Gość: wojtek IP: 192.168.14.* 03.04.02, 12:40 wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edith Re: Edith odezwij sie IP: *.tlsa.pl 03.04.02, 13:02 Jestem,jestem, cały czas pilnie czytam Wasze słowa,które wlewają w moje serce nadzieję i otuchę (zwłaszcza Wojtek,Aga s,Facet,Dinozaur)tylko wiecie,jestem w pracy i szef zagląda mi czasem przez ramię:)) Trochę się uspokajam i staram się zasypywać ten "dół",ale to nie takie łatwe,wszystko jeszcze świeże,no i ta Wielkanoc,święta zawsze potęgują u mnie pragnienie miłości,ciepła,bycia kochaną i posiadania szczęśliwej rodziny.Wiem,że muszę być cierpliwa i wierzyć, że życie ma jeszcze dla mnie coś dobrego w zanadrzu,ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Edith odezwij sie IP: 192.168.14.* 03.04.02, 13:46 Gość portalu: Edith napisał(a): > Jestem,jestem, cały czas pilnie czytam Wasze słowa,które wlewają w moje serce > nadzieję i otuchę (zwłaszcza Wojtek,Aga s,Facet,Dinozaur)tylko wiecie,jestem w > pracy i szef zagląda mi czasem przez ramię:)) > Trochę się uspokajam i staram się zasypywać ten "dół",ale to nie takie > łatwe,wszystko jeszcze świeże,no i ta Wielkanoc,święta zawsze potęgują u mnie > pragnienie miłości,ciepła,bycia kochaną i posiadania szczęśliwej > rodziny.Wiem,że muszę być cierpliwa i wierzyć, że życie ma jeszcze dla mnie coś > > dobrego w zanadrzu,ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną... Ddith Wiem, ze wszystko co pisze to tylko słowa. Na wszystko potrzeba czasu, a wtedy dół zniknie ( jeżeli nie zakopiesz to on zarośnie ), nauczysz się cierpliwości, zaczniesz wierzyć, i naprawde to nie koniec świata ( wiem mówię to teraz gdy wszystko sie zawaliło ). Tylko jest jedna ważna sprawa. Ten nowy sama musisz zbudować ( jeżeli chcesz żeby on był szyty na miarę ). Pamiętaj zawsze usłyszysz odemnie ciepłe słowo ( np waciak :)))) ). Powodzenia. Nie daj się. Popatrz słońce świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: Edith odezwij sie IP: *.tlsa.pl 03.04.02, 14:51 Bardzo dziękuję:))może zechciałbyś podać mi swojego maila?(nie obrażę się jeśli odmówisz,pozostaniemy w kontakcie na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Edith odezwij sie IP: 192.168.14.* 03.04.02, 14:53 zulu0621@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Edith odezwij sie IP: 192.168.14.* 04.04.02, 09:47 Edyto Szef dalej patrzy przez ramię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: Edith odezwij sie IP: 9.67.96.* 18.04.02, 17:10 Gość portalu: Odezwałam się i co teraz ? > Edith Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: Edith odezwij sie IP: *.tlsa.pl 19.04.02, 08:19 Hm,hm, kto i dlaczego podszywa się pode mnie??? Prawdziwa Edith Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDITH Re: Edith odezwij sie IP: 9.67.96.* 19.04.02, 21:05 Wybacz nie jesteś jedyna . Odpowiedz Link Zgłoś