Gość: pani dyrektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:03 Dzień dobry Pani dyrektor. Jak Pani wylazła z tej komórki na narzędzia? Oknem Pani wyleciała na miotle czy co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: przedszkole nadal czynne IP: 10.30.133.* 02.03.04, 13:05 a zabafki soom..? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:29 ja pieldole to przedskole tylko jeza nie pieldole bo mnie jezyk w pupe kole:)))) a kto jest beksom i mazgajem to sie do przedskola nie nadaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:38 A Samowolny pójdzie do kąta za bzydkie słowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:41 plose pani dylektol a malina sie rządzi!!! i jak ją pociągne za włosy to nie będzie moja wina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:48 a czyżby tobie samowolny krowa ząbki wypierdziała że tak sepetlenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:53 Samowolny, a ja Cie uscypne jak będziesz mnie ciągnąć. I uciekamy s tego pseckola, bo ta Pani dyrektor jakaś dziwacna jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:24 m_alina napisała: > Samowolny, a ja Cie uscypne jak będziesz mnie ciągnąć. I uciekamy s tego > pseckola, bo ta Pani dyrektor jakaś dziwacna jest:)) nio ta pani dylektol to dziwna jest , ale ci dolośli to som zawse dziwni jacyś i dlatego sie z nimi nigdy nie bawie . Dobla malinko mas mój kisiel , zjedz , to na zgode:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:28 Ale mas dobly lisiel, lepsy niż mój był:))A teraz dajemy nogę w plener:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:40 nio uciekamy w tego psedskola .. daj ręke bede cie tsymał bo ślisko jest :))) mam fajne sanki to se pojeździmy... dobla? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:52 Haaaaa, lecimy na sanki, ale potem zaplowadzis mnie do domku, bo mogę się zgubić:))) Ale to potem, a telaz lepimy bałwanka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:57 dobra lepimy bałwanka ja mam węgielki na oczy i guziki i podebrałem marchewke z kuchni zanim ucieklismy ..:) ty malinko skombinuj garnek i miotłe dla bałwanka... a do domu to pewnie że cie odprowadze nas jak w banku:))) wies ..fajna jestes dziewcynka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 14:57 dosyć tych wygłupów na sniegu, poprzeziebiacie sie a takich zasmarkańców do przedszkola jutro nie przyjmę Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:00 eeeetam, przyjdziemy i już:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:05 ja pani dyrektor sie nie boje ..tata powiedział ze jakby mi cos zrobiła to mam zadzwonic do Kuratorium Oświaty to z niom zrobią porządek..:))) ciekawe co to jest to kuratorium?..ale tego to mi tata jesce nie mówił:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:12 A ja wiem, ja wiem:))) tam mogą tak zrlobić, że pani dyrektor nie będzie już panią dyrektor. Nie wiem co tam z nią zrobią, ale potem to ona juz do nasego pseckola nie psjdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:26 o to niech sie pani dyrektor nie wydziera bo zadzwonimy i wyleci z pracy... a mama mówiła ze powinniśmi negocjować cy jakos tak sie mówi...w sprawie "karty przedskolaka" to wtedy wogóle psedskolanki razem z panią dyrektor bedą mogły nam "wskoczyć"..jak mówi mamusia:))))) a mamusia wie co mówi bo tata tez jej sie boji.. wiem bo słysałem jak ksycała na niego to był taki malusieńki jak ten kamycek ..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:27 bo psedskole ucy , bawi nas , bo w psedskolu miło płynie cas , pani patsy na nas z bocku jak stawiamy domki z klocków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:40 Jesteś najlepsy kolega s całego pseckola:)) bo się umies podzielić. Inne dzieciaki to zaraz rycą i skarzą jak im się zabawki zabiera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:42 m_alina napisała: > Jesteś najlepsy kolega s całego pseckola:)) bo się umies podzielić. Inne > dzieciaki to zaraz rycą i skarzą jak im się zabawki zabiera:)) ech malinko ty fajnie mówis to lllyyy , no nauce sie dla ciebie sypko.. lllllrrrryyyy o juz umiem rrrrr rower, krowa..to dla ciebie sie nauczyłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:59 Samowolny, jakie to łatwe:)))) rower, rower, rower, rower, tez juz umiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:02 m_alina napisała: > Samowolny, jakie to łatwe:)))) rower, rower, rower, rower, tez juz umiem:)))) no widzisz..razem sie wszystkiego będziemy uczyć to se damy