25.05.04, 08:51
czasem czuję, że jesteś blisko
i złaknionymi wargami
wpijam się w najpiękniejsze na świecie
myśli o twoich ustach
pełne tęsknoty dłonie
mocno przytulają
myśli o twoich plecach
.......
zamykam me myśli w szklistej kuli tęsknoty
i ostrożnie stawiam na półce
wychodzę do pracy

:)

Obserwuj wątek
    • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 09:08
      marzenia to fajna rzecz lecz lepiej trzymać sie rzeczywistości i starać sie
      wypełnić tą "pustke" w łózku jesli tak doskwiera:)
      • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 09:17
        No właśnie...
        Samowolny ma rację!
        Od czego są pluszowe misie ?? :-)
        • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 09:34
          o to to miałem na mysli mandaryn_ko:))) ech ta nieomylna kobieca intuicja:))
          • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 09:38
            Ha, ha, ha...
            Może nie tyle intuicja, co doświadczenie kobiety dojrzałej ;-)
        • daktylek Re: czasem... 25.05.04, 09:38
          Mandaryn_ko,

są też jeszcze pluszkowe pieski, kotki,
          i ... męskie koszule:-)
          • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 09:39
            Hmmm...fetysz, a kysz!

Zdecydowanie wolę wkład do męskiej koszuli...;-)
            • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 09:42
              "wkładem" do meskiej koszuli moze być no mała poduszeczka potocznie "jaskiem"
              zwana:)))
              • daktylek Re: czasem... 25.05.04, 09:44
                żywym Jaśkiem Wedrowniczkiem?:D
              • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 09:46
                Ymmmm...no tak ! :-)

Oczywiście to miałam na myśli :-)

Samowolny masz dziś zadziwiająco dobry dzień do dobrych strzałów ! Wykorzystaj
                to i zagraj w Lotto. Dziś ( jak w każdą środę) kolejny milion do wygrania ;-)
                • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 09:56
                  pieniadze demoralizuja ludzi dlatego nie gram bo a nóż wygram i mi całkiem
                  odbije juz dostatecznie jestem zwichrowany :)))
                  • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 10:57
                    Jak wygrasz...to forsą podzielisz sie z nami. A , że jest nas tu cała masa, to
                    po podziale niewiele Ci zostanie. No i tym samy nie będzie sensu, aby dla
                    takiej małej ilości tracić rozum ;-)
                    • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 11:04
                      moze grajmy wszyscy to bedzie wieksze prawdopodobienstwo wygranej, a rozum mój
                      juz i tak na straty spisany tedy nie ma co żałować jestemgupi i tyle:)))
                      • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 11:34
                        Aaaj tam! Nie kokietuj..wcale nie jesteś :-)

Ale za jakąś okrągłą sumkę mołbyś stanąć na ulicy i zawołać na cały
                        głos " "Yoopi, yooopi, jestem gupi" ;-)
                        • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 11:55
                          tak to wołam i za friko:))) ja tam nie jestem łasy na kase:))
                          • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 12:19
                            Ha, ha...no i dobrze !
                            Musimy się kiedyś umówić i razem sobie powrzeszczymy ;-)
                            Ciekawe, kto z nas będzie bardziej przekonujący dla gapiów ;-) ?
                            • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 12:21
                              Jak znam życie, to niebawem podjedzie karetka pogotowia...
                              Ubiorą nas w koszulki z zadługimi rękawkami i tak się skończy nasze chwalenie
                              się brakiem rozumu ;-)...

Aj tam! I tak warto spróbować ;-) zawsze to jakieś nowe doświadczenie
                              w życiu...:-)
                              • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 12:29
                                Ha, ha, a ja stanę ze stoperem i będę odmierzać czas do przyjazdu karetki!
                                Może traficie do księgi Guinessa?:)))
                                • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 12:34
                                  znając naszą służbe zdrowia to szybciej gardła nam od wrzasku "wysiądą" niz
                                  karetka przyjedzie:)))
                                  • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 12:51
                                    No i traficie na laryngologiczny oddział dla czubków!:)))
                                  • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 13:01
                                    No! Samowolny...
                                    Przyjedzie, przyjedzie i to od razu z pabulonem ;-)( dobrze to napisałam, tą
                                    nazwę leku ) ??

Chociaż może niekoniecznie...
                                    Bo takie cuda, to się tylko w Łodzi zdarzają ;-)
                                    • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 13:27
                                      mandaryn_ka napisała:

> No! Samowolny...
                                      > Przyjedzie, przyjedzie i to od razu z pabulonem ;-)( dobrze to napisałam, tą
                                      > nazwę leku ) ??

chiba to sie pavulon nazywa ale nie dam głowy bo nie korzystałem z łódzkiego
                                      pogotowia :))))
                                      • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 13:29
                                        Ha, ha, ha i dzięki temu, że nie korzystałeś, to możemy się jeszcze Tobą tu
                                        nacieszyć ! :-)
                                • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 12:58
                                  Nooo Meg! Przy takim sekundancie nic nam nie straszne ! ;-)
                                  Miło Cię widzieć ! :-)
                                  • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:03
                                    I Ciebie Mandarynko!:))
                                    Mam nadzieję, że jeszcze nie zachrypnięta!:))

Mnie kiedyś jakieś dziewczątko ustąpiło miejsca w tramwaju! Czas umierać -
                                    pomyślałam!;)))
                                    • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 13:06
                                      Ha, ha, ha...Meeeg ! Jesteś niemożliwa...;-) Pewnie dziewczę zauważyło, że masz
                                      z sobą ciężkie siatki, a Ty od razu o najgorszym...:-)
                                      • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:13
                                        Pewnie tak, ale Mandarynko, czy Ty wiesz jak ja się poczułam!;)) Brrr...
                                        • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 13:15
                                          Eee, pewnie dziewczyna była niemniej zmęczona niż Ty, a z tego zmęczenia padło
                                          jej na wzrok! ;-)
                                          • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:20
                                            Ha! Trzeba się pocieszać!:))
                                            Ale powiem Ci na ucho, że dzisiaj rano usłyszałam, że jestem coraz młodsza! Ha,
                                            ha, wszyscy mają coś ze wzrokiem!:)))
                                            • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 13:28
                                              Sama widzisz ! Skoro ktoś tak stwierdził, to tak musi być ! :-) Wiosna Panie
                                              sierżancie, to sprawia, że człek nie tylko duchem młodnieje, ale ciało ma coraz
                                              bardziej "zielone" ...Czyżby to zasługa aerobiku ?
                                              • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:31
                                                Też!;))

A jak Twoje zielonowiosenne nastroje?:))
                                              • daktylek Re: czasem... 25.05.04, 13:31
                                                Nie wiosna - sierżant zarządził malowanie trawy przed generalskim najazdem;D
                                              • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 13:40
                                                mandaryn_ka napisała:

> ale ciało ma coraz bardziej "zielone" ...Czyżby to zasługa aerobiku ?

moze zielona lamperia była świeżo malowana a ktoś wyrzucił kartke z
                                                ostrzeżeniem?:))))
                                                • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:50
                                                  Musiałabym obijać się o tę lamperię hmmm... bez ubrania!:))
                                                  • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 13:58
                                                    ja tam na areobiku nie bywam to nie wiem w jakim "stroju" sie tam bywa ja
                                                    prosty chłop jestem to takie niuanse sa mi obce:))
                                                  • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 14:05
                                                    ja nie miałam na myśli aerobiku w zaciszu sypialni...:))
                                    • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 13:25
                                      meg25 napisała:

> Mnie kiedyś jakieś dziewczątko ustąpiło miejsca w tramwaju! Czas umierać -
                                      > pomyślałam!;)))

meg nie przesadzaj bo co ma powiedzieć królewna której wszyscy miejsca ustepują
                                      całe zycie?:))))
                                      • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:29
                                        Ona jest do tego przyzwyczajona, a ja póki co NIE!!!!
                                        Czas zacząć???:)
                                        • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 13:37
                                          meg25 napisała:

> Ona jest do tego przyzwyczajona, a ja póki co NIE!!!!
                                          > Czas zacząć???:)

człek nie powinien sie do niczego przyzwyczajać bo rutyna zabija wszystko co
                                          dobre:)) tedy rumień sie nadal bo ładnie ci w tych rumiencach:)))))
                                          • meg25 Re: czasem... 25.05.04, 13:46
                                            Ha, ha, zielono-rumiana meg?:))
                                            Coś mi nie gra...
                              • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 12:31
                                raz jak głosno mówiłem ze jestem głupi to mi nawet miejsce w autobusie zrobili
                                cobym sobie usiadł..czyli samokrytyka nie szkodzi a pomaga:)))))
                                • mandaryn_ka Re: czasem... 25.05.04, 12:57
                                  Ja kiedyś inaczej zagrałam, żeby mi miejsca ustapili w autobusie...
                                  Stanęłam nad młodym chłopakiem i wymamrotałam, że chyba zaraz zacznę
                                  wymiotować...
                                  Efekt był piorunujący ;-)
                  • m_alina Re: czasem... 25.05.04, 11:03
                    pieniądze nie demoralizują ludzi, odkrywają tylko ich prawdziwe oblicza.
                    • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 11:08
                      m_alina napisała:

> pieniądze nie demoralizują ludzi, odkrywają tylko ich prawdziwe oblicza.

tak jak bede miał kope pieniędzy to stane sie hulaką,
                      utracjuszem,pijokiem,wredotą,sknerusem ...zawsze takim chciałem byc ale nie
                      było mnie na to stać:))))))
          • samowolny Re: czasem... 25.05.04, 09:40
            a fee męskie koszule..to takie dziecinne:))))
            • daktylek Re: czasem... 25.05.04, 09:43
              Samowolny,

tyz tak myślę, infantylizmem powiewa:D
    • taka_tam Re: czasem... 25.05.04, 13:10
      jejku, jejku jakie ładne... :-)
      • romantoid Re: czasem... 26.05.04, 14:43
        taka_tam napisała:

> jejku, jejku jakie ładne... :-)

- ciesze się, że Ci się podobało :)). Mam nadzieję, że jej też.
        :)
    • romantoid Re: czasem... 31.05.04, 08:49
      czasem
      nic o Tobie nie wiem
      i martwie sie o Ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka