yton 28.12.09, 12:10 ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galkowy Re: moje serce.. 28.12.09, 12:13 yton napisał: > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek wstaw właściwe imię ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
luipepino Re: moje serce.. 28.12.09, 12:15 galkowy napisał: > yton napisał: > > > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... > > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek wstaw > właściwe imię ) :) Eutanazjo ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: moje serce.. 28.12.09, 12:15 > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek wstaw właściwe imię ) :) Egzemo !!!, piękne i jaki trafne imię dla kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
luipepino Re: moje serce.. 28.12.09, 12:22 tytus_flawiusz napisał: > > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek ws > taw > właściwe imię ) :) > > Egzemo !!!, piękne i jaki trafne imię dla kobiety Emulacjo !!!, piękniejsze i trafniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
addagio Re: moje serce.. 28.12.09, 12:24 Erytreo moja... daleka i nieosiągalna.. Odpowiedz Link Zgłoś
alohahej Re: moje serce.. 28.12.09, 12:27 dla wszystkich pukających serduszek www.youtube.com/watch?v=1wj_oSaInns Odpowiedz Link Zgłoś
addagio Re: moje serce.. 28.12.09, 12:45 serce to rzecz niepojęta.. ZŁUDZENIE I RZECZYWISTOŚĆ Obiecywało serce, że pęknie. Nie pękło. Groziło życie, że zwiędnie, - nie zwiędło. Gdzież to się wszystko podziało i czy było prawdziwe ? W poezji skamieniało, jest żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: moje serce.. 28.12.09, 13:31 alohahej napisała: > dla wszystkich pukających serduszek > a TO dla wszystkich serduszek bijących podczas tego pukania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: moje serce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:17 > yton napisał: > > > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... > > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek wstaw > właściwe imię ) :) Elizo,Elwiro,Estero.... Odpowiedz Link Zgłoś
logikachaosu Re: moje serce.. 14.01.10, 21:28 galkowy napisał: > yton napisał: > > > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... > > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek wstaw > właściwe imię ) :) Esmeraldo, Emanuelo, Eurydyko.... Odpowiedz Link Zgłoś
narecznicasamcza Re: moje serce.. 14.01.10, 21:33 logikachaosu napisał: > galkowy napisał: > > > yton napisał: > > > > > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... > > > > Eufemio, Euzebio, Ewo, Edyto, Eulalio, Elżbieto itd ( w miejsce kropek ws > taw > > właściwe imię ) :) > Esmeraldo, Emanuelo, Eurydyko.... Pojemne te wasze serca, czy to czasem nie przerost komory sercowej. Nic dziwnego że tyle zawałów :) ....................... www.youtube.com/watch?v=t5tPzje99Q8 Odpowiedz Link Zgłoś
chromannek Re: moje serce.. 29.12.09, 11:14 yton napisał: > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... Eustachy mój drogi ! jak dobrze że cię znalazłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: moje serce.. 29.12.09, 17:39 yton napisał: > ciągle stuka niespokojnym rytmem dla Ciebie E... Może uspokój je troche, niech zacznie bić równym rytmem - tak dla dobra Twego, uczucia i E... Odpowiedz Link Zgłoś
logikachaosu Re: moje serce.. 14.01.10, 21:36 Gość portalu: ? napisał(a): > EKG ? EEG ? Odpowiedz Link Zgłoś
narecznicasamcza Re: moje serce.. 14.01.10, 21:40 logikachaosu napisał: > Gość portalu: ? napisał(a): > > > EKG ? > EEG ? Raczej echokardiografia by się przydała i rutynowe badanie krwi na stężenie cholesterolu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
logikachaosu Re: moje serce.. 14.01.10, 21:44 To tylko premenstrual syndrome albo postmenstrual syndrome do wyboru, jak kto woli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
narecznicasamcza Re: moje serce.. 14.01.10, 21:49 logikachaosu napisał: > To tylko premenstrual syndrome albo postmenstrual syndrome do wyboru, jak kto > woli :))) ani jedno ani drugie , to tylko gwałtowny napad hipoklikemi :))) czekolada potrzebna na gwałt :)) Odpowiedz Link Zgłoś