rade:)) uciekamy dalej bo dyrektorka nas zobaczyła i sie drze ..stara kwoka , tak na nią mówi mój tata i teraz wiem cemu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:09 do bałwanka wezmę miotłę od dyrektorki:)) a garnek zwinę z kuchni Paniom kucharkom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:51 Proszę pani, ja chciałam ustrawiedliwić dzisiejszą nieobecność Hetacusa. On jest chory...bo wczoraj nabiłam mu limo pod okiem, no i troszkę przez to źle widzi, więc go dziś nie będzie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:54 Ty się zajmij hetakusem, ja jego tatusiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:00 Hmmm...jak wróci ze zwolnienia lekarkiego, to już ja się nim zajmę, dokładnie...;-) Przygotuję, na jego powrót specjalne atrakcje, że go Monisia z Asią nie poznają !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:42 Dobrze Mandarynko, przygotuj niespodziankę dla Hetakusa:)) na pewno się ucieszy i nie wal go już po głowie książeczkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:49 m_alina napisała: > Dobrze Mandarynko, przygotuj niespodziankę dla Hetakusa:)) na pewno się ucieszy i nie wal go już po głowie książeczkami:) no właśnie po głowie sie nie bije bo potem głupie ludzie som:))))) wogóle dzieci sie nie bije, dzieciom sie tłumacy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:55 Witaj Mandarynko, dziecko drogie:)) Hetakusa usprawiedliwiamy:) Tylko Pani dyrektor wyleciała z komórki i jest wściekła jak osa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:57 jak osa? jaka osa? pszczółka Maja, taka robotna jestem ,ot co Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 23:15 Przez spuchnięte oko nie mogłem dzisiaj obejrzeć dobranocki:-((( Ale może już jutro tatuś albo mamusia pozwolą mi iść do przedszkola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 23:34 A czy takie maluchy jak ja tez moga sie zapisac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 08:28 Bo psedskole ucy , bawi nas, bo w psedskolu miło płynie cas..:))) Nio tak moi rodzice wceśnie chodzą do pracy i dlatego ja jestem pierwszy w psedskolu... Ale za to wszystkie zabawki mam dla siebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 08:32 Ceść Samowolny:) ale Ty jesteś, a wcolaj mówiłeś coś innego, ze sie ze mną podzielis wsystkim i co? Telas zabawki tylko dla siebie biezes? Taki s ciebie niedobly kolega, jus telas wiem. I będę zalas lyceć s tego powodu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:09 witajcie kochane zasmarkańce, wasza kochana pani dyrektor zaraz każe wam podać zupke mleczną Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:27 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > witajcie kochane zasmarkańce, wasza kochana pani dyrektor zaraz każe wam podać zupke mleczną my chcemy jeśc , my chcemy pić samą miłością nie mozemy zyć..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:35 bleeeeeeeeeeee zupa mleczna, ciap! i juz wyladowala na scianie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:40 O, Harriet, załatwiłaś tą zupkę po mistrzowsku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:30 zupka mleczna jest o-brzy-dli-wa... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:32 byłem w kuchni i widziałem ze pączki będą na drugie sniadanie..hhuurraa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:40 paczki to juz lepiej ale musi byc kompot truskawkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:33 Ale Harriet !!! Widziałs te rekalme co to mówią ze jak pijesz mleko to bedziess duzzzaaa!!!!!!!!!!! Ja pije bo chcem byc duzzzyy!! Mmmrraauuuu!!!! Moze Ty tessss??? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:44 harriet mleka nigdy nie lubila - chyba ze z dodatkiem kakao a i tak wyrosla duza - 1,80 m :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:56 To jesteś taka prawie jak ja;-)) Mmrraauuuu!!! Duża dziewczynk z Ciebie;-))) Mmmrraauuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59 harriet_makepeace napisała: > harriet mleka nigdy nie lubila - chyba ze z dodatkiem kakao a i tak wyrosla > duza - 1,80 m :))))))))))) nio a ja sie zastanawiałem cy to topola ?..a to nasa harriet tak wyrosła:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:36 To zjem za Ciebie:))) ale jus nie płac, pobawimy się w "Stary niedźwiedź..." albo porysujemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59 dobe, jus mi lepiej :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:42 harriet_makepeace napisała: > bleeeeeeeeeeee zupa mleczna, ciap! i juz wyladowala na scianie ;))))))))) ej harrieta ty bedzies energicna kobieta , a mlecko dobre jest i ząbki potem bedzies miała zdrowe tak mówi pani dentystka jak mi mojego mlecaka oglądała ostatnio:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:15 bleeeeeeee zdlowa nie zdlowa ja nie lubie!!!!!!!!!!! i chce do mamy !!!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! nie wyjde spod stolu!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:18 Harriet!!! Wyjdź z posd tołu pobawimy sie razem ...;-) Mmmrraauuu!!!I nie buccc bo uszka bolą ... Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:24 chlip chlip, no dobrze moze sie pobawimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:27 A powiedz w co csie chcesz pobawić ;-)0 Mmmrrraauuu!! Moze w budownie albo w wyścigi... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:29 harriet_makepeace napisała: > chlip chlip, no dobrze moze sie pobawimy :) weź mnie za ręce i sie pokręcimy w kółko śpiewając.."dana dana dana , tyś moja kochana":))))) I nie płac jus bo mi sie psykro robi i tes bede beceć...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:42 Prze...Pani....;-)) Mmrrraauuuu!!!! Czy ja mogę sie też zapisać do tej grupy ???;-))) Jestem Puszek Mmmrrrraauuuu!!!! Serdecznie pozdrawiam wszyskich !!!!;-))))) Mmmrrrraauuuuu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:45 ceść Pusek :) właź do kółecka i bawimy sie dalej w "rolnika Sama".. śpiewamy razem.."rolnik sam w dolinie...":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:47 Cześć Samowolny;-)) No to sie bawmy;-)) Mmmrrrraaaauuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:55 Ceeeeść Pusek:)) Zostań z nami, mamy duzo zabawek i jesteśmy starsakami. Ceba sie tylko oganiać od Pani dyrektor, bo to jędza strasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:10 Ceeeeśś M_alina!!!;-))) Fajowo tu być!! Macie duzo zabawek... Ale pani wygląda n milą i chyba lubi samowonego ;-)0 Mmmrraauuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:19 Pusku, tu jest tak fajnie, najlepiej ze wsyskich pseckoli:) Pani dyrektor bardzo lubi Samowolnego, ale ona Ciebie tez polubi:) Napewno polubi, nie martw się:) Ona ciągle coś o molach, molestowaniach, czy coś takiego:) Samowolny jest odwazny i posedł sprawdzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:29 A jka ona mnie pomyli z molem.....Hmmmm??? Co wtedy??/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:33 Nie pomyli:)) Pusek to Pusek. Ma futerko i ogonek taki nietykalski:))) To nie mól:)) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:35 Wiesss cooo... Jak chceszto mozessss pogłaskać ogonek .. Mmmrrraauuuu!!! A potem zobacccc .. Zjemy pączki na drugie śnadanie;-))) Mmmrrrraaaauuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:40 Łooooo:)) jaki zascyt:))) będę głaskać ogonek az Twoja mama po Ciebie nie psyjdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:41 As tak gdługo ??? Hhmmmmmmm ..?? A co ja z tego bede miał;-)) Mmmrraauuuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:51 Eeeee, wy chłopaki to zawse tak: "co ja s tego będę miał". Psyjemność będzies miał i tyle:)))) Zaraz byś chciał cukierka, albo mojego pącka ze śniadanka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:58 Ale mimo wszystko to i tak jesteśmy fajne chłopaki!!!!! Mmmrraauuuuu;-))))))))))))) tylko tak żartowałem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:07 Pusku, jaki Ty fajny jesteś:)) Nikt tu nie ma takiego ięciutkiego futerka jak Ty:)) Cy jak pójdziemy na boisko to mogę Cie troske pogonić?))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:16 M_alinko!!! Wiesss....Ty zawse mozess..;-)) Mmmrraauuu!!! A potem razem zjemy obiadek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25 Dziekuję Pusku:)) A co mam zrobić jak wskocys na płot i majtas ogonkiem:) Ja nie wejdę na płot, za nic:) Moze podskocę do ogonka i Cię ściągnę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:30 Ciągnąć...Ale to bedzie bolało;-(( To ja lepiej sam zejde albio ne wejde na płot Mmmrraauuuu!!! Za to wezmiesss mnie za rąckeee;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33 Dobze Pusku, to będziemy za rącke biegać:)) to się nie zgubię. Nie chciałam zeby Cie bolało, tylko nie miałam pomysłu jak Cię zdjąć z płotku:)) Jak w ogóle mogło mi takie stlasne coś psyjść do głowy:)) Pusek jest milutki i wyłącnie do głaskania:))))Chodź lecimy, tam bawią się w chowanego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:25 malinko ceść:)) nio te zabawki były tylko dla mnie bo tylko ja tu byłem a teraz bawimy sie wsyscy... zabawmy sie .."chodzi lisek w kolo drogi nie ma ręki ani nogi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:37 ceeeeść:) Sybko mi łzy osusyłeś:)zabawa w liska jest fajna i moze dyrektorka nie będzie dziś zła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:44 kochane maluszki, tylko proszę nie bawić sie w doktora, a tę zupke mleczna to bedziecie zlizywały ze sciany zamiast obiadku Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:47 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > kochane maluszki, tylko proszę nie bawić sie w doktora, a tę zupke mleczna to > bedziecie zlizywały ze sciany zamiast obiadku Pani psedskolanka ma ładne kolanka, ma kolanka ładne , ślicne i fotogenicne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:53 kochany samowolny, wiem że mówisz o moich ślicznych kolankach i dziekuje że to zauważyłeś, ale przecież to nic dziwnego, bo jestes taki malutki i masz oczka na tym poziomie a kolanka rzeczywiście mam sliczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:59 A ja powiem tacie Samowolnego, ze pani nam kolegę molestuje:) Nie wiem co to jest, ale zaraz zapytam kolezanek cy słusała coś o molestowaniu:) To musi być coś strasnego, bo kolegów to się wstydze zapytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:04 malinko, ja nie testuję zadnych moli ani Samowolnego, na mole mam naftalinę, a dla Samowolnego cukierka za trafne spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:07 To nie ma nic z molami wspólnego, juz teraz wiem, bo mi powiedzieli:)) Tu chodzi o patzenie na pani kolanka i łapanie pani za rącki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:09 to znaczy że mnie samowolny molestuje, ale robi to tak uroczo........ Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:13 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > dla Samowolnego cukierka za trafne spostrzeżenia jak to molestowanie jest rozdawaniem cukierków to powiem jak mówi mój wujasek.."wchodze w to"..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:11 m_alina napisała: > A ja powiem tacie Samowolnego, ze pani nam kolegę molestuje:) Nie wiem co to > jest, ale zaraz zapytam kolezanek cy słusała coś o molestowaniu:) To musi być > coś strasnego, bo kolegów to się wstydze zapytać:) ja sie poświęce dla ogółu i dam sie molestować(cokolwiek to znacy) pani dyrektor i powiem wam potem cy to fajne jest cy beee :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:16 Samowolny, ale jesteś odwazny:)) ja to Cie tak podziwiam, najlepiej z całego pseckola:) To idź sie molestować a potem powies co to było:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:57 Łoj, łoj, wpadłam do Was dzieciaki na chwileckę, mogę być liskiem? Ta wasa pani dylektol to stlasna zołza! W moim stalym psedskolu to był pan dylektol, ale był lówny gość! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:09 Heeej Meg! Ona jest strasna i molestuje Samowolnego. Moze słysałaś co to znacy molestować?:)) bo to chyba niedoble, nikt mi nie chce wytłumacyć. Wsyscy mówią, ze jestem za mała na takie zecy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:12 Łoj Malinko, taka duza i nie wie! Zalaz Ci wytłumace! Molestować to znacy na psykład ciongnąć za włosy! Ale samowolny ma takie króciutkie... za co ta strasna baba go ciongnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:14 Cesćććć Meg;-))) Mmrraauuu!!!!! Fajowo ,ze jesetś;-)) W co sie pobawimy??? Mmmrrraauuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:17 Ceść Pusecku!:)) Mogę Cię pociongnąć za ogonek? Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:25 Ceeessscc!!! nioooooo nie ch będzie ;-))) Ale delikatnie prosse;-) Mmmrrrrraaauuu!!! Dzięki za meil;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:32 Ha, ha Pusku, a co ten twój ogonek taki pogienty? Pewnie jus wsystkie dziewcynki go dzisiaj ciongneły? Chodź, pobawimy się w belka kucanego! Gonis! Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:37 Nie pogiety tylko rano nie zdązyłemmmm go ucesacćć;-))) Mmmrraauuu!! Fajowy ten berek.;-) Sus na lewo sus na prawo i berek teraz jest M_alina;-)) Mmrrraauuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:44 Ale ty sypki jesteś Pusku! Dogoniłeś Malinke chocias wskocyła na stół! Aaaa, zagapiłam się... teras ja gonie!!! Pac! Samowolny belek!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59 Samowolny berek!!!! Mmrrraauuuu!!! Hoop na stól!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02 Buuu, Pusecku a samowolny mnie popchnoł i sie... chlip, chlip... psewlóciłam...Oj, moje kolanto! Buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:08 meg25 napisała: > Buuu, Pusecku a samowolny mnie popchnoł i sie... chlip, chlip... > psewlóciłam...Oj, moje kolanto! Buuuu... nieprawda...psewróciłaś sie bo to ty lecis na mnie a nie ja cie popchnołem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:34 Ty... ty... kłamcuchu jeden ty! A mas, pokaze ci jenzyk:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:18 To dopiero !! Ja mu pokaze!!! Ale najpierw troskę podmucham kolanko;-)) Dobzee??? Mmrrraaaauuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:37 Oj Pusecku, jak dmuchas to od lazu mniej boli... oj, muse wytseć nos, dobze ze mam długie lenkawki...:)) A samowolny jest bzytki! Plawda? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:40 meg25 napisała: > A samowolny jest bzytki! > Plawda? wcale nie..kuzynka mi mówiła ze jak dorosne to dziewcyny na mój widok będą "sikały po nogach"..ale nie wiem cy to dobze cy źle:))))))))) bo mi tego nie wytłumacyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:48 Ho, hi, pewnie ze stlachu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:22 A Samowolny mnie wcoraj ciągnął za włosy i to nie było psyjemne. Jak to jest to całe molestowanie to ja jus nie chce:)) Potem dał mi swój kisiel na zgode, ale szarpanie za włosy było beeee:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:25 Słysałam ze za takie molestowanie to mozna dostać duuuzo pieniedzy! Widziałam na filmie, no takim wies, amelykańskim, podglądałam pses dziulkę od kluca! A Tobie wystalcył kisiel????? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:42 Bo ja nie widziałam tego filmu:((( Zlobiłam coś stlasnego, jak mogłam za kisiel dać wysarpać sobie włosy:((( buuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:45 nie bec Malinko, mam w fultusku kawałecek batonicka, mas zjec!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:46 m_alina napisała: > Bo ja nie widziałam tego filmu:((( Zlobiłam coś stlasnego, jak mogłam za kisiel > > dać wysarpać sobie włosy:((( buuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu:(( psecies najpier cie wysarpałem a podem dałem kisiel z pseprosinami..ech ale te dziewcyny od małego krencommmm:))) malinko nie odwracaj puska ogonem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:57 Samowolny, tak było, mas lepsą pamięć:)) I nie odwracam puska ogonem:)) Mama zawse mi mówi, ze męzcyzna musi mieć ostatnie słowo, ale takie jak my chcemy:))) Dam Ci za kisiel Pącka, bo słysałam, ze mają być:)) Potem może na spscą na sanki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02 m_alina napisała: > Samowolny, tak było, mas lepsą pamięć:)) I nie odwracam puska ogonem:)) Mama > zawse mi mówi, ze męzcyzna musi mieć ostatnie słowo, ale takie jak my chcemy: ) tata mi mówił zebym nie zapsecał nigdy dziewcynie bo za 5 minut sama sobie zapsecy..i chiba miał racje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:17 Widzis jak to dolośli wsystko wiedzą? Trzeba uwaznie słuchać:)) Ale ty mas mądrego tatę:)) Chyba zgubiłam bucik, a sznurowadło porwał Pusek i międli je w łapkach:) Pociągniemy go za ogonek?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:27 m_alina napisała: > A Samowolny mnie wcoraj ciągnął za włosy i to nie było psyjemne. Jak to jest to całe molestowanie to ja jus nie chce:)) Potem dał mi swój kisiel na zgode, ale szarpanie za włosy było beeee:))) bose tatus miał racje jak mówił ze dziewcyny to takie "pamiętliwe bestje" ja mu mówiłem ze malinka nie jest pamiętliwa ale teraz to juz sam nie wiem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:34 Ty samowolny nie wymiguj się kisielkiem tylko klenkaj na kolanka i pseplasaj Malinkę!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:35 mój ulubiony przedszkolaku-Samowolny, z takich pamietliwych dziewczynek jak Malinka,wyrastaja takie śliczne i ukochane przez wszystkich panie dyrektorki :)), chcesz jeszcze cukiereczka? Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:39 A cy ja tezz moge dostaćć cukiereckaaaa tak jak samowolny???? MMrrrraauuuuu!!!!! JA bardzo lubie słodyce a cukierecki bardzo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:50 Ty sie Pusku nie ploś tej baby, ja Ci dam... kawałecek gumy do zucia! Pocekaj, tylko wyjme z buzi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02 Mówiss.Taką mała uzywwannąąa;-)) Moze być!!! Jesce nawet czuje smam owocowy... Mmmrrraauuuu!!! Dziękuje Meg ;-)) Daj rącke pokrecimy sie w kółko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:04 Ajajajaj!!!! Ale fajnie Pusku! Tylko tloche mi sie w głowce klęci...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:06 No to teraz w drugą stronę to sie odkreci;-)) Mmmmrrrrraauuu !!!!! Pomogło??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:38 No jasne! Uwielbiam sie z Tobom kręcić Pusku! A moze pobiegniemy na kaluzele??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:29 Meg:) mam jesce restkę batonika który mi dałaś:)) chces? Pusek zabrał mi snurowadło z bucika i teraz je międli, boje się zabrać, bo moze podlapać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:44 Cekaj, ja splubuje odwlócić uwage Puska, a Ty odbies mu snurówke! O, widzis? udało sie! Ale pysny ten batonik...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:57 Baaaldzo Ci dziękuję:)) Nabiłam sobie guza jak wchodziłam pod kzesło i boli, ale nie będę ryceć, bo Pani dyrektor naskarzy mamie, albo gozej - zbije mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:13 Niech tylko splóbuje cię dotknąć to, to... podłoze jej pineske pod pupe! A moze chces moją spinecke do włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:18 Zawse mas swietne pomysły!!! i pinezki na wyposażeniu kieszonek:))Bardzo dziękuje za spinecke:)) dam Ci za nią ładny niebieski kamycek co go na boisku znalazłam:)) Pani dyrektor mówi, ze teraz trzeba iść lezakować:(( Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:25 O lany, jak ja nie cielpie lazakowania, blll... Kamycek schowam w domku do mojej skatułki ze skalbami! Jesteś moją psyjaciólkom Malinko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:51 muszę zaprowadzić tu porządek, prosze mi nie rozłazić sie po kątach, nie tworzyć watków pobocznych,ni emeilować( tak to o tobie puszku mowa-nie szeptaj z meg)coś dzisisaj nie mogę z wami dac sobie rady, rozłazicie się jak pchły, a mnie tak boli moja slczna główka! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:56 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > muszę zaprowadzić tu porządek, prosze mi nie rozłazić sie po kątach, nie > tworzyć watków pobocznych,ni emeilować( tak to o tobie puszku mowa-nie szeptaj z meg)coś dzisisaj nie mogę z wami dac sobie rady, rozłazicie się jak pchły, a mnie tak boli moja slczna główka! to niech pani dyrektor usiądzie w kółecku a my cicho zaśpiewamy "stary niedźwiedź mocno śpi..":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:49 Pani dyrektor, a ja tak nie chce!!! Chce zeby mnie Samowolny lubił bez cukierecków, bo cukielki żąbki psują:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:46 Samowolny, mozes mi jesce raz wybacyć? No dobla, dam Ci kawałek kolorowej wstązecki i będzie zgoda, co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:54 m_alina napisała: > Samowolny, mozes mi jesce raz wybacyć? No dobla, dam Ci kawałek kolorowej > wstązecki i będzie zgoda, co?:))) bose malinko ja ci jus dawno wybacyłem a ta wstąske to schowam tam gdzie mam najcenniejse zecy cyli: proce,samochodziki, korek z butelki, skiełko powięksające:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:01 samowolny, a co ty sobie powiększasz tym szkiełkiem powiekszajacym? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:06 Gość portalu: pani dyrektor napisał(a): > samowolny, a co ty sobie powiększasz tym szkiełkiem powiekszajacym? powiękse se ..kapitał pocątkowy w ZUS-ie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02 Wsyscy chłopcy maja takie niesamowite zecy w schowku? Bo ja to mam lalkę i kamyk znad moza i patyk od mojego kolegi s plazy:))) Dziekuję Samowolny, ze biezes wstązeckę, myslałam ze nie zechces:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:13 troll16 napisała: > A czy takie maluchy jak ja tez moga sie zapisac?:)) tylko do grupy maluchów, nie do starszaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:00 Dzieeeń dooobry ... Mamusia mnie dziś przyprowadziła troszkę później, bo wiedziała, że na śniadanko będzie zupa mleczna, której ja bardzo nie lubię, no i chciałam ominąć tą "przyjemność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:04 witaj mandarynko, a samowolny mówił że chciał na drugie śniadanie zjeść mandarynke a były tylko pączki Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:09 Ooj ! :-( To moża ja niepotrzebnie dziś przyszłam do przedszkola... Wystraszyła mnie Pani, pani Dyrektor...:-( Stanę sobie gdzieś w kąciku, nie będę mu się rzucała w oczy, to może mnie nie zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:11 mandarynko..ceść:))) wies ze psed zjedzeniem cie to bym cie musiał rozebrać ze ..stego co mas na wieschu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:16 Ale...:-( Jakbyś mnie zobaczył taką rozebraną, to byś się mógł mnie wystraszyć ! Lepiej nawet o tym nie myśl. Jesteś za malutki, na to, żeby oglądać rozebrane mandarynki... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25 mandaryn_ka napisała: > Ale...:-( > Jakbyś mnie zobaczył taką rozebraną, to byś się mógł mnie wystraszyć ! > Lepiej nawet o tym nie myśl. Jesteś za malutki, na to, żeby oglądać rozebrane > mandarynki... mas racje, kuzynka mi tes mówiła ze mam jesce cas na te zecy..cokolwiek to znacy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:26 Cokolwiek to nie znacy, to jednak fajnie się nazywa - " te zecy" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:09 Cesśśśśććć Mandaryn_ko!!!! Nie martw sie ja zjadłem Twoją zupkę mlecną;-))) Mmmrrraauuuuu!!! Nikt nie zauwazyłłłł;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:11 :-) cześć Puszku! O widzę, że zgubiłeś dwa ząbki na przodzie...i tak śmiesznie teraz mówisz. Dzięki za zupkę mleczną, na Ciebie zawsze można liczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:15 puszku! przez twoje obzarstwo w przedszkolu będzie dziura budżetowa i nawet szkiełko powiekszajace samowolnego nie poradzi,bo on zasili swój kapitał z zusu (egoista) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:17 a pani dyrektor to mówi takimi trudnymi wyrazami...co to jest to egoista?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:18 mandarynko, a ty czemu nie sepetlenisz? masz protezkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:21 Nieee, mnie już poprostu nowe ząbki urosły :-) Jestem mandarynką dobrze rozwiniętą pod każdym względem jak na swój wiek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:31 mandaryn_ka napisała: > Nieee, mnie już poprostu nowe ząbki urosły :-) > Jestem mandarynką dobrze rozwiniętą pod każdym względem jak na swój wiek ;-) wiemy wiemy , my cie z puskiem podgladalismy na lezakach:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33 :-( świiiintuuuuchy !! Powiem pani, zobaczycie ! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:18 Pani Dyrektor... Ale ja przed przyjściem do przedszkola jadłam śniadanko, naprawdę. A gdyby Puszek nie zjadł mojej zupy, to mogłaby się zmarnować ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:23 zamiast puszka, zupke by zjadł maz pani kucharki Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25 Ha, ha, ha ! Ale cyrk! Pamiętam, że tak było... Do przedszkola na obiadki przychodziły całe rodziny pracowników przedszkola :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lepeczek Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:20 Cześć byłem chory ale narescie psysedłem do psedzkola :-). Mam dla was cukireczki częstujcie się.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:23 Cześć lepeczku! Mamusia mi mówiła, że cukiereczki są bardzo niezdrowe... Nie jedz ich tyle, bo zepsujesz sobie ząbki;-) i będziesz seplenił tak nie tylko w przedzszkolu, ale do końca swego życia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lepeczek Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33 Mam jeszcze mleczniaki wiec i tak mi wypadną wiec korzystam póki moge , Tobie też tak radze.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:35 No w tym problem, że ja już mam ząbki stałe...więc muszę o nie dbać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:32 Alesss Przeee Paniiiii!!! To nie moja wina Jakoś samo tak wyssło;-(( A ja lubie mleckoo!!! Mmmrraauu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:36 Puszku, obiecaj mi, że jutro też zjesz moją zupkę. Ale nikomu o tym nie powiemy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:37 puszku, ty musisz bardzo uważac, bo takim wiekszym puzkom czasem różne rzeczy same wychodza, szvczególnie na widok takiej ślicznej,rozwiniętej mandaryki Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:38 :-( Paani dyrektor!! To nie przystoi !! Ja naskarżę tatusiowi! Poczułam się molestowana !! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:42 mandaryn_ka napisała: > :-( Paani dyrektor!! > To nie przystoi !! > Ja naskarżę tatusiowi! > Poczułam się molestowana !! ;-( co ty mandarynko jus ustalilismy ze molestowanie to jest rozdawanie cukierków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:44 Hmmm... To ja nie chcę takich cukierków dostawać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:02 Mandarynko, jak się dzisiaj cujes? Moze chces pobawić się skakanką?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:09 Cuje sie fatalnie Malinko... Nie chce mi się bawić nicym. Chyba pójdę polezakować Moze jak się troche prześpie, to mi się nastoj poprawi Chce mi sie plakac od rana ;-( Pa, pa, ide spać. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:47 A ja dopiero teraz dowiaduję się co to było to mole... molestowanie. Posedłeś splawdzić, ale mi nie powiedziałeś:)) Idę pobawić się sama w kąciku i będę smutna:)) Pa pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:51 malinko..nie powiedzialem ci bo mi ...mowe odebrało jak poculem co to jest to molestowanie..i do teraz jestem w pomroczności jasnej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:00 No popac, a my mysleliśmy, że to coś złego, a to tylko rozdawanie cukierków:)) Wcoraj naucyłeś mnie mówić "rower" a dlacego nie wychodzi mi jeszcze "lyba"? no wiesz, lyyyba, no nie umiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:05 dzieciaki, za chwile obiadek i LEZAKOWANIE!,och jak chętnie i ja polezakuję Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:19 ... coś podobnego, co za gromada nicponiów i urwipołci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:25 Ceeeść Hetakus:)) My teraz musimy lezakować, Pani dyrektor kazała:)) Jesce troskę pośpię, pa pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:29 witaj :-) przykryj się kołderką i zamknij oczy bo pani dyrektor sprawdza i karze niepokornych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:27 Ooooo!!!! Hetakus!!! Jeden pozondny;))) Jak tam ocko? boli jesce? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:32 mamusia zrobiła mi rumiankowe kompresiki i już lepiej. Mam tylko nie łypać oczkiem na co urodziwsze koleżanki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:35 No to ze mną mozes sie pobawić! Ja nie ide lezakować! Mam w nosie paniom dylektol! Chodź schowamy sie w łazience:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:42 jak do łazienki wejdzie ta purchawa dyrektorka to jej zrobimy zimny prysznic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:48 Noooo:))))))) Hetakusie, ale sie te maluchy pospały:))) Wiesz co? Pogramy w klasy na terakocie? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:54 może lepiej nabierzmy wody do naszych filiżanek i pójdziemy obudzić paru śpiochów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:57 No dobraaa... A ja naleje wody do nocnika... i obleje panią dyrektor!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:05 woda ?! ja nasiusiam do tego nocnika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:08 Hi, hi... to jest myśl! Ja też! Ale się wścieknie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:12 zatem każdy ze swoim nocniczkiem idzie do gabinetu pani dyrektor tylko się nie potknij po drodze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:17 Hetakusie, ona przysnęła w fotelu! Ciii... Wyleję z nocnika pod fotel, a Ty ze swojego nalej tak, żeby ściekało po fotelu! Słyszałam, że za chwilę ma przyjść ktoś z kuratorium...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:22 to ja swój zosatwię w progu, może jędza z kuratorium w niego wdepnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:34 Chodu Hetakusie!!! Straszna baba się obudziła! Hi, hi i tak wlazła w ten nocnik! I chyba noga jej utknęła!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:19 aaaaaaa,mam was ,marsz do kąta, i pozabierać te nocniki! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:29 he, he, już puste, więc możemy je zabrać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:36 ale topienie Marzanny dopiero będzie, a wy chcieliście utopić waszą najukochańszą panią dyrektor??????? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:41 Ale Marzanna! Chyba chochoł!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:55 ja nie spałem..byłem w kuchni podjadałem deser:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:02 przyjdzie Lepper i rozliczy Twoje przekręty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:47 no i doigraliście sie, za olewanie(!) roboty, w kajdanach wywlekli mnie do kuratorium do spowiedzi, płaczcie teraz za wasza kochaną pania dyrektor, PRZEDSZKOLE ZAMKNIĘTE DO ODWOŁANIA-wynocha do domów! Odpowiedz Link Zgłoś