Dodaj do ulubionych

Gdzie znalezc milosc???

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.10.04, 21:13
Gdzie znalezc milosc??? A moze jej wcale nie szukac to sama przyjdzie?
Hmmm...;o)
Obserwuj wątek
    • Gość: karcia Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:25
      sama przyjdzie. ode mnie właśnie wczoraj odeszła...:/ pozdrowionka i buziaki:*
      • Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.10.04, 21:53
        Nie martw sie. Ode mnie tez odeszla tylko juz iles czasu temu. Bedzie dobrze (
        chyba ).
    • Gość: martin Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.04, 19:42
      Odemnie też odeszła;(
      • Gość: inna ewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 15:10
        a do mnie przyszla, ale...nieodwzajemniona...
        • Gość: marta Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 16:17
          ode mnie tez odeszla, ale przyjdzie nastepna...niespodziewanie..wiem o tym i
          czekam cierpliwie.
    • Gość: Malwa Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:35
      ja całe życie się nad tym zastanawiam...Jakoś wierzyć mi się nie chce, że przyjdzie ot tak!
      Może niektórzy ludzie po prostu nie przyciągają miłości? Nie potrafią jej znaleźć?
    • Gość: morze Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:12
      Nad morzem.......w pazdziernikowy deszczowy dzinoek:)))))))))))
      • koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 22:26
        To został jeszcze tylko jeden dzień.Spieszcie się......;DDDDDDD
    • Gość: karcia Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:58
      szukam ale ciagle serducho boli po niedawnym odejsciu
      • koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 23:01
        Mogę jedynie współczuć...ale myslę,ze nie powinnaś sie załamywać,sprobuj przetrwać kryzys a potem bedziesz sprawy widziała już w innym świetle,z innej perspektywy...;))))))
        • Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 30.10.04, 23:13
          Mnie tez ciagle boli jeszcze serce ale mimo tego mam nadzieje ze bedzie lepiej
          KIEDYS...
          • koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 30.10.04, 23:15
            To aż tyle osób jest z problemami sercowymi,to nie dobrze...
            • Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.10.04, 08:07
              Co zrobic - zycie.
              • koszmarowski Re: Gdzie znalezc milosc??? 31.10.04, 08:28
                Teoria z praktyką często się mija, ale niestety nieraz trzeba znależć punkty wspólne w tym labiryncie...;DDDDDDD
                • Gość: Ewka konewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.10.04, 13:05
                  Latwo powiedziec trudniej zrobic
    • Gość: ewka Re: Gdzie znalezc milosc??? IP: *.udn.pl 31.10.04, 20:04
      szczęście trzeba znaleźć w sobie , a miłość też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka