Dodaj do ulubionych

przedszkole nadal czynne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 12:55
Obserwuj wątek
    • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:03
      Dzień dobry Pani dyrektor. Jak Pani wylazła z tej komórki na narzędzia? Oknem
      Pani wyleciała na miotle czy co?:))
      • Gość: mis Re: przedszkole nadal czynne IP: 10.30.133.* 02.03.04, 13:05
        a zabafki soom..?
    • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:29
      ja pieldole to przedskole tylko jeza nie pieldole bo mnie jezyk w pupe kole:))))
      a kto jest beksom i mazgajem to sie do przedskola nie nadaje:))
      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:38
        A Samowolny pójdzie do kąta za bzydkie słowa:)))
        • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:41
          plose pani dylektol a malina sie rządzi!!! i jak ją pociągne za włosy to nie
          będzie moja wina:))
          • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:48
            a czyżby tobie samowolny krowa ząbki wypierdziała że tak sepetlenisz?
          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:53
            Samowolny, a ja Cie uscypne jak będziesz mnie ciągnąć. I uciekamy s tego
            pseckola, bo ta Pani dyrektor jakaś dziwacna jest:))
            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:24
              m_alina napisała:

> Samowolny, a ja Cie uscypne jak będziesz mnie ciągnąć. I uciekamy s tego
              > pseckola, bo ta Pani dyrektor jakaś dziwacna jest:))

nio ta pani dylektol to dziwna jest , ale ci dolośli to som zawse dziwni jacyś
              i dlatego sie z nimi nigdy nie bawie . Dobla malinko mas mój kisiel , zjedz ,
              to na zgode:))))
              • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:28
                Ale mas dobly lisiel, lepsy niż mój był:))A teraz dajemy nogę w plener:))
                • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:40
                  nio uciekamy w tego psedskola .. daj ręke bede cie tsymał bo ślisko jest :)))
                  mam fajne sanki to se pojeździmy... dobla?
                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:52
                    Haaaaa, lecimy na sanki, ale potem zaplowadzis mnie do domku, bo mogę się
                    zgubić:))) Ale to potem, a telaz lepimy bałwanka:))
                    • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:57
                      dobra lepimy bałwanka ja mam węgielki na oczy i guziki i podebrałem marchewke z
                      kuchni zanim ucieklismy ..:) ty malinko skombinuj garnek i miotłe dla
                      bałwanka... a do domu to pewnie że cie odprowadze nas jak w banku:)))
                      wies ..fajna jestes dziewcynka:))))
                    • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 14:57
                      dosyć tych wygłupów na sniegu, poprzeziebiacie sie a takich zasmarkańców do
                      przedszkola jutro nie przyjmę
                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:00
                        eeeetam, przyjdziemy i już:))
                        • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:05
                          ja pani dyrektor sie nie boje ..tata powiedział ze jakby mi cos zrobiła to mam
                          zadzwonic do Kuratorium Oświaty to z niom zrobią porządek..:)))
                          ciekawe co to jest to kuratorium?..ale tego to mi tata jesce nie mówił:)
                          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:12
                            A ja wiem, ja wiem:))) tam mogą tak zrlobić, że pani dyrektor nie będzie już
                            panią dyrektor. Nie wiem co tam z nią zrobią, ale potem to ona juz do nasego
                            pseckola nie psjdzie:))
                            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:26
                              o to niech sie pani dyrektor nie wydziera bo zadzwonimy i wyleci z pracy...
                              a mama mówiła ze powinniśmi negocjować cy jakos tak sie mówi...w sprawie "karty
                              przedskolaka" to wtedy wogóle psedskolanki razem z panią dyrektor bedą mogły
                              nam "wskoczyć"..jak mówi mamusia:))))) a mamusia wie co mówi bo tata tez jej
                              sie boji.. wiem bo słysałem jak ksycała na niego to był taki malusieńki jak ten
                              kamycek ..:)))))
            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:27
              bo psedskole ucy , bawi nas , bo w psedskolu miło płynie cas ,
              pani patsy na nas z bocku jak stawiamy domki z klocków:))))
              • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:40
                Jesteś najlepsy kolega s całego pseckola:)) bo się umies podzielić. Inne
                dzieciaki to zaraz rycą i skarzą jak im się zabawki zabiera:))
                • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:42
                  m_alina napisała:

> Jesteś najlepsy kolega s całego pseckola:)) bo się umies podzielić. Inne
                  > dzieciaki to zaraz rycą i skarzą jak im się zabawki zabiera:))

ech malinko ty fajnie mówis to lllyyy , no nauce sie dla ciebie sypko..
                  lllllrrrryyyy o juz umiem rrrrr rower, krowa..to dla ciebie sie nauczyłem:)))
                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:59
                    Samowolny, jakie to łatwe:)))) rower, rower, rower, rower, tez juz umiem:))))
                    • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:02
                      m_alina napisała:

> Samowolny, jakie to łatwe:)))) rower, rower, rower, rower, tez juz umiem:))))

no widzisz..razem sie wszystkiego będziemy uczyć to se damy rade:))
                      uciekamy dalej bo dyrektorka nas zobaczyła i sie drze ..stara kwoka , tak na
                      nią mówi mój tata i teraz wiem cemu:))))
                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 15:09
                        do bałwanka wezmę miotłę od dyrektorki:)) a garnek zwinę z kuchni Paniom
                        kucharkom:))
    • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:51
      Proszę pani, ja chciałam ustrawiedliwić dzisiejszą nieobecność Hetacusa. On
      jest chory...bo wczoraj nabiłam mu limo pod okiem, no i troszkę przez to źle
      widzi, więc go dziś nie będzie. ;-)
      • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:54
        Ty się zajmij hetakusem, ja jego tatusiem :))
        • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:00
          Hmmm...jak wróci ze zwolnienia lekarkiego, to już ja się nim zajmę,
          dokładnie...;-)
          Przygotuję, na jego powrót specjalne atrakcje, że go Monisia z Asią nie
          poznają !! ;-)
          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:42
            Dobrze Mandarynko, przygotuj niespodziankę dla Hetakusa:)) na pewno się ucieszy
            i nie wal go już po głowie książeczkami:)
            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 14:49
              m_alina napisała:

> Dobrze Mandarynko, przygotuj niespodziankę dla Hetakusa:)) na pewno się
              ucieszy i nie wal go już po głowie książeczkami:)

no właśnie po głowie sie nie bije bo potem głupie ludzie som:)))))
              wogóle dzieci sie nie bije, dzieciom sie tłumacy:))))
      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 13:55
        Witaj Mandarynko, dziecko drogie:)) Hetakusa usprawiedliwiamy:) Tylko Pani
        dyrektor wyleciała z komórki i jest wściekła jak osa:))
        • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:57
          jak osa? jaka osa? pszczółka Maja, taka robotna jestem ,ot co
      • hetacus Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 23:15
        Przez spuchnięte oko nie mogłem dzisiaj obejrzeć dobranocki:-(((
        Ale może już jutro tatuś albo mamusia pozwolą mi iść do przedszkola ;-)
        • troll16 Re: przedszkole nadal czynne 02.03.04, 23:34
          A czy takie maluchy jak ja tez moga sie zapisac?:))
          • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 08:28
            Bo psedskole ucy , bawi nas, bo w psedskolu miło płynie cas..:)))
            Nio tak moi rodzice wceśnie chodzą do pracy i dlatego ja jestem pierwszy w
            psedskolu... Ale za to wszystkie zabawki mam dla siebie:)))
            • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 08:32
              Ceść Samowolny:) ale Ty jesteś, a wcolaj mówiłeś coś innego, ze sie ze mną
              podzielis wsystkim i co? Telas zabawki tylko dla siebie biezes? Taki s ciebie
              niedobly kolega, jus telas wiem. I będę zalas lyceć s tego powodu:)))
              • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:09
                witajcie kochane zasmarkańce, wasza kochana pani dyrektor zaraz każe wam podać
                zupke mleczną
                • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:27
                  Gość portalu: pani dyrektor napisał(a):

> witajcie kochane zasmarkańce, wasza kochana pani dyrektor zaraz każe wam
                  podać zupke mleczną

my chcemy jeśc , my chcemy pić samą miłością nie mozemy zyć..:)))
                • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:35
                  bleeeeeeeeeeee zupa mleczna, ciap! i juz wyladowala na scianie ;)))))))))
                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:40
                    O, Harriet, załatwiłaś tą zupkę po mistrzowsku:))
                    • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:30
                      zupka mleczna jest o-brzy-dli-wa...
                      • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:32
                        byłem w kuchni i widziałem ze pączki będą na drugie sniadanie..hhuurraa:)))
                        • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:40
                          paczki to juz lepiej ale musi byc kompot truskawkowy :)
                      • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:33
                        Ale Harriet !!!
                        Widziałs te rekalme co to mówią ze jak pijesz mleko to bedziess
                        duzzzaaa!!!!!!!!!!!
                        Ja pije bo chcem byc duzzzyy!!
                        Mmmrraauuuu!!!!
                        Moze Ty tessss???
                        • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:44
                          harriet mleka nigdy nie lubila - chyba ze z dodatkiem kakao a i tak wyrosla
                          duza - 1,80 m :)))))))))))
                          • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:56
                            To jesteś taka prawie jak ja;-))
                            Mmrraauuuu!!!
                            Duża dziewczynk z Ciebie;-)))
                            Mmmrraauuu!!!!

• samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59
                            harriet_makepeace napisała:

> harriet mleka nigdy nie lubila - chyba ze z dodatkiem kakao a i tak wyrosla
                            > duza - 1,80 m :)))))))))))

nio a ja sie zastanawiałem cy to topola ?..a to nasa harriet tak wyrosła:))))))
                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:36
                        To zjem za Ciebie:))) ale jus nie płac, pobawimy się w "Stary niedźwiedź..."
                        albo porysujemy:))
                        • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59
                          dobe, jus mi lepiej :)))))))))))))
                  • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:42

