09.09.10, 16:49
Większość z nas lubi dostawać prezenty... czy one są namiastką romantyczności? Ja myślę, że tak. I to czasem nawet bardzo. I wcale nie muszą mieć materialnej namiastki...
A jeśli tak to jakie/co najlepiej lubicie otrzymywać?
Marzycie o jakimś prezencie którego nigdy nie dostaliście?

Jeśli chodzi o mnie to lubie prezenty które sa dla mnie zaskoczeniem całkowitym - nic odkrywczego prawda? Ale to mnie cieszy wtedy najbardziej bo wiem, że ktoś mnie zna, rozumie bardzo.. to tak ogólnie..
Obserwuj wątek
    • zakletawmarmur Re: prezenty 15.09.10, 09:36
      Mój facet przed każda okazją narzeka, że nie ma nic gorszego od kupowania mi prezentu:-)
      I tak najbardziej rozczula mnie ta chwila, gdy wręcza mi go... z drżeniem rąk...

> A jeśli tak to jakie/co najlepiej lubicie otrzymywać?
      > Marzycie o jakimś prezencie którego nigdy nie dostaliście?

Lubie dostawać prezenty przemyślane. Takie, które mówią "znam Cię". Czasami coś oryginalnego, czasami tandeta ale oddziaływująca na emocje...
      Moje ulubione prezenty? Np. wielka poduszka serducho z pozytywką od ukochanego. Najfajniejsze prezenty jednak zawsze dostawałam od mamy np. oryginalną wystruganą z drewna grę "samotnik".
    • symelka Re: prezenty 17.09.10, 10:08
      Oj chyba nie ma nic przyjemniejszego niż dostawanie prezentów. Mój chłopak kupuje mi prezenty oczywiście, nie ma opcji, żeby zapomniał o jakimś święcie czy uroczystości. Tylko,że ileż można dostawać kwiaty, perfumy, maskotki...na półce to już nie mam na nie miejsca...
      Ostatnio spędziłam dużo czasu przed kompem (z powodu choroby) i weszłam na stronę www.goldengift.pl , kurde i spodobał mi się tam fajny prezent, a dokładnie to :
      www.goldengift.pl/Produkt/7/Masaz_goracymi_kamieniami/
      I mam problem, bo nie długo zbliżają się moje urodzinki a ja nie wiem jak zagadać ze swym chłopakiem, żeby nie poczuł się urażony, że jego prezenty nie są fajne, i ja sama sobie szukam odpowiednich dla mnie. No ale kurcze, świetny jest ten upominek, chyba każdej dziewczynie by się spodobał, tylko jak mu to pokazać ? Pomóżcie! Pozdrawiam
      • fabiani Re: prezenty 17.09.10, 10:35
        i mniej wiecej o tym wlasnie chcialem wspomniec: dostac cos wiedzac ze ktos czuje nasze potrzeby, pragnienia. zna nas. Bez podpowiadania. Trudne to ieprawdaż?
    • fikimiki2 Re: prezenty 17.09.10, 14:04
      ja jako kobieta uwielbiam dostawać prezenty to takie urozmaicenia dnia codziennego. Najbarzdiej jednak trafnym pomysłem dla kobiety jest bielizna nocna. Jest to prezent praktyczny a po drugie jesli jest kupiony od producenta czyli jakiejś konkretnej marki a nie z bazaru to kobieta cieszy sie jak głupia. Takie prezenty nie śa drogie a dodaja kobiecie kobiecości, poprawiaja kobiecie humor ja polecam ten sklep: SKLEP Z SUPER BIELIZNĄ
      • fabiani Re: prezenty 17.09.10, 15:58
        i to jest typowy przykład reklamy, osoby naganiacza grasującego po forach... zapomniałem jak to się w środowisku marketingowców nazywa.... :)

a poza tym te ciuszki ktore załączyłaś w linku są miernej jakości... polecam przynajmniej firme coemi czy welle. Mowie o praktycznej. To co "zapodalas" to czysta erotyka ....

przy okazji..ja nic nie reklamuje...podałem dla przykładu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka