Gość: Ewka konewka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.10.04, 21:13 Gdzie znalezc milosc??? A moze jej wcale nie szukac to sama przyjdzie? Hmmm...;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karcia Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:25 sama przyjdzie. ode mnie właśnie wczoraj odeszła...:/ pozdrowionka i buziaki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.10.04, 21:53 Nie martw sie. Ode mnie tez odeszla tylko juz iles czasu temu. Bedzie dobrze ( chyba ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.04, 19:42 Odemnie też odeszła;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna ewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 15:10 a do mnie przyszla, ale...nieodwzajemniona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 16:17 ode mnie tez odeszla, ale przyjdzie nastepna...niespodziewanie..wiem o tym i czekam cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:35 ja całe życie się nad tym zastanawiam...Jakoś wierzyć mi się nie chce, że przyjdzie ot tak! Może niektórzy ludzie po prostu nie przyciągają miłości? Nie potrafią jej znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morze Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:12 Nad morzem.......w pazdziernikowy deszczowy dzinoek:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 22:26 To został jeszcze tylko jeden dzień.Spieszcie się......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karcia Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:58 szukam ale ciagle serducho boli po niedawnym odejsciu Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 23:01 Mogę jedynie współczuć...ale myslę,ze nie powinnaś sie załamywać,sprobuj przetrwać kryzys a potem bedziesz sprawy widziała już w innym świetle,z innej perspektywy...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 30.10.04, 23:13 Mnie tez ciagle boli jeszcze serce ale mimo tego mam nadzieje ze bedzie lepiej KIEDYS... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 23:15 To aż tyle osób jest z problemami sercowymi,to nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.10.04, 08:07 Co zrobic - zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 31.10.04, 08:28 Teoria z praktyką często się mija, ale niestety nieraz trzeba znależć punkty wspólne w tym labiryncie...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.10.04, 13:05 Latwo powiedziec trudniej zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.udn.pl 31.10.04, 20:04 szczęście trzeba znaleźć w sobie , a miłość też. Odpowiedz Link Zgłoś