parafaza 30.01.10, 12:48 moje łóżko :) Do Łóżka... Łóżko moje kochane Mocno już wyleżane Miękkie, ciepłe, wygodne Do spoczywania godne Dziś piękność twą W całej ozdobie Widzę i opisuję Bo tęsknię po tobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: kocham bardzo... IP: *.chello.pl 30.01.10, 13:00 o leniwa soboto, dniu od pracy wolnym jakże to życie czynisz pięknym i frywolnym tak mnie przywracasz cudem na łóżeczka łono od rana do wieczora pieszcząc pościel wytęsknioną gdzie bursztynowy świerżop gryka jak śnieg biała gładką bawełny nitką wyaplikowana gdzie śniadanie spożyte o południa porze gdy jeszcze Ktoś je poda... kocham cię! o Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
parafaza Re: kocham bardzo... 31.01.10, 10:16 Oda do Łoża Bez łóżka, bez kołdry, to szkieletów ludy! Łóżko me !dodaj mi skrzydła! Niech na twej miękkości wzlecę W rajską krainę ułudy Kędy się zdarzają cudy Gryką i świeżopem Całe wyściełane Wygodne i rozkoszne Gdy nikt cię nie spycha na ścianę... O łóżkości, łózkości kiedy złożę swe kości W gęstym snu widziadle I w przepastnych objęciach Twojej przytulności Utonę... Łóżko ! Orle twych lotów potęgi ! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzatoholik Re: kocham bardzo... 31.01.10, 10:49 Na łożu Gościu siądz pod mą kołdrą, a odpocznij sobie, Nie zmarzniesz pod nią nigdy, przyrzekam ja tobie A ja swym cichym szeptem sprawić umiem snadnie, Że człowiekowi łacno słodki sen przypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: kocham bardzo... IP: *.opera-mini.net 01.02.10, 22:00 Uwieeeelbiam swoje łóżeczko... A zwłaszcza kogoś, kto w nim czasem gości :D Dobranoc wszelkim łóżkowym romantykom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: a ja niebardzo... 02.02.10, 14:36 a jak ktoś ma np. sofę, albo otomanę..to jak to właściwie jest..?;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: a ja niebardzo... IP: 212.59.248.* 02.02.10, 14:37 a ja kocham.. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a sofe to bardzo :) 02.02.10, 15:15 veest napisał: > a jak ktoś ma np. sofę, albo otomanę..to jak to właściwie jest..?;D Kiedys w porzadnych mieszczanskich domach bylo tak, ze przyzwoici mezowie bzykali przygodne panienki tylko na sofie, czy otomanie - by nie kalac swietego malzenskiego loza :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalienne Re: a sofe to bardzo :) 02.02.10, 17:08 facettt napisał: > veest napisał: > > > a jak ktoś ma np. sofę, albo otomanę..to jak to właściwie jest..?;D > > Kiedys w porzadnych mieszczanskich domach bylo tak, ze przyzwoici mezowie > bzykali przygodne panienki tylko na sofie, czy otomanie > - by nie kalac swietego malzenskiego loza :) Na sofie lub otomanie to nie było bzykanie....tylko kulturalne rozważania pozamałżeńskie, ewentualnie delikatne flirty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: a sofe to bardzo :) 02.02.10, 18:07 najprosniej mowiąc.. jest to konfrontacja teorii z praktyką..;P ja powiem tak..od przybytku głowa nie boli..moze być to i to.;P ilość mebli podnosi prestiż;D Odpowiedz Link Zgłoś
natalienne Re: a sofe to bardzo :) 02.02.10, 20:14 veest napisał: > najprosniej mowiąc.. jest to konfrontacja teorii z praktyką..;P > ja powiem tak..od przybytku głowa nie boli..moze być to i to.;P > ilość mebli podnosi prestiż;D > Może i prestiż podnosi, ale wnętrze sprawia wrażenie zagraconego przy ich zbyt dużej ilości. Lepiej jeden mebel a solidny, taka np szafa gdańska, stara a solidna i piękna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a sofe to bardzo :) 03.02.10, 20:47 natalienne napisała: Lepiej jeden mebel a solidny, taka np szafa gdańska, stara a solidna i piękna :)) Nie strasz, gdyz czuje, ze jak sie w niej zamkne, to mi tchu zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: a sofe to bardzo :) 06.02.10, 11:12 "czuje, ze jak sie w niej zamkne, to mi tchu zabraknie :)" Przylapana in flagranti zona, w pospiechu ukryla kochanka w /gdanskiej/ szafie ; )) Maz promiennie do rozneglizowanej zony: - Kochanie wychodzimy! Zona z placzem: - Ja nie mam co na siebie wlozyc! - Jak to nie masz co na siebie wlozyc?!! - wykrzykuje oburzony maz, otwierajac szafe i przesuwajac suknie na wieszakach: - Aaa to co jest?!! ...i to?!! ...i to?!! ...i, witam Pana ! Niektorym facetom, szafa zle sie kojarzy ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: a sofe to bardzo :) 05.02.10, 22:36 natalienne napisała: Lepiej jeden mebel a solidny, taka np szafa gdańska, stara a > solidna i piękna :)) -- albo cos z baroku lub rokoko..;) tez solidne i opływające bogactwem zdobień...;DD Odpowiedz Link Zgłoś
facettt widze ze zaczynam bywac w kulturalnym 02.02.10, 19:48 towarzystwie... i doprawdy nie wiem, co tu dodac? Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: widze ze zaczynam bywac w kulturalnym 05.02.10, 22:37 nic nie musisz dodawac;P Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: widze ze zaczynam bywac w kulturalnym 06.02.10, 11:14 ...ja dodalabym jeszcze... www.youtube.com/watch?v=JmIBBzcC894 ...i dwie gitary www.youtube.com/watch?v=GXB7xhfKyUE : ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalienne Re: widze ze zaczynam bywac w kulturalnym 06.02.10, 13:49 osv napisała: > ...ja dodalabym jeszcze... > > www.youtube.com/watch?v=JmIBBzcC894 > > ...i dwie gitary > > www.youtube.com/watch?v=GXB7xhfKyUE > : ) i jeszcze to.... www.youtube.com/watch?v=oNk787_tim0 i koniecznie to... www.youtube.com/watch?v=C0DPFyi-wjg Odpowiedz Link Zgłoś
osv ...i 06.02.10, 14:43 www.youtube.com/watch?v=IgZeqQBXDR8&feature=related : ) Odpowiedz Link Zgłoś
trumiennaalice Re: widze ze zaczynam bywac w kulturalnym 07.02.10, 18:30 L'amour jak to mówią l'amouf' głupio a ja mam chustką owiązaną twarz bo ty — masz zęby Tamow psiakrew — nie zginaj palców w bezradne pięści czego chcesz mnie? 1'amour? najpiękniej w żółtych świeczkach u drzwi cmentarnych pod różowym aniołem który ręce łamie 1'amour uklękłam żywa podniosłam z ziemi garść niepotrzebnych zębów będę jutro spać z trupem Tamour dzisiaj jestem żywa niespokojnie żywa przeraźliwie żywa a czas — wypluwa płuca umiera na drętwe suchoty słuchaj — jeśli rzucisz w grób mandolinę nie chcę pieniędzy jeśli utopisz mandolinę to — eech 1'amour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: kocham bardzo... IP: *.opera-mini.net 06.02.10, 22:01 Łoże... nikt się nie dowie jako smakujesz - aż się zepsujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
parafaza Re: kocham bardzo... 06.02.10, 22:10 Gość portalu: jmx napisał(a): > Łoże... > nikt się nie dowie jako smakujesz - aż się zepsujesz! Jak się zepsuje to się nowe kupuje ! .......... Niektórzy wiedzą tyle co zjedzą, a jedzą doprawdy niewiele . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyginevra Re: kocham bardzo... 06.02.10, 22:27 Łoże ! niech przyjdzie sen i mnie zmoże I niechaj nic mnie już nie rusza Spoczywać będę w objęciach Morfeusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: kocham bardzo... 06.02.10, 23:32 Firma MORPHEO poleca swoje uslugi i daje gwarancje! ; )) www.youtube.com/watch?v=_-as4FDdYYA Ode mnie zamiast snow... www.youtube.com/watch?v=svbbp1s8c9w&feature=related Dobranoc : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx och! IP: *.opera-mini.net 14.02.10, 00:09 Od lat marzę, żeby zobaczyć ją na własne oczy... Coś przepięknego. Osv jeśli masz takie widoki na co dzień to szczerze zazdroszczę :) (ale nie zawiszczę). Łóżko przegrywa z takimi widokami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: och! 14.02.10, 11:10 ...wiec zycze Ci dzis, abys realizowala swoje marzenia : )) Panu Walnietemu* i innym tym podobnym rowniez... ; )) www.youtube.com/watch?v=Ey-yt2RGjVQ Odpowiedz Link Zgłoś