Dodaj do ulubionych

Wstyd i hańba !!!

15.03.04, 12:25
Patrzę na efekty Waszych zeszłotygodniowych działań na FR i jestem
zdziwiony ! Taka mała aktywność, takie maleńkie posty, tak mało wątków !
Idzie wiosna, przyroda i niedźwiedzie budzą się do życia a FR śpi !
Wzywam do współzawodnictwa i poprawy ! Ja jestem już zdrowy i też będę
dokładał swe cegiełki.
Witam wszystkich :-)
Obserwuj wątek
    • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:34
      Witaj zdrowy Hetakusie:)
      Wiosna w głowach ożywi forum:) chyba, że zapracowani pisarze nie widzą jej
      jeszcze lub wprost przeciwnie - polecieli szukać jej na zewnątrz:))
      • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:38
        Na zewnątrz to można szukać, ale po pracy ;-)
        Witaj wiosenna Malinko :-)
        Czy masz wiosenny nastrój ?
        • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:44
          dziś bardzo wiosenny nastrój u mnie:) bezinteresownie, bez powodu jestem
          zadowolona i samo mi się tak w środku uśmiecha, śpiewa, śmieje w głos:))
          • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:47
            no, taki nastrój w poniedziałek ! Gratuluję, ale ja też
            zresztą jestem dzisiaj uśmiechnięty. Tworzymy zatem małą koalicję
            zadowolonych :-)
            • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:56
              poniedziałek dziś niestraszny:)) dosyć zimowego poniedziałkowego bluesa:) czas
              z tym skończyć raz na zawsze:)
              Szkoda tylko pogody, bo kiedy stąd wyjdę nie będzie już tak fajnie:) Ale mam w
              domku rozpoczęte czytanie książeczki więc tym chętniej zwinę się jeszcze zimowo
              w fotelu:)
              • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:59
                O, ciekawe jaka to książeczka ?
                Może "Plastusiowy pamiętnik" ?
                A może "Puc, Bursztyn i goście" ?
                A może "Język koreański dla zaawansowanych" ???
                ;-)
                • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:06
                  Teraz troszkę fantastyki - "Hiszpańscy żebracy". Walka świata Śpiących z
                  Genomodyfikowanymi Bezsennymi wciąga:)
                  Z języków na tę wiosnę wybiorę suahili albo chiński kolorowo malowany:)
                  • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:17
                    o, fantastyki to ja nie czytuję :-(
                    a języka uczę się banalnego, bo włoskiego ;-)
                    na suahili albo inny urdu przyjdzie czas ;-)
                    • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:31
                      następna w kolejce czeka "Dolina koni". W kwestii języków to zgnuśniałam
                      doszczętnie. Pracując w dz.eksportu bazuję na niemieckim i angielskim. Tu się
                      moja znajomość językowa z lenistwa kończy:(
                      Włoski przydałoby się znać;)
                      • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:39
                        ech, znacznie lepsza ode mnie jesteś....
                        • samowolny Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:43
                          ale u mnie świeci słońce..i ptaszki śpiewają "olej robote chodź na piwo"..:)))))
                          • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:46
                            poeta napisał: "ruszaj się Bruno idziemy na piwo/niechybnie brakuje tam nas"
                            ;-)
                            • Gość: Niedzwiedz Re: Wstyd i hańba !!! IP: 66.147.136.* 18.03.04, 21:52
                              ZZaarraaz tu komus prz....e jak mnie obudzi
    • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:37
      witaj hetacusie. widze zes jest jako wodz gnusnej armii ktora do dzialan zmusic
      trzeba meznym przykladem :)
      • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:40
        pewnie jakieś fiu bździu Wam w głowach nicponie ;-)
        no, Ciebie akurat o gnuśność nie podejrzewam !
        Czy jedziesz to Hiszpanii mimo tych zamachów ostatnich ?
        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:45
          jade, nie dam sie zastraszyc. zycie w ogole nie jest zbyt bezpieczne, ale
          rezygnacja ze wszystkich planow nie ma moim zdaniem sensu. nie mam zamiaru sie
          pakowac w klopoty, ale nie bede tez bez potrzeby panikowac.
          • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:49
            harriet, a kiedy tam jedziesz ?
            • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:56
              28 marca. zostaje do 12 kwietnia.
              • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 12:59
                Ale Ci dobrze !
                A co z Dempseyem ???
                Zostaje bez Ciebie ?
                • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:05
                  Dempsey zostaje, ale niektorych tu ostatnio ubodla kwestia mojego faceta wiec
                  go zostawmy w spokoju. Jeszcze ci tylko powiem,ze biedaczek nie moze dostac
                  urlopu z pracy to po pierwsze. Po drugie jade do mojej przyjaciolki i u niej w
                  domu (a wlasciwie pokoju - mieszka z dwoma wspollokatorkami) bede mieszkac - i
                  obcego faceta raczej bym jej i wspollokatorkom do tego pokoju na 2 tygodnie nie
                  wstawila. PO trzecie jak zaczelam planowac swoj wyjazd do go jeszcze za dobrze
                  nie znalam i nie wiedzialam czy cos sie miedzy nami zacznie dziac.
                  ale co sie odwlecze to nie uciecze mam nadzieje :)
                  • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:11
                    o, czyżby zazdrośnicy na Forum ??
                    Nie czytałem raczej zeszłotygodniowych wpisów, widziałem
                    jakies przeprosiny co prawda ale nie wiem o co chodzi.
                    Pewnie nic istotnego jak sądzę.
                    • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:18
                      ok niby nie powinnam sie przejmowac i tak dalej no bo w koncu wiem jak dziala
                      net i ze na publicznym forum kazdy ma napisac co chce, ale czasem slowa bola.
                      wowie zmarla mama i postanowil sie wyladowac na mnie zarzucajac mi ze to co
                      pisze o moim facecie to falsz, nieprawda, no ale sie z tego wycofal.
                      dostalo mi sie jeszcze od niejakiego wacka i messji (sic!)-myslalam ze ona juz
                      to forum opuscila - nie ma tez janka wiec nie ma z kim kopii kruszyc. :)
                      wzielam sobie do serca zarzut o przynudzaniu - ok szczescie jest prawdopodobnie
                      nudne, tak czy inaczej poki co wole sie nie wychylac z nowinkami - zreszta i
                      tak sie nic nie zmienia - jest super, no ale tak jak napisalam w innym watku -
                      czy po 2,5 m-cach znajomosci powinnam miec kryzysy, klotnie albo problemy w
                      zwiazku? chyba nie.
                      • Gość: pani dyrektor Re: Wstyd i hańba !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:26
                        witajcie kochani zdrowi szczęśliwi,radośni... a ja mam taki podły nastrój że
                        wyc się chce...dostałam bardzo bolesnego kopa i chyba tylko czas może pomóc
                        wybrnąć z tego dołka...ale, co tam , nie przynudzam i nie psuję wam radosnego
                        spotkania
                        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:32
                          no to teraz sie okazuje ze problemy sa nudne... to o czym to pisac?
                          co sie stalo, moze cos poradzimy?
                        • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:34
                          pani dyrektor !
                          albo dobry drink, albo przetrzepać skórę niesfornym przedszkolakom i od razu
                          będzie lepiej ;-)
                      • clickkey Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:28
                        Nie przejmuj się , Żelazna Harriet !
                        Przyjemnego pobytu w Hiszpanii życzę!

