jokker39 29.11.10, 15:45 może należałoby zrobić tu jakiś porządek? Część wątków powywalać na Oślą, część poprzenosić na "Ogłoszenia towarzyskie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raneczek A po to, by 30.11.10, 13:13 nie było śmietniskiem. Kiedyś to było fajne forum, ale bez kontroli zamieniło się w bajzel. Popieram Jokkera. tu potrzebna jest miotła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raneczek Szufla.. 30.11.10, 17:10 na czymś, to trzeba wynieść w takim razie. Kosmetyka - miotła i znów może być, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Szufla.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.10, 22:38 Jak kiedyś, czyli bardziej romantycznie?, jak i nazwa wskazuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Miotla ? 01.12.10, 01:26 cus27 napisała: > Grabie...skuteczniejsze ! I wołać grabarza;) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Re: A po to, by 30.11.10, 22:32 Wątki typu "szukam sponsora/sponsorki" pasują do portali randkowych i tam jest ich miejsce. Admini for redakcyjnych chyba nie pracują za darmo, więc najwyższy czas, by wywiązywali się ze swoich obowiązków, chyba, że pracują społecznie. Ale nawet jeśli, to po co markują, że pracują, skoro nie pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
raneczek Re: A po to, by 01.12.10, 00:29 Ponadto jest forum "Ogłoszenia towarzyskie", więc tam można ewentualnie iść 'za potrzebą'. Widac obecnie pojęcie romantyzmu oznacza cos innego, niz parę lat temu. Czyżby wyznacznikiem była grubość/zawartość porfela?! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 01.12.10, 12:52 Tak ogólnie jestem ZA! Zrobiło się tu niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam admina FR 01.12.10, 14:02 Ale czasami zaglądamy, mimo wszystko:) Z sentymentu.. Hej Kobito:) jak żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 01.12.10, 17:16 Oj bardzo z sentymentu. I powiem więcej: brakuje mi bardzo rozmow przeróżnych tutaj. Co u mnie? Aktualnie żyję śniegiem:) 3 godziny jazdy, 15 km do pokonania i juz jestem w domu:) A tak poza tym to po wielu niefajnych chwilach, dużej niestety "reorganizacji" którą musiałam przejść w połowie 2009 roku teraz mam wszystko to co chciałam. W domu czeka "ktoś" plus mały szalony piesek i niedawno adoptowana równie szalona bernardynka. Żyjemy sobie z uśmiechem,pracujemy i staramy by w tym domu nie brakowało poczucia bezpieczeństwa i miłości. Czasem gdzieś nas poniesie(tak,tak wiem-pokrzyczysz pewnie jak się dowiesz że weekendy w okolicach Trójmiasta stały się naszą ulubioną odskocznią od rzeczywistości a Ty nic o tym nie wiedziałaś), w naszym domu często goszczą ludzie co tez bardzo cieszy.Żeby nie było że sielanką powiało to ok, przyznaje-mamy czasem małe wojny o kwestie wychowawcze naszej kudłatej trzódki;)No ale wiesz...jak jest wojna to i miłe przepraszanie:) I tak to widzisz z grubsza wygląda:) A co u Ciebie? Jakieś new'sy?Zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam admina FR 02.12.10, 12:28 To masz ładne stadko:D U mnie dobrze:) Oddałam się pracy, więc mniej czasu na resztę, ale nie narzekam:) Rozwijam się i z tego się cieszę. Na pieska pozwolić sobie nie mogę. Nad czym strasznie ubolewam. Umilam sobie czas, jak tylko przyjemnie mogę. Nie nudzę się:) O Trójmieście nie wspomnę:PP Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 02.12.10, 14:00 Stadko będzie wystarczające gdy pojawi się jeszcze jedno"stworzonko";) Fajnie że się realizujesz.Moja aktualna praca daleka jest od ideału,ale mam inne plany na przyszłość więc póki jest jak jest to nie wydziwiam tylko pracuję.A wiem już napewno że pracę powinno się lubić-inaczej 1/3 doby upływa pod znakiem katorgi a to nie służy niczemu dobremu. Jakieś plany masz przyjazdowe na nasze brzydkie okolice?Można by wreszcie zmontować jakieś spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 02.12.10, 14:23 O widzę ze sobie Kurczaczek gniazdko uwił(a) kapłanka domowego ogniska normalnie :) pięknie i nowe stworzonko czyżby to..... :D aż mi się mordka ucieszyła na sama myśl A nawiązując do tematu wątku to jestem jak najbardziej ZA z rozrzewnieniem wspominam dawne czasy na tym forum od niego zaczęła się moja przygoda z forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 03.12.10, 10:40 Dokładnie Moniu o takim stworzonku mówiłam.Ale nie ciesz się zbyt pochopnie bo jest ono w fazie starań dopiero.A muszę dodać nie jest to takie proste w naszym przypadku.Ale chcemy i walczymy-mam nadzieje że się uda tym razem. Zresztą musimy się spotkać to wszystko Wam opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 03.12.10, 10:50 Kochana znam to z autopsji niestety...:/ ja tez się nie poddaje choć czas działa u mnie na niekorzyść coraz bardziej :( koniecznie musimy się spotkać to nie ulega wątpliwości ale teraz warunki są marne... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 03.12.10, 11:07 W grudniu dla mnie będzie ciężko bo mam kosmicznie zajęte weekendy. Ale początek stycznia wchodzi w gre. Pogoda mi nie straszna:)Na takie pogaduchy to ja mogę cały dzień jechac nawet;) A poza tym co u Ciebie? Nikt nie obiecywał że w życiu będzie łatwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 powiew, dawnych, dobrych czasów 05.12.10, 19:27 Cześć, cześć - miło Was widzieć dziewczyny :) Też mi tęskno, za dawnymi pogaduchami na tym forum. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link Zgłoś
sennarzeka Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 05.12.10, 19:37 Zawsze można zacząć jeszcze raz :) Częściej zaglądać i dzielić się okruchami życia. A zimowy czas sprzyja forumowym pogaduszkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 06.12.10, 11:25 Pewnie że można zacząć:)To do dziela Moje Drogie Panie ( i Panowie również). Moja aktualna praca nuży i mam do niej bardzo niefajny stosunek więc chętnie się poobijam;) A jak do tego dołączyć senność która mnie dziś zabija to mieszanka jest wybuchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 06.12.10, 11:28 O chyba w tym samym czasie4 tu zajrzałyśmy Maleństwo to niechybnie jakiś znak...;) oj biomet dziś niekorzystny...poniedziałek ;) na gwałt potrzebuję chyba... kawy Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 06.12.10, 14:42 Kawa nic nie daje:)Po mocnym espresso z mlekiem siedze dalej śnięta:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 07.12.10, 11:33 A ciśnienie chyba coraz niższe...:/ odczuwam brak czekolady w organizmie muszę sobie jakoś podnieść cukier :D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 07.12.10, 11:40 Oj zjadłabym taką białą z orzechami laskowymi ( chyba Ritter Sport to się nazywa ta firma):) Ale póki co raczę się kawusią:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 07.12.10, 12:27 Dla mnie trochę za słodka ;) lubie z orzechami z migdałami z kokosem albo rurkę z bita śmietaną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 07.12.10, 13:17 Vis's'vis nas sprzedają przecudne w samku rożki francuskie z serem:)Mniaamm.... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: powiew, dawnych, dobrych czasów 07.12.10, 13:37 SADYSTKA :P zjem sobie prince polo niestety nic innego nie mam pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 06.12.10, 11:27 analityczka napisała: > W grudniu dla mnie będzie ciężko bo mam kosmicznie zajęte weekendy. Ale począte > k stycznia wchodzi w gre. > Pogoda mi nie straszna:)Na takie pogaduchy to ja mogę cały dzień jechac nawet;) > A poza tym co u Ciebie? > Nikt nie obiecywał że w życiu będzie łatwo:) Odważna z Ciebie kobitka :) zresztą to dla mnie żadne odkrycie...;) u mnie...bez rewolucji ogólnie mówiąc w tej chwili mam tylko jedno marzenie i tego sie trzymam :) a gdzie spędzacie sylwestra gołąbeczki? kameralnie? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 06.12.10, 14:51 Dzielimy wspólnie to marzenie:) A na sylwestra miało być domowo ponieważ remont mojego auta przerósł nasze oczekiwania i zwyczajnie mieliśmy oszczędzać.Ale mój przyjaciel Tom uznał że tak być nie może i że póki nie mamy w domu potomka/ki to idziemy się bawić. I tu pewnie się uśmiejesz: idziemy na bal w remizie trażackiej, na wsi pod Łodzią,gdzie żarło podobno równie przaśne jak okolica a wóda leje się drzwiami i oknami:) Idzie z nami też kolega strażak więc tym bardziej mamy się bawić jak na ekipę strażacką przystało:)Pikanterii dodaje fakt że gra kapela na żywo,kawałki przeróżne w tym coś jak weselene disco-polo:)Będę zmuszona się wstawić bo ten tym muzyki trawię tylko na lekkim rauszu:)A tak ogolnie to idą super wesoli ludzie,więc mamy plan zaorać parkiet(czy dechy co to tam jest), wyluzować się,śmiać i bawić...Bo myśle że w dużej mierze te nasze kłopoty z realizacją "marzenia" są wynikiem stresów. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 07.12.10, 11:43 Pamiętam że w nastoletnich czasach byłam na diskobandżo w remizie :) wakacje u babci były the best...ile ja wtedy sympatii miałam ech Ja ostatnie 3 sezony sylwestrowe balowałam na szumnie tzw. balach najważniejsze jednak jest dobrane towarzystwo do zabawy-wówczas każda muzyka porywa do tańca i szaleństw ;) a wyluzowanie i odstresowanie i Wam i nam potrzebne jak powietrze :) bo podłoże psychologiczne jest bardzo istotne w tych kwestiach Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 07.12.10, 12:17 Znajomi twierdzą że nie będzie to stricte wiejska impreza gdzie sztachety latają,ale klimat mimo wszystko daleki od wielkich bali w mieście:)Powiem Ci 1 stycznia jak było hehe Rok temu poszliśmy na wielki bal ze znajomymi Darka.Za dużą cenę były ograniczone napoje marki Krzyś,reglamentowane jedzenie więc panowie wyszli głodni a do tego ja byłam po 2 tygodniach gorączki prawie 40 stopni więc czułam się słabo.Do tego towarzystwo głównie siedziało i piło podczas gdy my się bawiliśmy bo grali superowsko a przed północą połowa wyszła bo albo panowie byli ostro "na fazie"albo dzieci im w domu płakały albo coś. Ogólnie była kicha.W tym roku zebrało się super towarzystwo i mam nadzieję odbić sobie tamten rok. A'propos podłoża psychologicznego-jutro mam wizytę u lekarza i trochę łapie mnie stres. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 07.12.10, 12:36 O to my starsi dłużej się bawimy :P A towarzystwo mamy sprawdzone od lat-metodą prób i błędów w tym roku jesteśmy spragnieni bardziej kameralnych klimatów :) impreza domowa-tez pod miastem najchętniej bym gdzieś wyjechała (wówczas i odpoczynek i relaks zapewniony) na te 3 dni ale ceny troszkę nas odstraszyły wizyta kontrolna? trzymam kciuki :* Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 07.12.10, 13:15 My odkąd jesteśmy razem wprowadziliśmy sobie tradycję wyjazdów weekendowych.Wiesz jak to jest we własnym domu-jak chcemy w jakiś przedłużony weekend odpocząć to musimy znikać bo inaczej będą goście. No więc pakujemy się w autko i jedziemy sobie gdziekolwiek-jak jest ciepło to nad morze,jak chłodno to góry a na zimne dni okolice albo duże miasta i łazikowanie. Ostatni taki wyjazd-3 dni w Juracie. Powiem Ci że to jest wypoczynek i taki fajny skradziony czas dla nas.Telefony wyłączone,zapominamy o całym świecie.No i nie rujnuje finansowo i nie ma tłumów. Ale bywa też tak że mamy ochotę na tańce.Do dyskoteki raczej jesteśmy już za starzy,a w naszym mieście brakuje takich miejsc gdzie można pobawić się normalnie. W tym roku bywaliśmy często na weselach to jakoś byla okazja.W przyszłym mamy tylko jedno u znajomych i to końcówką roku więc trzeba się wybawić na zapas:) Wizyta nie jest kontrolna.Ma raczej na celu stwierdzenie (o ile to będzie możliwe) dlaczego nie wychodzi. Nie wiem czy doczytałaś to co pisałam do Kini: wiem już że w weekend 8-9 stycznia jestem "słomianą wdową",może mogłybyśmy się spotkać jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 07.12.10, 13:45 Bardzo dobry pomysł...nam oprócz urlopu udaje się może dwa razy w roku taki wypad zorganizować...zawsze coś stoi na przeszkodzie latem działka, grile itp a zima jakoś brak zapału Nie robiliście jeszcze żadnych badan? pewnie za wcześnie? 8-9.01. mam akurat sesję :/ zobaczymy co z tego wyjdzie...wszak nie będę cały dzień w szkole (już ostatni rok ufff) z przyjemnością sie z Wami spotkam na pogaduchy :) a masz może jakieś wieści o Sokółce? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 07.12.10, 14:49 To jeszcze się umówimy -jest miesiąc czasu. Co do badań-jesteśmy na początku drogi.Jeśli nadal nie będzie efektów (a podobno powinny) to wtedy rozpoczniemy całą tą lawinę badań itd.Ale póki co jeszcze mamy nadzieję na cud natury. Sokółka milczy jak zwykle.Jakiś czas temu dzwoniłam do niej ale się nie dodzwoniłam.Ale że to był czas świąteczny to podejrzewałam że wyjechała gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam admina FR 09.12.10, 10:55 Młodzie jesteście to macie czas ;)) tymczasem relax Może po Nowym Roku będzie uchwytna... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam admina FR 06.12.10, 12:34 analityczka napisała: > Stadko będzie wystarczające gdy pojawi się jeszcze jedno"stworzonko";) > Fajnie że się realizujesz.Moja aktualna praca daleka jest od ideału,ale mam inn > e plany na przyszłość więc póki jest jak jest to nie wydziwiam tylko pracuję.A > wiem już napewno że pracę powinno się lubić-inaczej 1/3 doby upływa pod znakiem > katorgi a to nie służy niczemu dobremu. > Jakieś plany masz przyjazdowe na nasze brzydkie okolice?Można by wreszcie zmont > ować jakieś spotkanie. W tym roku na pewno nie. Powiem Ci, że dostałam z pracy zlecenie do Warszawki. Co łączy się z zamieszkaniem tam na ok. 2 tyg:) Jednak na razie wszystko w toku. Nie chce mi się ruszać z domu w takie zimno, a co dopiero tłuc się 5 h. pociągiem:DD Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam admina FR 06.12.10, 14:38 > W tym roku na pewno nie. Powiem Ci, że dostałam z pracy zlecenie do Warszawki. > Co łączy się z zamieszkaniem tam na ok. 2 tyg:) Jednak na razie wszystko w toku > . > Nie chce mi się ruszać z domu w takie zimno, a co dopiero tłuc się 5 h. pociągi > em:DD > No w tym roku to byłoby raczej ciężko;) Ale jeśli o mnie chodzi to wiem już że w pierwszy weekend po nowym roku jestem słomianą wdową bo "monsz" ucieka mi na jakąś integrację w góry a ja z nudów mogę podróżować.Może akurat i Ciebie wyślą w tym czasie do Stolicy?:) A że nie chce się w taką pogodę to ja się nie dziwię. Sama dzisiaj jestem jak zamrożona;) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Szukam admina FR 12.12.10, 00:31 Jak miło poczytać znajome nicki,ja od czasu do czasu tu zaglądam,ale Romantica już nie ta...pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jokker39 Adminie 04.12.10, 16:14 Nie życzymy sobie wątków tego typu: forum.gazeta.pl/forum/w,343,119497946,119497946,Kontakty_erotyczne_za_darmo.html?t=1291475575054 Nie róbmy sobie żartów z pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieadmin Administracja ma forumowiczów głęboko w ..... IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 15:13 Nawet nie raczą odpowiadać na maile i zapytania kierowane w tej sprawie do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Admin adminem 08.12.10, 13:38 A jak nikomu się tu już nie chce gadać ani tworzyć bo dawnych uczestników absorbują inne (ciekawsze?)sprawy a dla nowych nic tu ciekawego nie ma, to nic dziwnego, że zostają tylko wątki aktywnych spamerów, czyż nie? Forum jest takie, jakie je ukształtują jego uczestnicy:) Ci, którzy coś tu wklejają, napiszą, a nie- milczący obserwatorzy. Komu zależy, niech zakasuje rękawy i forum rozkręca a nie czeka aż inni się zjawią i to zrobią dla niego ;). Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś