Gość: nimfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:02 witam... poznam pana w celu sex spotkań. Mam 20lat. Cena do uzgodnienia... zainteresowanych prosze o zostawienie kontaktu pzd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ohhh Najlepsze kasztany są na placu Pigalle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:52 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Najlepsze kasztany są na placu Pigalle 16.09.10, 09:11 Zuzanna je lubi szczególnie jesienią.... ...Patrz, płynie kolorowych świateł nad Sekwaną sznur W dolinie grzmi Paryża nocny śpiew jak świerszczy chór Jak noże - czarne ostrza dachów kroją nieba tło, W nich okno lśni, Tam jak i Ty - ktoś spać nie może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty lko Ty Re: Najlepsze kasztany są na placu Pigalle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:35 "(...)Barwa szarości przez wszystko przenika Czuje wielką pustkę gdy cię przy mnie nie ma To nie są złudzenia ani żadna ściema Tak zawsze się dzieje bo działasz Jak najwspanialszy w świecie środek złoty Jedyne lekarstwo na wszystkie cierpienia Kiedy jesteś przy mnie świat na lepsze się zmienia(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))) Re: Najlepsze kasztany są na placu Pigalle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 10:08 www.youtube.com/watch?v=Bk6muf4jFqw Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 zglos sie do "Studentki" 16.09.10, 09:17 tam byla spora frekwencja - moze zostalo jej paru z remanentu? Odpowiedz Link Zgłoś
on48real Re: szukam sponsora 07.01.23, 09:03 Jestem zainteresowany. 48l, 180cm,80kg. @; on1@interia.eu.Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: szukam sponsora 12.01.23, 20:13 W takim tempie to nie masz szans jej dogonić Odpowiedz Link Zgłoś