A to MESSJA jeszcze żyje???? Może to jej potomstwo?
                        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:33
                          dzieki, no wlasnie tak sie wylonila jak feniks z popiolow.
                      • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:29
                        różne są ludziska, ja tam lubie jak piszesz o dempseyu ;-)
                        a messji dzwno tu nie widziałem, to chyba jakaś dziwna osoba;
                        ja z nią nigdy nie miałem kontaktu, może to dobrze...
                        działać tutaj, żeby ludziom dowalać po prostu by mi się chciało ;-)
                        wolę pożartować, powygłupiać się, zawsze mi się humor poprawia po
                        obecności na FR :-)
                        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:39
                          :))))) specjalnie dla ciebie Hetacusie - wczoraj zrobilismy przepyszne risotto
                          z grzybami i bialym winem :))))) i w ogole byla leniwa niedziela tylko we
                          dwoje. bardo udany dzien .:)
                          • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:44
                            o, uwielbiam risotto i grzyby ! Jeśli jeszcze powiesz, że wino było półwytrawne
                            to jednego będę pewien - to jak powinienem był być na miejscu dempseya ;-)))
                            • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:55
                              polwytrawne
                              ale to dempsey gotowal risotto, ja robilam salatke :))))
                              nadal chcialbys sie zamienic :)))))
                              • hetacus Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:57
                                ha, ha "zestaw"; harriet, sałatka, wino brzmi wystarczająco pociągająco ;-)
                                może być bez risotta i ... dempseya ;-)
                            • samowolny Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:58
                              hetacus napisał:

> o, uwielbiam risotto i grzyby ! Jeśli jeszcze powiesz, że wino było
                              półwytrawne to jednego będę pewien - to jak powinienem był być na miejscu
                              dempseya ;-)))

tak przez żołądek do serca faceta...:)))) mnie tak kobieta nie "podejdzie" do
                              staram sie sam sobie gotować:))) ..przynajmniej wiem co jem:))))
                              • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 14:04
                                nieufnys samowolny, nie kazda baba od razu trucizny sypie do jadla ;))))))
                                • samowolny Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 14:42
                                  harriet_makepeace napisała:

> nieufnys samowolny, nie kazda baba od razu trucizny sypie do jadla ;))))))

ale nie bedzie też przyczyn do awantur "bo zupa byla za słona":))))) czyli same
                                  plusy gotowania sobie samemu:jem co chce, kiedy chce, ile chce i pretensje jak
                                  coś nie wyjdzie moge mieć tylko do siebie:)))
                      • samowolny Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:33
                        widzisz harriet szczęście innych w oczy kole..jak komus jest dobrze to innym
                        nie w smak a jak komus źle to wszyscy sie cieszą ale z maska współczucia lecą
                        niby z pocieszeniem ciesząc sie w duchu ze ktos nie ma lepiej...oto Polska
                        właśnie:)
                        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:37
                          wkurza mnie to. ja nie pisze dlatego zeby wam poszpanowac jak to mi fajnie.
                          zaczelam tu pisac jak mialam porzednego dola i to bylo jedyne miejsce gdzie
                          znajdowalam troche ukojenia. W miedzy czasie moje zycie sie zmienilo, pozanalm
                          fajnego faceta, zakochalam sie a on we mnie, ale to dopiero poczatek naszej
                          drogi i na prawde nie wiem jak to bedzie wygladalo dalej. na raze, podkreslam,
                          na razie, jest cudownie, ale nie spodziewam sie ze tak bedzie zawsze. na razie
                          rozkoszuje sie tym co mam i staram sie to przezyc cala soba, tak po szczeniacku
                          bez uprzedzen, naiwnie, ale gleboko. czy to zle?
                      • m_alina Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 13:54
                        Harriet, pisz o szczęściu, bo go tak niewiele wokół:) Nie dajmy się zwariować,
                        co to? smutne i zalane łzami jest dobre i ajka:)? Właśnie, że nie, bądź
                        szczęśliwa i mów o tym, bo masz prawo. Teraz, w tej chwili, takie właśnie jest
                        Twoje życie:)
                        Kośliwe uwagi zawsze będą, cóż, wszystko tylko ludzie:)
                        • harriet_makepeace Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 14:02
                          ok, to skoro wam sie podoba to co pisze, to dla was bede pisac. a dla reszty
                          prosta rada - nie czytajcie :P
                          w maju prawdopodobnie bede sie przeprowadzac w ciagu ostatniego roku po raz
                          trzeci - tym razem z nowym prawdziwym niepowtarzalnym Dempseyem. nowu bede
                          miala okazje do wyrzucenia starych gratow :)))))))
                          • samowolny Re: Wstyd i hańba !!! 15.03.04, 14:36
                            harriet_makepeace napisała:

> w maju prawdopodobnie bede sie przeprowadzac w ciagu ostatniego roku po raz
                            > trzeci - tym razem z nowym prawdziwym niepowtarzalnym Dempseyem. nowu bede
                            > miala okazje do wyrzucenia starych gratow :)))))))

no to jeszcze jedna przeprowadzka i firme od przeprowadzek możesz założyć:)))
                            starych gratów nie zabieraj po co zagracac sobie "przestrzeń życiową"
                            A z drugiej strony fajny to czas wspólnego meblowania mieszkania:)))
                            słyszałem taki zdanie"rozwód to jest początek nowego szczęścia"..coś w tym
                            jest:)))

• jmx tak a propos... 16.03.04, 02:47

...gdzie jest Meg25?
      • clickkey MEG25 - Poszukiwana !!! 17.03.04, 04:40
        Słusznie, jmx, że troszczysz się o meg25. Toż to super podpora forum ! W tym
        roku już 798 postów !

• jmx Re: MEG25 - Poszukiwana !!! 18.03.04, 02:30

No właśnie... a Ty się tak lenisz! oj, nieładnie...
          • kwasna_cytryna Re: MEG25 - Poszukiwana !!! 18.03.04, 21:17
            Wiosna zaraz nastanie, pora z zimowego snu się budzić !!!! :)))
            • jmx Re: MEG25 - Poszukiwana !!! 19.03.04, 01:13

Cytryna!!!! Ciebie to ze sto lat tu nie było! :-)))))
              Fajnie, że się już obudziłaś ;-))
              • kwasna_cytryna Re: MEG25 - Poszukiwana !!! 19.03.04, 22:43
                Zimową hibernację przeżyłam, na wiosnę rozkwitnę może :PPPPP
                • white.falcon Hej, Cytrynko, hej, Jmx :) 20.03.04, 00:44
                  Obudziłyśmy się z tego zimowego snu? Brak tu chyba eukaliptusa po którym kiedyś
                  razem wędrowałyśmy, a który chyba ( :( ) usechł. Może ktoś nam zafunduje jakieś
                  drzewko, po którym znów wspólnie łazić będziemy i drażnić Panów też. ;D

P.S. Dla niezoriętowanych - zajrzyjcie do Archiwum. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka