0dY2b4i8 Odpowiedz Link Zgłoś