> bleeeeeeeeeeee zupa mleczna, ciap! i juz wyladowala na scianie ;)))))))))

ej harrieta ty bedzies energicna kobieta , a mlecko dobre jest i ząbki potem
                    bedzies miała zdrowe tak mówi pani dentystka jak mi mojego mlecaka oglądała
                    ostatnio:))))
                    • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:15
                      bleeeeeeee zdlowa nie zdlowa ja nie lubie!!!!!!!!!!! i chce do
                      mamy !!!!!!!!!!!!!
                      uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa
                      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
                      nie wyjde spod stolu!!!!!!!!!
                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
                      • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:18
                        Harriet!!!
                        Wyjdź z posd tołu pobawimy sie razem ...;-)
                        Mmmrraauuu!!!I nie buccc bo uszka bolą ...
                        • harriet_makepeace Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:24
                          chlip chlip, no dobrze moze sie pobawimy :)
                          • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:27
                            A powiedz w co csie chcesz pobawić ;-)0
                            Mmmrrraauuu!!
                            Moze w budownie albo w wyścigi...
                          • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:29

> chlip chlip, no dobrze moze sie pobawimy :)

weź mnie za ręce i sie pokręcimy w kółko śpiewając.."dana dana dana , tyś moja
                            kochana":))))) I nie płac jus bo mi sie psykro robi i tes bede beceć...:))))
                • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:42
                  Prze...Pani....;-))
                  Mmrrraauuuu!!!!
                  Czy ja mogę sie też zapisać do tej grupy ???;-)))
                  Jestem Puszek Mmmrrrraauuuu!!!!
                  Serdecznie pozdrawiam wszyskich !!!!;-)))))
                  Mmmrrrraauuuuu!!!!!!!

• samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:45
                    ceść Pusek :) właź do kółecka i bawimy sie dalej w "rolnika Sama".. śpiewamy
                    razem.."rolnik sam w dolinie...":))))
                    • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:47
                      Cześć Samowolny;-))
                      No to sie bawmy;-))
                      Mmmrrrraaaauuuu!!!!!!
                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:55
                    Ceeeeść Pusek:)) Zostań z nami, mamy duzo zabawek i jesteśmy starsakami. Ceba
                    sie tylko oganiać od Pani dyrektor, bo to jędza strasna:)
                    • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:10
                      Ceeeeśś M_alina!!!;-)))
                      Fajowo tu być!!
                      Macie duzo zabawek...
                      Ale pani wygląda n milą i chyba lubi samowonego ;-)0
                      Mmmrraauuu!!!
                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:19
                        Pusku, tu jest tak fajnie, najlepiej ze wsyskich pseckoli:) Pani dyrektor
                        bardzo lubi Samowolnego, ale ona Ciebie tez polubi:) Napewno polubi, nie martw
                        się:) Ona ciągle coś o molach, molestowaniach, czy coś takiego:) Samowolny jest
                        odwazny i posedł sprawdzić:))
                        • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:29
                          A jka ona mnie pomyli z molem.....Hmmmm???
                          Co wtedy??/
                          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:33
                            Nie pomyli:)) Pusek to Pusek. Ma futerko i ogonek taki nietykalski:))) To nie
                            mól:))
                            • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:35
                              Wiesss cooo...
                              Jak chceszto mozessss pogłaskać ogonek ..
                              Mmmrrraauuuu!!!
                              A potem zobacccc .. Zjemy pączki na drugie śnadanie;-)))
                              Mmmrrrraaaauuu!!!!
                              • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:40
                                Łooooo:)) jaki zascyt:))) będę głaskać ogonek az Twoja mama po Ciebie nie
                                psyjdzie:)))
                                • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:41
                                  As tak gdługo ???
                                  Hhmmmmmmm ..??
                                  A co ja z tego bede miał;-))
                                  Mmmrraauuuu!!
                                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:51
                                    Eeeee, wy chłopaki to zawse tak: "co ja s tego będę miał". Psyjemność będzies
                                    miał i tyle:)))) Zaraz byś chciał cukierka, albo mojego pącka ze śniadanka:)))
                                    • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:58
                                      Ale mimo wszystko to i tak jesteśmy fajne chłopaki!!!!!
                                      Mmmrraauuuuu;-)))))))))))))
                                      tylko tak żartowałem;-)))

• m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:07
                                        Pusku, jaki Ty fajny jesteś:)) Nikt tu nie ma takiego ięciutkiego futerka jak
                                        Ty:)) Cy jak pójdziemy na boisko to mogę Cie troske pogonić?)))
                                        • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:16
                                          M_alinko!!!
                                          Wiesss....Ty zawse mozess..;-))
                                          Mmmrraauuu!!!
                                          A potem razem zjemy obiadek;-))
                                          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25
                                            Dziekuję Pusku:)) A co mam zrobić jak wskocys na płot i majtas ogonkiem:) Ja
                                            nie wejdę na płot, za nic:) Moze podskocę do ogonka i Cię ściągnę:)))
                                            • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:30
                                              Ciągnąć...Ale to bedzie bolało;-((
                                              To ja lepiej sam zejde albio ne wejde na płot
                                              Mmmrraauuuu!!!
                                              Za to wezmiesss mnie za rąckeee;-))
                                              • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33
                                                Dobze Pusku, to będziemy za rącke biegać:)) to się nie zgubię. Nie chciałam
                                                zeby Cie bolało, tylko nie miałam pomysłu jak Cię zdjąć z płotku:)) Jak w ogóle
                                                mogło mi takie stlasne coś psyjść do głowy:)) Pusek jest milutki i wyłącnie do
                                                głaskania:))))Chodź lecimy, tam bawią się w chowanego:))
              • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:25
                malinko ceść:)) nio te zabawki były tylko dla mnie bo tylko ja tu byłem
                a teraz bawimy sie wsyscy... zabawmy sie .."chodzi lisek w kolo drogi nie ma
                ręki ani nogi...:)))
                • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:37
                  ceeeeść:) Sybko mi łzy osusyłeś:)zabawa w liska jest fajna i moze dyrektorka
                  nie będzie dziś zła:)
                  • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:44
                    kochane maluszki, tylko proszę nie bawić sie w doktora, a tę zupke mleczna to
                    bedziecie zlizywały ze sciany zamiast obiadku
                    • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:47

