Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 22:08 ..od Mysi Pysi:)) www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw&feature=related WE ARE THE BEST! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fersthejen Re: Dla Ramony... 06.11.09, 22:29 od twojego Misia :)) www.youtube.com/watch?v=yHeseOjdgZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla Ramony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 23:17 Mimo, żem nie Twoja Ramona, ale... Dziękuję bardzo:) Ojj, lubię,lubię:)))) To ode mnie: www.youtube.com/watch?v=2Y7c1_gK8Os Odpowiedz Link Zgłoś
fersthejen Re: Dla Ramony... 07.11.09, 11:44 Dziękuję i w zamian to co lubię bardzo :)))) www.youtube.com/watch?v=G6xr6VKg7sE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla Ramony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:31 Mnie ostatnio codziennie towarzyszy ta:)) Dodaje energii:) www.youtube.com/watch?v=5Toq72rtCqY&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Robaczku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:10 Gdzie jesteś?:-)) Pewnie jeszcze trenujesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Robaczku! 07.11.09, 13:13 Gość portalu: ja napisał(a): > > Gdzie jesteś?:-)) > > Pewnie jeszcze trenujesz:D Pewnie się zwija w kłębek w jakiejś ciepłej wyłożonej ptasim puchem norce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:34 A niech mu ciepło będzie w taki ziąb:) Obiad i...deser czeka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Robaczku! 07.11.09, 13:43 Gość portalu: ja napisał(a): > > A niech mu ciepło będzie w taki ziąb:) > > Obiad i...deser czeka:-) Robaczek zapewne w cieplutkich bamboszkach i szaliczku na szyjce o smacznej kolacyjce śni i kto to wie co mu się tam śni... ? Może wiosna i słonko a może lot motyli nad nenufarami :) Odpowiedz Link Zgłoś
frommm Re: Robaczku! 07.11.09, 13:47 może trzmiela lot przyśnil mu się właśnie.. :) www.youtube.com/watch?v=jlTZnEJdygI Odpowiedz Link Zgłoś
izoterma Re: Robaczku! 07.11.09, 21:04 Każdy ma swojego Robaczka ( co go gryzie ), mój mi listki i gałązki podjada więc go zapytam : Jakóż ci się mój Robasiu pasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marypopins Re: Robaczku! 07.11.09, 21:34 Wszystkie robaczki już słodko pochrapują i niech im się śnią sny najpiękniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hertzelein Re: Robaczku! 07.11.09, 21:41 Śpijcie słodko robaczki , kolorowych snów :) www.youtube.com/watch?v=g7VG4I_b2Fk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Posłuchaj Robaczku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 13:22 lubisz przecież Presley'a:D Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Posłuchaj Robaczku, 09.11.09, 22:37 Gość portalu: ja napisał(a): > > > lubisz przecież Presley'a:D i Mickiewicza pewnie też lubi :) Shakespeare Zdaje mi się, że widzę... gdzie? Przed oczyma duszy mojej. Słuchaj, Robaczku ! - On nie słucha - To dzień biały! to miasteczko! Przy tobie nie ma żywego ducha. Co tam wkoło siebie chwytasz? Kogo wołasz, z kim się witasz? - On nie słucha. - To jak martwa opoka Nie zwróci w stronę oka, To strzela wkoło oczyma, To się łzami zaleje; Coś niby chwyta, coś niby trzyma; Rozpłacze się i zaśmieje. "Tyżeś to w nocy? to ty, Robaczku ! Ach! i po śmierci kocha! Tutaj, tutaj, pomaleńku..... Odpowiedz Link Zgłoś
kuasimodo Re: Robaczku! 08.11.09, 15:33 Gość portalu: ja napisał(a): > > Gdzie jesteś?:-)) > > Pewnie jeszcze trenujesz:D Teraz to robaczku, robaczku a po ślubie będzie paszła ty glizdo przebrzydła :) Już ty mu lepiej nie robaczkuj...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 13:20 O ślubie nie wspominałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: Dla Robaczka... 09.11.09, 18:04 spójrz na lewo, tam stoją wszyscy twoi kumple;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Dla Robaczka... 10.11.09, 11:16 nurdu napisała: > Rob, Rob , Basiuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Baś, Baś Basieńko, a to tylko wołanie na puszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lura35 Re: Dla Robaczka... 10.11.09, 11:20 Prawdziwe Robbaki lubbią wilgotne podłoże i poszły po mokrych jesiennych listkach spacerki uskuteczniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Dla Robaczka... 10.11.09, 11:21 lura35 napisała: > Prawdziwe Robbaki lubbią wilgotne podłoże i poszły po mokrych jesiennych > listkach spacerki uskuteczniać :) Dziś krajowych Robbaków już nie ma, nalazły napływowe bo się Unii zachciało granice otwierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla Robaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:01 A który Robaczek nie lubi wilgotnych podłoży...:D Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: Dla Robaczka... 10.11.09, 11:27 mary-huana napisała: > nurdu napisała: > > > Rob, Rob , Basiuuuuuuuuuuuuuuuuu ! > > Baś, Baś Basieńko, a to tylko wołanie na puszczy... Jak baś, baś, basieńko to rzeczowo zapytam : A suchy chleb dla konia macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Dla Robaczka... 10.11.09, 22:16 falleus napisał: > mary-huana napisała: > > > nurdu napisała: > > > > > Rob, Rob , Basiuuuuuuuuuuuuuuuuu ! > > > > Baś, Baś Basieńko, a to tylko wołanie na puszczy... > > Jak baś, baś, basieńko to rzeczowo zapytam : A suchy chleb dla konia macie ? Z powodu powszechnego kryzysu, właściciel cały suchy chleb sam zeżarł, koń kopytami strzelił i zarżał po raz ostatni agonalnym szeptem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:03 że jestem::DDDDD www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Robaczku, wiesz..... 10.11.09, 20:23 Gość portalu: ja napisał(a): > > że jestem::DDDDD > > www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk Julką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 12:31 Niestety nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Robaczku, wiesz..... 12.11.09, 12:37 Gość portalu: ja napisał(a): > > Niestety nie:)) To się dowiedz, Wikipedia prawdę ci powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez.nadziejnie Re: Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 14:11 Wikipedia to nie wyrocznia, tam sie też mylą - trzeba sie pogodzić, że Julka przepadła bez wieści:( No chyba że jakimś cudem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:15 Ojj mylą, mylą,więc może jednak Julka się znajdzie:) Robaczek też uważa, że w wikipedii nie zawsze podaja informacje zgodne z prawdą:) Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Robaczku, wiesz..... 14.11.09, 18:35 Gość portalu: ja napisał(a): > Ojj mylą, mylą,więc może jednak Julka się znajdzie:) - kto wie co Szalonej Julce strzeli do główki ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umatulman Re: Robaczku, wiesz..... 14.11.09, 20:40 potrafisz być tak cudownie zrobasiały gdy chcesz , wiesz ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: Robaczku, wiesz..... 14.11.09, 20:59 czy ty przypadkiem nie jesteś Roback Hood z Locksley ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 16:51 I come back... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robaczku, wiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 16:50 Nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Oj Robaczku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 16:53 Nie ładnie tylko podglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez.logowania Re: Oj Robaczku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:50 Dlaczego?:) To tez uczestnictwo, tyle ze bierne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Robaczkuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:34 Ucz się, bo tańcować będziem w kwietniu:DD www.youtube.com/watch?v=P1D9Akutfic&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mój Robaczku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 13:18 Pobudka:P Pamiętam o Tobie:** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Robaczku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:59 ..Mysia Pysia pamięta:D Ty też to lubisz:) www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla Robaczka... IP: *.lublin.mm.pl 01.12.10, 02:11 Pamiętam Robaczku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dla Robaczka... IP: 109.95.200.* 02.12.10, 10:51 mysia157.wrzuta.pl/audio/2DtjgO2riX5/szymus_i_olka_-_wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dla Robaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 12:21 Viviene, dzieki:) Ale pasuje:) Robaczku..:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlodnym okiem o Robaczku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:38 wg moich obserwacji mroz jest tak duzy ze prawdopodobnie wszystkie Robaczki wymarzna :( na wiosne bedziesz musial/musiala rozejrzec sie za jakims nowym okazem :( ew. :) wg uznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: o Robaczku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 17:53 Mój tak szybko się nie poddaje:) Ubiera się na cebulkę i nosi kalesony:D Żadnego nowego nie chcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantycznym okiem Re: o Robaczku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:51 szybko moze sie nie poddaje ale na dluzsza mete to kto wie dlatego chuchaj przytulaj rozgrzewaj serduszko milym slowem i podawaj herbatke z imbirem moze przetrwa to co zawieje zamiecie i zamarznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: o Robaczku... IP: 109.95.200.* 03.12.10, 10:23 Wiem, ze znalazłeś Nową miłość Mimo to Życzę Ci jak najlepiej Jeśli przy mnie nie znalazłeś Szczęścia Być może ktoś inny Ci je da Jak kwiat (Jak kwiat) Tak dużo miłości (Tak dużo miłości) Dałeś mi Teraz więdnę Odchodzę Umiem przegrywać Ale to tak bardzo boli To tak bardzo boli Gdybyś tylko wiedział jak to boli Gdy tracisz miłość Odchodząc zabrałeś ze sobą moje serce Nie wiem czy będę w stanie Pokochać znowu Bo oddałam Ci całą swoją miłość Jak kwiat... www.youtube.com/watch?v=gXqwO9ZsPLc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przytomnym okiem slowa przemieszczone:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 14:00 swoj post powinnas raczej podpisac pod postem ja a nie pod moim bo to owo ja czuje sie zwiazane z robaczkiem w wystukanych przeze mnie literkach nie ma mnie jest odpowiedz na literki ja :] ot wirtualna odpowiedz w wirtualnym swiecie na forum o tematyce ponoc romantycznej :] Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: o Robaczku... 04.12.10, 15:23 Gość portalu: romantycznym okiem napisał(a): > szybko moze sie nie poddaje ale na dluzsza mete to kto wie > dlatego chuchaj przytulaj rozgrzewaj serduszko milym slowem i podawaj herbatke > z imbirem > moze przetrwa to co zawieje zamiecie i zamarznie Dbam, rozgrzewam ciepłym i miłym słowem:) A herbatkę musi sam sobie zrobić:P malinową:PP Przygotowana przeze mnie by wystygła, nim zdążyłabym ja dostarczyć:D Przetrwa, bo twardy z Niego Robaczek:D Odpowiedz Link Zgłoś