panna_es 15.05.04, 19:14 j/w ja chce slonce, potrzebuje go do zycia :) Nie warto przejmować sie życiem, w gruncie rzeczy i tak nikt nie wychodzi z niego żywy .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calka co to znaczy ze potrzebujesz go do życia? IP: *.media4.pl 15.05.04, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_a Re: co to znaczy ze potrzebujesz go do życia? 15.05.04, 20:14 Może to, że każdy potrzebuje słońca do życia ;). Jednak deszczyk nie jest zły sam w sobie, gorszy jest wiatr, moim skromnym zdaniem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Re: co to znaczy ze potrzebujesz go do życia? IP: *.media4.pl 15.05.04, 20:20 Ale to depresjonisci glownie czekaja na energie sloneczna. JAkies pierwiastki w niej sa czy inne bajery i dobrze sie czuja. A normalnie nie potrzebujemy niczego do szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
hahen Re: co to znaczy ze potrzebujesz go do życia? 16.05.04, 05:28 Gość portalu: calka napisał(a): > Ale to depresjonisci glownie czekaja na energie sloneczna. JAkies pierwiastki w > > niej sa czy inne bajery i dobrze sie czuja. > A normalnie nie potrzebujemy niczego do szczescia Dobra, wobec powyzszego zycze Ci braku milosci, pieniedzy, oparcia w rodzinie i braku zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: co to znaczy ze potrzebujesz go do życia? 15.05.04, 20:41 to znaczy ze go potrzebuje:) pogoda oddzialywuje na samopoczucie ;-) Nie warto przejmować sie życiem, w gruncie rzeczy i tak nikt nie wychodzi z niego żywy .... Odpowiedz Link Zgłoś
codi_par Ja również chcę słońca. 15.05.04, 20:32 Mam dość takiej pochmurnej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Ja również chcę słońca. 15.05.04, 20:42 codi_par napisał: > Mam dość takiej pochmurnej pogody. napiszmy reklamacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Re: Ja również chcę słońca. IP: *.media4.pl 15.05.04, 20:45 > napiszmy reklamacje Panie Boże uprzejmie prosze podkręcić centralne Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Ja również chcę słońca. 15.05.04, 20:57 calka burzysz nastrój deszczowej pogody jak podkreci sie centralne -deszcz nie zniknie :D a jakbys zauwazyla nie pisalam ze jest zimno.. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Ja również chcę słońca. 15.05.04, 20:58 ups rozpatrzylam centralne z punktu widzenia ludzi :D hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Re: Ja również chcę słońca. IP: *.media4.pl 15.05.04, 21:05 nobo u mnie jest mrozownia. rano wlaczylam kaloryfer (tzn duzy garnek z woda), wykipiala, i sie spalila a waszej interlandii taki cieply nastroj? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ciągle pada ..... 16.05.04, 02:21 panna_es napisała: > ja chce slonce, potrzebuje go do zycia > > Nie warto przejmować sie życiem, w gruncie rzeczy i tak nikt nie wychodzi z > niego żywy .... To mi się jakoś kłóci ze sobą ;-)))) A ja bardzo lubię deszcz i wiatr :-))) gdyby jeszcze w domu było cieplej.... Odpowiedz Link Zgłoś