> kochane maluszki, tylko proszę nie bawić sie w doktora, a tę zupke mleczna to
                      > bedziecie zlizywały ze sciany zamiast obiadku

Pani psedskolanka ma ładne kolanka, ma kolanka ładne , ślicne i fotogenicne:))
                      • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:53
                        kochany samowolny, wiem że mówisz o moich ślicznych kolankach i dziekuje że to
                        zauważyłeś, ale przecież to nic dziwnego, bo jestes taki malutki i masz oczka
                        na tym poziomie a kolanka rzeczywiście mam sliczne :)))
                        • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:59
                          A ja powiem tacie Samowolnego, ze pani nam kolegę molestuje:) Nie wiem co to
                          jest, ale zaraz zapytam kolezanek cy słusała coś o molestowaniu:) To musi być
                          coś strasnego, bo kolegów to się wstydze zapytać:)
                          • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:04
                            malinko, ja nie testuję zadnych moli ani Samowolnego, na mole mam naftalinę, a
                            dla Samowolnego cukierka za trafne spostrzeżenia
                            • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:07
                              To nie ma nic z molami wspólnego, juz teraz wiem, bo mi powiedzieli:)) Tu
                              chodzi o patzenie na pani kolanka i łapanie pani za rącki:))
                              • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:09
                                to znaczy że mnie samowolny molestuje, ale robi to tak uroczo........
                            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:13

> dla Samowolnego cukierka za trafne spostrzeżenia

jak to molestowanie jest rozdawaniem cukierków to powiem jak mówi mój
                              wujasek.."wchodze w to"..:)))))
                          • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:11
                            m_alina napisała:

> A ja powiem tacie Samowolnego, ze pani nam kolegę molestuje:) Nie wiem co to
                            > jest, ale zaraz zapytam kolezanek cy słusała coś o molestowaniu:) To musi być
                            > coś strasnego, bo kolegów to się wstydze zapytać:)

ja sie poświęce dla ogółu i dam sie molestować(cokolwiek to znacy) pani
                            dyrektor i powiem wam potem cy to fajne jest cy beee :))))))))
                            • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:16
                              Samowolny, ale jesteś odwazny:)) ja to Cie tak podziwiam, najlepiej z całego
                              pseckola:) To idź sie molestować a potem powies co to było:))
                      • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 09:57
                        Łoj, łoj, wpadłam do Was dzieciaki na chwileckę, mogę być liskiem?
                        Ta wasa pani dylektol to stlasna zołza! W moim stalym psedskolu to był pan
                        dylektol, ale był lówny gość!
                        :)))
                        • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:09
                          Heeej Meg! Ona jest strasna i molestuje Samowolnego. Moze słysałaś co to znacy
                          molestować?:)) bo to chyba niedoble, nikt mi nie chce wytłumacyć. Wsyscy mówią,
                          ze jestem za mała na takie zecy:))
                          • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:12
                            Łoj Malinko, taka duza i nie wie! Zalaz Ci wytłumace!
                            Molestować to znacy na psykład ciongnąć za włosy!
                            Ale samowolny ma takie króciutkie... za co ta strasna baba go ciongnie????
                            • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:14
                              Cesćććć Meg;-)))
                              Mmrraauuu!!!!!
                              Fajowo ,ze jesetś;-))
                              W co sie pobawimy???
                              Mmmrrraauuu!!!!
                              • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:17
                                Ceść Pusecku!:))
                                Mogę Cię pociongnąć za ogonek?
                                • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:25
                                  Ceeessscc!!!
                                  nioooooo nie ch będzie ;-)))
                                  Ale delikatnie prosse;-)
                                  Mmmrrrrraaauuu!!!

Dzięki za meil;-)
                                  • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:32
                                    Ha, ha Pusku, a co ten twój ogonek taki pogienty? Pewnie jus wsystkie
                                    dziewcynki go dzisiaj ciongneły?
                                    Chodź, pobawimy się w belka kucanego! Gonis!
                                    • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:37
                                      Nie pogiety tylko rano nie zdązyłemmmm go ucesacćć;-)))
                                      Mmmrraauuu!!
                                      Fajowy ten berek.;-)
                                      Sus na lewo sus na prawo i berek teraz jest M_alina;-))
                                      Mmrrraauuu!!!
                                      • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:44
                                        Ale ty sypki jesteś Pusku! Dogoniłeś Malinke chocias wskocyła na stół!
                                        Aaaa, zagapiłam się... teras ja gonie!!!
                                        Pac! Samowolny belek!:)))
                                        • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:59
                                          Samowolny berek!!!!
                                          Mmrrraauuuu!!!
                                          Hoop na stól!!!!
                                          • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02
                                            Buuu, Pusecku a samowolny mnie popchnoł i sie... chlip, chlip...
                                            psewlóciłam...Oj, moje kolanto! Buuuu...
                                            • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:08
                                              meg25 napisała:

> Buuu, Pusecku a samowolny mnie popchnoł i sie... chlip, chlip...
                                              > psewlóciłam...Oj, moje kolanto! Buuuu...

nieprawda...psewróciłaś sie bo to ty lecis na mnie a nie ja cie
                                              popchnołem:)))))))))

• meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:34
                                                Ty... ty... kłamcuchu jeden ty!
                                                A mas, pokaze ci jenzyk:PPPP
                                            • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:18
                                              To dopiero !!
                                              Ja mu pokaze!!!
                                              Ale najpierw troskę podmucham kolanko;-))
                                              Dobzee???
                                              Mmrrraaaauuu!!!!
                                              • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:37
                                                Oj Pusecku, jak dmuchas to od lazu mniej boli... oj, muse wytseć nos, dobze ze
                                                mam długie lenkawki...:))
                                                A samowolny jest bzytki!
                                                Plawda?
                                                • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:40
                                                  meg25 napisała:

> A samowolny jest bzytki!
                                                  > Plawda?

wcale nie..kuzynka mi mówiła ze jak dorosne to dziewcyny na mój widok
                                                  będą "sikały po nogach"..ale nie wiem cy to dobze cy źle:))))))))) bo mi tego
                                                  nie wytłumacyła:)
                                                  • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:48
                                                    Ho, hi, pewnie ze stlachu...:)))
                            • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:22
                              A Samowolny mnie wcoraj ciągnął za włosy i to nie było psyjemne. Jak to jest to
                              całe molestowanie to ja jus nie chce:)) Potem dał mi swój kisiel na zgode, ale
                              szarpanie za włosy było beeee:)))
                              • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:25
                                Słysałam ze za takie molestowanie to mozna dostać duuuzo pieniedzy! Widziałam
                                na filmie, no takim wies, amelykańskim, podglądałam pses dziulkę od kluca!
                                A Tobie wystalcył kisiel?????
                                • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:42
                                  Bo ja nie widziałam tego filmu:((( Zlobiłam coś stlasnego, jak mogłam za kisiel
                                  dać wysarpać sobie włosy:((( buuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu:((
                                  • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:45
                                    nie bec Malinko, mam w fultusku kawałecek batonicka, mas zjec!:))
                                  • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:46
                                    m_alina napisała:

> Bo ja nie widziałam tego filmu:((( Zlobiłam coś stlasnego, jak mogłam za
                                    kisiel
                                    >
                                    > dać wysarpać sobie włosy:((( buuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu:((

psecies najpier cie wysarpałem a podem dałem kisiel z pseprosinami..ech ale te
                                    dziewcyny od małego krencommmm:))) malinko nie odwracaj puska ogonem:)))))
                                    • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:57
                                      Samowolny, tak było, mas lepsą pamięć:)) I nie odwracam puska ogonem:)) Mama
                                      zawse mi mówi, ze męzcyzna musi mieć ostatnie słowo, ale takie jak my chcemy:)))
                                      Dam Ci za kisiel Pącka, bo słysałam, ze mają być:)) Potem może na spscą na
                                      sanki:))
                                      • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02
                                        m_alina napisała:

> Samowolny, tak było, mas lepsą pamięć:)) I nie odwracam puska ogonem:)) Mama
                                        > zawse mi mówi, ze męzcyzna musi mieć ostatnie słowo, ale takie jak my
                                        chcemy: )

tata mi mówił zebym nie zapsecał nigdy dziewcynie bo za 5 minut sama sobie
                                        zapsecy..i chiba miał racje:)))))
                                        • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:17
                                          Widzis jak to dolośli wsystko wiedzą? Trzeba uwaznie słuchać:)) Ale ty mas
                                          mądrego tatę:)) Chyba zgubiłam bucik, a sznurowadło porwał Pusek i międli je w
                                          łapkach:) Pociągniemy go za ogonek?:))
                              • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:27
                                m_alina napisała:

> A Samowolny mnie wcoraj ciągnął za włosy i to nie było psyjemne. Jak to jest
                                to całe molestowanie to ja jus nie chce:)) Potem dał mi swój kisiel na zgode,
                                ale szarpanie za włosy było beeee:)))

bose tatus miał racje jak mówił ze dziewcyny to takie "pamiętliwe bestje" ja mu
                                mówiłem ze malinka nie jest pamiętliwa ale teraz to juz sam nie wiem:))))))
                                • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:34
                                  Ty samowolny nie wymiguj się kisielkiem tylko klenkaj na kolanka i pseplasaj
                                  Malinkę!:))
                                • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:35
                                  mój ulubiony przedszkolaku-Samowolny, z takich pamietliwych dziewczynek jak
                                  Malinka,wyrastaja takie śliczne i ukochane przez wszystkich panie
                                  dyrektorki :)), chcesz jeszcze cukiereczka?
                                  • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:39
                                    A cy ja tezz moge dostaćć cukiereckaaaa tak jak samowolny????
                                    MMrrrraauuuuu!!!!!
                                    JA bardzo lubie słodyce a cukierecki bardzo!!!!!
                                    • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:50
                                      Ty sie Pusku nie ploś tej baby, ja Ci dam... kawałecek gumy do zucia! Pocekaj,
                                      tylko wyjme z buzi!:)))
                                      • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02
                                        Mówiss.Taką mała uzywwannąąa;-))
                                        Moze być!!!
                                        Jesce nawet czuje smam owocowy...
                                        Mmmrrraauuuu!!!
                                        Dziękuje Meg ;-))
                                        Daj rącke pokrecimy sie w kółko!!!!
                                        • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:04
                                          Ajajajaj!!!! Ale fajnie Pusku! Tylko tloche mi sie w głowce klęci...:))
                                          • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:06
                                            No to teraz w drugą stronę to sie odkreci;-))
                                            Mmmmrrrrraauuu !!!!!
                                            Pomogło???
                                            • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:38
                                              No jasne! Uwielbiam sie z Tobom kręcić Pusku!
                                              A moze pobiegniemy na kaluzele???
                                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:29
                                        Meg:) mam jesce restkę batonika który mi dałaś:)) chces?
                                        Pusek zabrał mi snurowadło z bucika i teraz je międli, boje się zabrać, bo moze
                                        podlapać:))
                                        • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:44
                                          Cekaj, ja splubuje odwlócić uwage Puska, a Ty odbies mu snurówke!
                                          O, widzis? udało sie!
                                          Ale pysny ten batonik...:)))
                                          • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:57
                                            Baaaldzo Ci dziękuję:)) Nabiłam sobie guza jak wchodziłam pod kzesło i boli,
                                            ale nie będę ryceć, bo Pani dyrektor naskarzy mamie, albo gozej - zbije mnie:)))
                                            • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:13
                                              Niech tylko splóbuje cię dotknąć to, to... podłoze jej pineske pod pupe!
                                              A moze chces moją spinecke do włosów?
                                              • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:18
                                                Zawse mas swietne pomysły!!! i pinezki na wyposażeniu kieszonek:))Bardzo
                                                dziękuje za spinecke:)) dam Ci za nią ładny niebieski kamycek co go na boisku
                                                znalazłam:)) Pani dyrektor mówi, ze teraz trzeba iść lezakować:((
                                                • meg25 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:25
                                                  O lany, jak ja nie cielpie lazakowania, blll...
                                                  Kamycek schowam w domku do mojej skatułki ze skalbami!
                                                  Jesteś moją psyjaciólkom Malinko:)))
                                    • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:51
                                      muszę zaprowadzić tu porządek, prosze mi nie rozłazić sie po kątach, nie
                                      tworzyć watków pobocznych,ni emeilować( tak to o tobie puszku mowa-nie szeptaj
                                      z meg)coś dzisisaj nie mogę z wami dac sobie rady, rozłazicie się jak pchły, a
                                      mnie tak boli moja slczna główka!
                                      • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:56

> muszę zaprowadzić tu porządek, prosze mi nie rozłazić sie po kątach, nie
                                        > tworzyć watków pobocznych,ni emeilować( tak to o tobie puszku mowa-nie
                                        szeptaj z meg)coś dzisisaj nie mogę z wami dac sobie rady, rozłazicie się jak
                                        pchły, a mnie tak boli moja slczna główka!

to niech pani dyrektor usiądzie w kółecku a my cicho zaśpiewamy "stary
                                        niedźwiedź mocno śpi..":))))
                                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:49
                                    Pani dyrektor, a ja tak nie chce!!! Chce zeby mnie Samowolny lubił bez
                                    cukierecków, bo cukielki żąbki psują:)))
                                • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:46
                                  Samowolny, mozes mi jesce raz wybacyć? No dobla, dam Ci kawałek kolorowej
                                  wstązecki i będzie zgoda, co?:)))
                                  • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 10:54
                                    m_alina napisała:

> Samowolny, mozes mi jesce raz wybacyć? No dobla, dam Ci kawałek kolorowej
                                    > wstązecki i będzie zgoda, co?:)))

bose malinko ja ci jus dawno wybacyłem a ta wstąske to schowam tam gdzie mam
                                    najcenniejse zecy cyli: proce,samochodziki, korek z butelki, skiełko
                                    powięksające:))))
                                    • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:01
                                      samowolny, a co ty sobie powiększasz tym szkiełkiem powiekszajacym?
                                      • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:06

> samowolny, a co ty sobie powiększasz tym szkiełkiem powiekszajacym?

powiękse se ..kapitał pocątkowy w ZUS-ie:)))))
                                    • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:02
                                      Wsyscy chłopcy maja takie niesamowite zecy w schowku? Bo ja to mam lalkę i
                                      kamyk znad moza i patyk od mojego kolegi s plazy:)))
                                      Dziekuję Samowolny, ze biezes wstązeckę, myslałam ze nie zechces:)))
          • hetacus Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:13
            troll16 napisała:

> A czy takie maluchy jak ja tez moga sie zapisac?:))

tylko do grupy maluchów, nie do starszaków ;-)
    • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:00
      Dzieeeń dooobry ...
      Mamusia mnie dziś przyprowadziła troszkę później, bo wiedziała, że na śniadanko
      będzie zupa mleczna, której ja bardzo nie lubię, no i chciałam ominąć
      tą "przyjemność".
      • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:04
        witaj mandarynko, a samowolny mówił że chciał na drugie śniadanie zjeść
        mandarynke a były tylko pączki
        • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:09
          Ooj ! :-(
          To moża ja niepotrzebnie dziś przyszłam do przedszkola...
          Wystraszyła mnie Pani, pani Dyrektor...:-(
          Stanę sobie gdzieś w kąciku, nie będę mu się rzucała w oczy, to może mnie nie
          zauważy...
          • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:11
            mandarynko..ceść:))) wies ze psed zjedzeniem cie to bym cie musiał rozebrać
            ze ..stego co mas na wieschu:))))
            • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:16
              Ale...:-(
              Jakbyś mnie zobaczył taką rozebraną, to byś się mógł mnie wystraszyć !
              Lepiej nawet o tym nie myśl. Jesteś za malutki, na to, żeby oglądać rozebrane
              mandarynki...
              • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25
                mandaryn_ka napisała:

> Ale...:-(
                > Jakbyś mnie zobaczył taką rozebraną, to byś się mógł mnie wystraszyć !
                > Lepiej nawet o tym nie myśl. Jesteś za malutki, na to, żeby oglądać rozebrane
                > mandarynki...

mas racje, kuzynka mi tes mówiła ze mam jesce cas na te zecy..cokolwiek to
                znacy:)))))
                • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:26
                  Cokolwiek to nie znacy, to jednak fajnie się nazywa - " te zecy" ;-)
      • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:09
        Cesśśśśććć Mandaryn_ko!!!!
        Nie martw sie ja zjadłem Twoją zupkę mlecną;-)))
        Mmmrrraauuuuu!!!
        Nikt nie zauwazyłłłł;-))
        • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:11
          :-) cześć Puszku!
          O widzę, że zgubiłeś dwa ząbki na przodzie...i tak śmiesznie teraz mówisz.
          Dzięki za zupkę mleczną, na Ciebie zawsze można liczyć ;-)
        • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:15
          puszku! przez twoje obzarstwo w przedszkolu będzie dziura budżetowa i nawet
          szkiełko powiekszajace samowolnego nie poradzi,bo on zasili swój kapitał z zusu
          (egoista)
          • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:17
            a pani dyrektor to mówi takimi trudnymi wyrazami...co to jest to egoista?:)
          • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:18
            mandarynko, a ty czemu nie sepetlenisz? masz protezkę?
            • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:21
              Nieee, mnie już poprostu nowe ząbki urosły :-)
              Jestem mandarynką dobrze rozwiniętą pod każdym względem jak na swój wiek ;-)
              • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:31
                mandaryn_ka napisała:

> Nieee, mnie już poprostu nowe ząbki urosły :-)
                > Jestem mandarynką dobrze rozwiniętą pod każdym względem jak na swój wiek ;-)

wiemy wiemy , my cie z puskiem podgladalismy na lezakach:)))))))))
                • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33
                  :-( świiiintuuuuchy !!
                  Powiem pani, zobaczycie ! ;-(
          • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:18
            Pani Dyrektor...
            Ale ja przed przyjściem do przedszkola jadłam śniadanko, naprawdę. A gdyby
            Puszek nie zjadł mojej zupy, to mogłaby się zmarnować ...:-)
            • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:23
              zamiast puszka, zupke by zjadł maz pani kucharki
              • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:25
                Ha, ha, ha !
                Ale cyrk!
                Pamiętam, że tak było...
                Do przedszkola na obiadki przychodziły całe rodziny pracowników przedszkola :-)
          • lepeczek Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:20
            Cześć byłem chory ale narescie psysedłem do psedzkola :-).
            Mam dla was cukireczki częstujcie się..
            • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:23
              Cześć lepeczku!
              Mamusia mi mówiła, że cukiereczki są bardzo niezdrowe...
              Nie jedz ich tyle, bo zepsujesz sobie ząbki;-) i będziesz seplenił tak nie
              tylko w przedzszkolu, ale do końca swego życia ;-)
              • lepeczek Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:33
                Mam jeszcze mleczniaki wiec i tak mi wypadną wiec korzystam póki moge , Tobie
                też tak radze.:-)
                • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:35
                  No w tym problem, że ja już mam ząbki stałe...więc muszę o nie dbać :-)
          • puszek007 Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:32
            Alesss Przeee Paniiiii!!!
            To nie moja wina Jakoś samo tak wyssło;-((
            A ja lubie mleckoo!!!
            Mmmrraauu!!!!
            • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:36
              Puszku, obiecaj mi, że jutro też zjesz moją zupkę. Ale nikomu o tym nie
              powiemy...;-)
            • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:37
              puszku, ty musisz bardzo uważac, bo takim wiekszym puzkom czasem różne rzeczy
              same wychodza, szvczególnie na widok takiej ślicznej,rozwiniętej mandaryki
              • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:38
                :-( Paani dyrektor!!
                To nie przystoi !!
                Ja naskarżę tatusiowi!
                Poczułam się molestowana !! ;-(
                • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:42
                  mandaryn_ka napisała:

> :-( Paani dyrektor!!
                  > To nie przystoi !!
                  > Ja naskarżę tatusiowi!
                  > Poczułam się molestowana !! ;-(

co ty mandarynko jus ustalilismy ze molestowanie to jest rozdawanie
                  cukierków:))))
                  • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:44
                    Hmmm...
                    To ja nie chcę takich cukierków dostawać :-(
                    • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:02
                      Mandarynko, jak się dzisiaj cujes? Moze chces pobawić się skakanką?:)
                      • mandaryn_ka Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:09
                        Cuje sie fatalnie Malinko...

Nie chce mi się bawić nicym.
                        Chyba pójdę polezakować

Moze jak się troche prześpie, to mi się nastoj poprawi

Chce mi sie plakac od rana ;-(

Pa, pa, ide spać.
                  • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:47
                    A ja dopiero teraz dowiaduję się co to było to mole... molestowanie. Posedłeś
                    splawdzić, ale mi nie powiedziałeś:)) Idę pobawić się sama w kąciku i będę
                    smutna:)) Pa pa:)
                    • samowolny Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 11:51
                      malinko..nie powiedzialem ci bo mi ...mowe odebrało jak poculem co to jest to
                      molestowanie..i do teraz jestem w pomroczności jasnej:))))
                      • m_alina Re: przedszkole nadal czynne 03.03.04, 12:00
                        No popac, a my mysleliśmy, że to coś złego, a to tylko rozdawanie cukierków:))
                        Wcoraj naucyłeś mnie mówić "rower" a dlacego nie wychodzi mi jeszcze "lyba"? no
                        wiesz, lyyyba, no nie umiem:))
                        • Gość: pani dyrektor Re: przedszkole nadal czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:05
                          dzieciaki, za chwile obiadek i LEZAKOWANIE!,och jak chętnie i ja polezakuję
    • hetacus ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:19
      ... coś podobnego, co za gromada nicponiów i urwipołci ;-)
      • m_alina Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:25
        Ceeeść Hetakus:)) My teraz musimy lezakować, Pani dyrektor kazała:)) Jesce
        troskę pośpię, pa pa:))
        • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:29
          witaj :-)
          przykryj się kołderką i zamknij oczy bo pani dyrektor sprawdza i karze
          niepokornych ;-)
      • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:27
        Ooooo!!!! Hetakus!!! Jeden pozondny;)))
        Jak tam ocko? boli jesce?
        • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:32
          mamusia zrobiła mi rumiankowe kompresiki i już lepiej.
          Mam tylko nie łypać oczkiem na co urodziwsze koleżanki ;-)
          • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:35
            No to ze mną mozes sie pobawić! Ja nie ide lezakować! Mam w nosie paniom
            dylektol! Chodź schowamy sie w łazience:)))
            • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:42
              jak do łazienki wejdzie ta purchawa dyrektorka to jej zrobimy zimny prysznic ;-)
              • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:48
                Noooo:)))))))
                Hetakusie, ale sie te maluchy pospały:)))
                Wiesz co? Pogramy w klasy na terakocie?
                • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:54
                  może lepiej nabierzmy wody do naszych filiżanek i pójdziemy obudzić paru
                  śpiochów ;-)
                  • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:57
                    No dobraaa...
                    A ja naleje wody do nocnika... i obleje panią dyrektor!:)))
                    • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:05
                      woda ?!
                      ja nasiusiam do tego nocnika ;-)
                      • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:08
                        Hi, hi... to jest myśl! Ja też!
                        Ale się wścieknie!:)))
                        • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:12
                          zatem każdy ze swoim nocniczkiem idzie do gabinetu pani dyrektor
                          tylko się nie potknij po drodze ;-)
                          • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:17
                            Hetakusie, ona przysnęła w fotelu! Ciii...
                            Wyleję z nocnika pod fotel, a Ty ze swojego nalej tak, żeby ściekało po fotelu!
                            Słyszałam, że za chwilę ma przyjść ktoś z kuratorium...:)))
                            • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:22
                              to ja swój zosatwię w progu, może jędza z kuratorium w niego wdepnie ;-)
                              • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:34
                                Chodu Hetakusie!!!
                                Straszna baba się obudziła!
                                Hi, hi i tak wlazła w ten nocnik!
                                I chyba noga jej utknęła!:))))
                          • Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:19
                            aaaaaaa,mam was ,marsz do kąta, i pozabierać te nocniki!
                            • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:29
                              he, he, już puste, więc możemy je zabrać ;-)
                              • Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:36
                                ale topienie Marzanny dopiero będzie, a wy chcieliście utopić waszą
                                najukochańszą panią dyrektor???????
                                • meg25 Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:41
                                  Ale Marzanna! Chyba chochoł!:)))
                • samowolny Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 12:55
                  ja nie spałem..byłem w kuchni podjadałem deser:)
                  • hetacus Re: ale mała młodzież bryka... 03.03.04, 13:02
                    przyjdzie Lepper i rozliczy Twoje przekręty
                    • Gość: pani dyrektor Re: ale mała młodzież bryka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:47
                      no i doigraliście sie, za olewanie(!) roboty, w kajdanach wywlekli mnie do
                      kuratorium do spowiedzi, płaczcie teraz za wasza kochaną pania dyrektor,
                      PRZEDSZKOLE ZAMKNIĘTE DO ODWOŁANIA-wynocha do domów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka