Dodaj do ulubionych

ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!!

21.05.02, 13:26
Tak sobie pomyslałam, że większość z nas jest tutaj samotnych .A może spróbować
te samotne duszyczki, krążące z jednego do drugiego wątku jakoś połączyć!!!!

a-ha i nie narzekajcie podobno każdy sposób jest dobry

pozdrawiam i do roboty

hasło przewodnie: ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lisiczka Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 21.05.02, 13:51
      ktos juz kiedys probowal.
      ale chyba nic nie wyszlo skoro ciagle tyle
      samotnych duszyczek na tylu watkach...
      • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 13:57
        no ale gdyby wszyscy juz byli zajęci to też nie za dobrze, co????
    • matylda_ Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:05
      vena111 napisał(a):

> Tak sobie pomyslałam, że większość z nas jest tutaj samotnych .A może spróbować
      >
      > te samotne duszyczki, krążące z jednego do drugiego wątku jakoś połączyć!!!!
      >
      > a-ha i nie narzekajcie podobno każdy sposób jest dobry
      >
      > pozdrawiam i do roboty
      >
      > hasło przewodnie: ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nic na siłę , wszystko młotkiem
      • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:07
        No tak , dopiero rzuciłam hasło , a wy już rezygnujecie.Dziewczyny co jest ,
        głowa do góry i zarzucamy
        przynętę........tylko....................................kurcze jak to zrobić???

pozdrowionka
        • ja_nek Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:14
          Kto nie szuka, ten nie znajdzie.
          • matylda_ Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:15
            ja_nek napisał(a):

> Kto nie szuka, ten nie znajdzie.

ale jak szukasz i znajdujesz same przypały i ufo?
        • qt Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:15
          vena111 napisał(a):

> No tak , dopiero rzuciłam hasło , a wy już rezygnujecie.Dziewczyny co jest ,
          > głowa do góry i zarzucamy
          > przynętę........tylko....................................kurcze jak to zrobić??
          > ?
          >
          > pozdrowionka

chętnie dam sie złapać na smakowitą przynętę...

• vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:25
            qt napisał(a):

> chętnie dam sie złapać na smakowitą przynętę...

No tak dasz sie złapać, tylko nie wiem jakiej jesteś płci i kto ma Ciebie łapać???
            Bo ja chyba nie mam ochoty złowić jakiejs białogłowy.

A tak w ogóle to zauwazyłam , że panowie wolą być łapani, o co chodzi , czy tylko
            My kobiety mamy cokolwiek działać, a wy - faceci , cierpliwie czekacie.

no no no no leniuszki z Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrowionka

• ja_nek Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:34
              Matylda, nie mozna się zrażać, nawet jeśli takie przypadki znajdujesz. Potraktuj
              to jako rodzaj doświadczenia życiowego.
              jakie leniuszki? Nie przesadzaj Vena z tym, że my mężczyźni tylko siedzimy i
              czekamy....

Pozdrowienia
              Ja_nek
            • qt Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:34
              vena111 napisał(a):
              >
              > No tak dasz sie złapać, tylko nie wiem jakiej jesteś płci i kto ma Ciebie łapać
              > ???
              > Bo ja chyba nie mam ochoty złowić jakiejs białogłowy.
              >
              > A tak w ogóle to zauwazyłam , że panowie wolą być łapani, o co chodzi , czy tyl
              > ko
              > My kobiety mamy cokolwiek działać, a wy - faceci , cierpliwie czekacie.
              >
              > no no no no leniuszki z Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              > pozdrowionka
              >

Jak widzę domyśliłaś się że płci męskiej. Kobieca intuicja?

Leniuszek niekoniecznie, ale przyjemnie jest sie złapać...

• kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:37
                Ja mam inny problem - nie szukam a kurcze jakos sie tak ostatnio porobilo, ze
                sama nie wiem juz jak hahahahahahhahahahahahahhahahaahhahahahahaha

ale zycze wszystkim wytrwalosci:)
              • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:38
                aha podobno praktyka czyni mistrza:)
              • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 14:42
                qt napisał(a):

> Leniuszek niekoniecznie, ale przyjemnie jest sie złapać...

Mam głupie skojarzenia jeżeli chodzi to tego tekstu wyżej.JEST SIĘ ZŁAPAĆ......
                za co hahaha, o jejciu czy wy też myślicie o tym o czym ja myslę hahahahahah

janku- no dobrze nie zawsze jesteście leniuszkami , nie denerwuj się , są
                oczywiście wyjątki, że to facet przejmuje inicjatywę, dobrze że są wyjątki

pozdrowionka
                • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 15:57
                  Alasnie.. ja drwa na ogien nosliem.. lamalem galezie.. i co.. i nic:)
                  • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:00
                    Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Alasnie.. ja drwa na ogien nosliem.. lamalem galezie.. i co.. i nic:)

Jak to, i nic???
                    Przeciez, miales okazje blizej poznac sie z ................ pienkiem :)

• Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:05
                      Gdzies dzis ktos pisal o nieprzyjemnych konsekwencjach..
                      Za to noge mam do tej pory w modnym kolorze:)
                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:03
                    I jak tu odszukać złoty środek???
                    • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:14
                      Przejdz na buddyzm.. on go znalazl
                      • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:15
                        A moze mu sie tylko tak wydawalo?
                        • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:16
                          jak juz dzis udowodnilem nie ma nic pewnego na tym swiecie.. poza smiercia..
                          ale ta tez jest niepewna.. poza tym ze nadejdzie kiedys.. to nic o niej wiecej
                          nie wiemy:)
                          • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:24
                            I może niech tak juz zostanie:) mi sie do niej nie spieszy:)))))))))))
                            • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:35
                              A moze to najpiekniejsza chwila w calym zyciu?... Tego tyz nie wiemy..
                              • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:37
                                Nie ma to jak watku o laczeniu sie w pary przeksztalcic w watek o smierci :-)))
                                No ale kazdy moze miec wlasne skojazenia
                                • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:40
                                  dzis mam glowe w chmurach.. i nic mi nie straszne.. poz uczuleniem na lipy czy
                                  topole.. sam juz nie wiem.
                                  • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:43
                                    Biedactwo :-(
                                    ale na to sa juz chyba jakies srodki. Wspolczuje wszystkim alergikom, to musi
                                    byc straszne - przeklinac cudowy zapach wiosny.
                                    • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:53
                                      Ja tylko siekiere mam w bagarzniku.. i po nocach od pnia do pnia sie skradam..
                                      • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:58
                                        a w nocy nos na pieniek i po klopocie?
                                        • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:01
                                          I tak mam krzywy.. jeszcze mam miec splaszczony?
                                          • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 17:01
                                            to az taka tepa ta siekiera?
                                          • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:02
                                            oj - to same nieszczescia:(
                                            i tak na Ciebie to wszystko trafilo?
                                            • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:04
                                              jak chcecie to po glowie mnie mozecie poglaskac dziewczyny..
                                              • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 17:05
                                                cos Ty jakis dzis wyjatkowo czulosci spragniony?
                                                • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:09
                                                  ja nie ale w was pewnie juz jakies uczucie opiekuncze sie obudzily.. a ze ja
                                                  dobry czlowiek jestem to sobie pofolgujcie glaskajac mi sie krzywda nie stanie..
                          • Gość: Krizia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 21.05.02, 16:37
                            Poza smiercia pewne sa podatki.
                            • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:39
                              Dzis pewne a jutro?.. moga wzrosnac..
                              Czy ty przypadkiem nie jestes zwiazana z nimi zawodowo?.. Pasowalo by mi to do
                              Ciebie
                              • Gość: Krizia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 21.05.02, 16:48
                                Moze tak, a moze nie. Podobnie jak Ty byc moze jestes Blizniakiem, a moze nie
                                jestes. Zgaduj zgadula.
                            • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:40
                              niekoniecznie, nie kazdy je placi, poza tym od tego pierwszego nie ma ulg ;-)
                              • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:41
                                O i mamy darmozjada ktory nie placi podatkow..
                                Teraz mamy Cie na widelcu.
                                • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 21.05.02, 16:44
                                  Hehehehe, chcielibyscie :-)
                                  Trzeba wiedziec jak sprytnie korzystac z ulg, ktorych udziela nam panstwo. Ja
                                  tam sie nie uchylam
                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:47
                                    No ja tez nie :)
                                    • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:50
                                      dobra dobra donosik juz polecial gdzie trza
                                      • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:52
                                        donosiciel sie znalazł:) i na Ciebie cos sie znajdzie:)
                                        • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:53
                                          co mi zrobisz jak mnie zlapiesz?
                                          • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 16:59
                                            poczekaj to zobaczysz:)
                                            • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:02
                                              czekam czekam i nic..uwazaj mam slomiany zapal.. i niecierpliwy jestem.
                                              • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:03
                                                tak myślałam :)
                                                "krowa co dużo ryczy mało mleka daje" ksiega przysłów polskich
                                                ahhahahahahahahhahahahahahahahha
                                                • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:06
                                                  jak to bylo..
                                                  Patrz na konia on zaufał ludziom..
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:08
                                                    tak było?
                                                  • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:10
                                                    A nie?.. teraz nie dosc ze do rzezni we wloszech je sie transportuje w
                                                    nieludzkich warunkach to jeszcze sie go dosiada.. warto bylo ufac?
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:14
                                                    no to juz spytaj konia:) ja moge mówic tylko za siebie:)
                                                  • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:17
                                                    Mow zamieniamy sie w sluch...
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:22
                                                    Znaczy sie wracamy do głównego wątku czy wracamy do tych pobocznych?????
                                                  • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:27
                                                    moze zacznij od dziecinstwa potem juz jakos poleci..
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 17:29
                                                    tak myślisz? nie chce zanudzać towarzystwa:)
                                                  • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.05.02, 22:53
                                                    Pisz pisz.. wszyscy sa ciekawi..
                                                  • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 09:21
                                                    KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    no co Wy mieliśmy się łączyć, a Wy tu o śmierci, o podatkach, a-ha już rozumiem
                                                    to może jakaś forma zalotów, no ale gdzie tu dreszczyk , emocje???

przywracam Was do porządku i łączmy się, może dzięki mnie ktoś tu znajdzie swoja
                                                    połóweczkę ,
                                                    A WTEDY BEDĘ NAPRAWDĘ BARDZO, ALE TO BARDZO SZCZĘŚLIWA

pozdrowionka
                                                  • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 09:24
                                                    czekaj .. kasiakasia bedzie historyje swego zywota nam opisywala..
                                                    A ty tu z przyziemnosciami .
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 09:27
                                                    Myśle, ze mimo wszystko nie jestem az tak interesujaca, jak sie innym moze
                                                    wydawac:)
                                                  • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 09:44
                                                    nie warto się tak bardzo otwierać i opisywać swoje życie, bo ktoś to może
                                                    szybciutko wykorzystać a wtedy bardziej boli

a co nie lubisz belbo przyjemnosci??????
                                                  • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 10:12
                                                    Przyjemnosci kazdy lubi..ale tego wykorzystania nie rozumiem.. i tego ze bilec
                                                    bedzie..
                                                    Jak mozna wykozystac taka opowiesz?..
                                                  • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 10:10
                                                    napisz my ocenimy..
                                                  • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 10:41
                                                    No widze jury zasiadło???
                                                    Vena ma racje - otwieramy sie przed druga osoba na tyle ile chcemy:)
                                                    Zawsze zostawiamy sobie furtke bezpieczenstwa:)
                                                    Jak zostalismy zranieni to tym bardziej jest ciezko ponownie komus zaufac:)
                                                  • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 11:16
                                                    no dobra to sie laczcie w te pary.. ja sie z tego wypisuje:)
    • Gość: Saba Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 22.05.02, 11:10

>

Proletariusze wszystkich krajow laczcie sie!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Saba Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 22.05.02, 11:11
        W pary, oczywiscie :)
        • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 11:24
          Belbo
          chyba nie powiem Ci jaka jestem twarda( teraz) i zaborcza i bezwzględna.
          Choć troszkę może uchylę rąbka tajemnicy, otóż uważam że jeżeli chcesz osiagnąć
          sukces, mam tu na myśli pracę nie ma co iść na ustępstwa, zawsze musisz wiedzieć
          za ile przacujesz, jak długo i co należy do twoich obowiazków. Ja ostatnio trochę
          się sparzyłam na moim prezesie, wykorzystał moją uczciwość i postanowiłam
          odzyskać- za wszelka cenę , wszystko to co mi się należy.
          Jeżeli chodzi o uczucia, bicie serca- no cóz w tym nie potrafię być bezwzględna,
          za dużo chcę dawać a to czasami inni wykorzystują.
          Masz Belbo, to o co prosiłeś

Kasiakassia
          myśle że masz rację, myśle że rozumiesz mnie bardzo dobrze, a ja ciebie bo
          myślimy podobnie, a to fajnie wiedzieć , że jest tu ktoś taki jak ty

No i jak idzie nasze łaczenie , jeżeli nikt nie chce, to może ja zacznę :
          na wstepie proponuję , aby dały o sobie znać osoby samotne, szukajace drugiej
          połóweczki , i króciutko siebie przedstawiły, a później kto wie, może ta
          druga.....też da znać

TO DO DZIEŁA!!!!!
          • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 11:27
            to juz tu bylo..calkiem niedawno.
    • Gość: Saba Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 22.05.02, 11:15
      vena111 napisał(a):

> Tak sobie pomyslałam, że większość z nas jest tutaj samotnych .A może spróbować
      >
      > te samotne duszyczki, krążące z jednego do drugiego wątku jakoś połączyć!!!!
      >
      > a-ha i nie narzekajcie podobno każdy sposób jest dobry

>
      > pozdrawiam i do roboty
      TO ZNACZY SIE CO MAM ROBIC, BO NIE BARDZO WIEM?
      mOZE TAK: OFERTY PROSZE WRZUCAC DO WIADOMEJ SKRZYNKI......

• vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 11:26
        Sabuniu rób to co czujesz, pisz to o czym myślisz , może na początku jakiej
        jesteś płci, bo po nickach czasami po prosru nie widać
        • Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 11:29
          Aaba jes dziewczynka.. widzialem..
          • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 11:44
            Gość portalu: belbo napisał(a):

> Aaba jes dziewczynka.. widzialem..

Belbo co ty piszesz nic nie rozumiem, jest dziewczynka , gdzie , kogo masz na
            myśli??????
            • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 11:51
              Sabe oczywiscie.. dzis troche seplenie...
              • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 11:58
                Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Sabe oczywiscie.. dzis troche seplenie...

nic nie szkodzi,

OK TO MAMY JUŻ:
                Saba- jest kobieta
                Ja- też jestem kobietą i zgłaszam swoja kandydaturę

kto jeszcze??????, może jacyś faceci?????
                • heti Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 12:08
                  vena111 napisał(a):

> Gość portalu: Belbo napisał(a):
                  >
                  > > Sabe oczywiscie.. dzis troche seplenie...
                  >
                  > nic nie szkodzi,
                  >
                  > OK TO MAMY JUŻ:
                  > Saba- jest kobieta
                  > Ja- też jestem kobietą i zgłaszam swoja kandydaturę
                  >
                  > kto jeszcze??????, może jacyś faceci?????
                  Pewnie wiekszosc to panie

• vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 12:14
                    heti napisał(a):

Heti nie krytykuj i nie narzekaj, zgłaszasz swoją kandudaturę , czy nie????
                    • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 12:16
                      Vena - dzięki za cudne słowa:) Też się cieszę, ze trafiłam w necie na taka
                      osobe jak Ty:)

A Belbo podobno sie wypisal? ahhahahahahahahhahahahahahah widac ciekawosc
                      bierze góre:)))))))
                      • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 12:28
                        kasiakassia napisał(a):

> Vena - dzięki za cudne słowa:) Też się cieszę, ze trafiłam w necie na taka
                        > osobe jak Ty:)
                        >
                        > A Belbo podobno sie wypisal? ahhahahahahahahhahahahahahah widac ciekawosc
                        > bierze góre:)))))))

DZIĘKI KASIEŃKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Belbo , no cóz jak każdy facet ciekawy, szukajacy i nagle znikajacy hahahahah

pozdrawiam znikajacych facetów
                        • Gość: Belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 22.05.02, 17:09
                          jeszcze sie nie poparowalyscie?
                          Lączymy sie łaczymy i nic..
    • Gość: aga Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 22.05.02, 15:24
      wychodzi na to, że tylko kobiety są samotne a może Wy Panowie tylko się do tego nie przyznajecie.
      • Gość: a Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.216.121.* 23.05.02, 10:04
        Witajcie! Jestem tu z Wami pierwszy raz... jestem kobietą, samotną. (ale jak
        zauważyłam nie jedyną). Czytając to co piszecie, pozwalacie mi na nowo odkrywać
        to, że świat jest pełen cudownych ludzi... Kiedyś byłam wielką romantyczką,
        później sparzyłam się i starałam się być twardą, zimną... Choć tak do końca
        wcale mi to nie wychodziło...a im bardziej się starałam, tym bardziej się nie
        udawało... To dzięki Wam odkrywam na nowo swoje pokłady miłości, zaczynam
        dostrzegać piękno drobiazgów, staram się rozbić mur, który wokół siebie
        postawiłam... Jestem sama od przeszło dwóch lat i powiem Wam, że już mi się
        znudziło,już nie mam siły, teraz chcę Kogoś trzymać za rękę, biegać z Nim po
        mokrej od rosy trawie i cieszyć się wiatrem, szumem drzew i wszystkim co Nas
        otacza... Tylko, że nie ma tego Kogoś...nie ma.....
        Pozdrawiam Was i dziękuję
        • ja_nek Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 13:14
          Patrzę i widzę, jak co jakiś czas słychać głosy poszukujacych z nową wiarą.
          Warto pozostać romantyczną duszą i nie stracić do końca wiary... albo ją odzyskać.
          Chyba nie warto budować wokół siebie murów.
          Kto szuka, ten znajdzie...

Szukający drżenia
          Ja_nek
          • ivi Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 13:18
            Ojojoj!
            Chwilke mnie nie bylo i... co widze...?
            Co tu sie odbywa?
            Czy ja dobrze widze? Swaty? Serio?
            Ha ha ha! Serio, tak sie da?

Pozdrawiam poszukujace duszyczki
            ivi :)
            • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 13:59
              ALE DZIŚ GORACO!!!!!, ale już jestem wybaczcie , że na chwilę , ale.....

Podsumowując mamy już:

Saba-jest kobietą

JA czyli Vena111- też jestem kobietą

A- też jesteś kobietą , samotna od 2 lat, ale szukasz i nie tracisz nadziei,
              więc też Cię wpisuję na listę, a i jeszcze jedno WITAJ

Ja_nek- to chyba było Twoje zgłoszenie, mam nadzieje , że tak, jestes pierwszym
              facetem, wiec wygrałeś lizaka.........smacznego

Ivi- nastepna kobietka

Belbo - no właśnie , nie wiem co z Toba zrobić, bo Ty chcesz się poparować, ale
              tak sobie mysle , że jestes tutaj wiec zgłaszasz sie również, więc witaj 2 facecie
              ( wiem wiem byłes tu wczesniej niż ja_nek , więc podzielcie sie chłopcy tym
              lizaczkiem)

KTO JESZCZE????????
              • ivi Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 14:13
                vena111 napisał(a):
                (...)
                > Ivi- nastepna kobietka
                (...)

Czy ja zgłaszałam kandydaturę swą? :)
                Napisać coś i od razu człowieka na listę wciągają!

Pozdrawiam cieplutko
                ivi
    • Gość: kasia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.inet.pl 23.05.02, 14:27
      Idea piękna....
      ale tu trzeba poczuć cichy szept w sercu, który mówi o rzeczach dawno
      zapomnianych, przeżytych z kochaną osobą...
      o szczęsciu co było i umarło.
      Jakies nieuchwytny, mały, choćby maleńki impuls...
      Znalazłam to słowo... Magia. Tu potrzeba trochę magi...
      z nadzieją że ją znajdę...
      i pozdrowieniami dla Ciebie Kasia
      • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 15:10
        Oj ivi nie złośc się, jeżeli nie chcesz to oczywiscie moge Ciebie wykreslić

Kasiu - wiem , że potrzeba magii, tutaj- jedyna magia, to słowa które moga cos
        zadziałać.A może ktos przeczyta tych kilka słów i postanowi sie do Ciebie
        odezwać , to też wtedy będzie magia!!!!

wiec głowa do góry i troche wiecej uśmiechu!!!!!
        • kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 15:18
          Czasem nawet nie wiemy kiedy nas tak na calego trafia strzala Amora:)
          A początki bywaja przerózne:)
          Zycze wiec powodzenia:)
          No i pamietajcie, ze nic na sile:)
        • Gość: kasia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.inet.pl 23.05.02, 15:28
          vena111 napisał(a):

> Oj ivi nie złośc się, jeżeli nie chcesz to oczywiscie moge Ciebie wykreslić
          >
          > Kasiu - wiem , że potrzeba magii, tutaj- jedyna magia, to słowa które moga cos
          > zadziałać.A może ktos przeczyta tych kilka słów i postanowi sie do Ciebie
          > odezwać , to też wtedy będzie magia!!!!
          >
          > wiec głowa do góry i troche wiecej uśmiechu!!!!!
          Zaczarować słowami???? Nie widząc mnie??

Venka111...niektórzy nigdy nie będą mieli magii...nawet jeżeli wyglądają tak
          jak ja....:(((
          dziękuję za uśmiech. pozdrowionka kasia
          • zielonooka10 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 15:33
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> vena111 napisał(a):
            >
            > > Oj ivi nie złośc się, jeżeli nie chcesz to oczywiscie moge Ciebie wykresli
            > ć
            > >
            > > Kasiu - wiem , że potrzeba magii, tutaj- jedyna magia, to słowa które moga
            > cos
            > > zadziałać.A może ktos przeczyta tych kilka słów i postanowi sie do Ciebie
            > > odezwać , to też wtedy będzie magia!!!!
            > >
            > > wiec głowa do góry i troche wiecej uśmiechu!!!!!
            > Zaczarować słowami???? Nie widząc mnie??
            >
            > Venka111...niektórzy nigdy nie będą mieli magii...nawet jeżeli wyglądają tak
            >
            > jak ja....:(((
            > dziękuję za uśmiech. pozdrowionka kasia
            ale gapa ze mnie...dopiero niedawno trafiłam na forum, i zapominam sie logowac:
            (

• kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 15:33
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> vena111 napisał(a):
            >
            > > Oj ivi nie złośc się, jeżeli nie chcesz to oczywiscie moge Ciebie wykresli
            > ć
            > >
            > > Kasiu - wiem , że potrzeba magii, tutaj- jedyna magia, to słowa które moga
            > cos
            > > zadziałać.A może ktos przeczyta tych kilka słów i postanowi sie do Ciebie
            > > odezwać , to też wtedy będzie magia!!!!
            > >
            > > wiec głowa do góry i troche wiecej uśmiechu!!!!!
            > Zaczarować słowami???? Nie widząc mnie??
            >
            > Venka111...niektórzy nigdy nie będą mieli magii...nawet jeżeli wyglądają tak
            >
            > jak ja....:(((
            > dziękuję za uśmiech. pozdrowionka kasia

NAJWAZNIEJSZE JEST TO CO, CO JEST W NAS.....................

• Gość: belbo Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 23.05.02, 17:27
              Ja chcialem juz wczesniej sie wypisac...

Ale .. forum niedlugo zmieni nazwe.. na: "tylko dla kobiet" :)
              • Gość: m_ona Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.4.* 23.05.02, 17:34
                He,he,he....
                A poki co, robi sie z tego strasznie slodki sernik z nielicznymi rodzynkami :)

PS. To zdecydowanie nie jest zgloszenie mojej osoby
                • Gość: messja Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.05.02, 17:36
                  Gość portalu: m_ona napisał(a):

> He,he,he....
                  > A poki co, robi sie z tego strasznie slodki sernik z nielicznymi rodzynkami :)
                  >
                  >
                  > PS. To zdecydowanie nie jest zgloszenie mojej osoby

a co? tez cie troche zemdlilo?:))))))))
                  • ja_nek Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 19:11
                    Łączenie w pary chyba nie będzie zagrożone. Kobieca przewaga jest tylko uroczo -
                    wizualna.
                    Jest nas tu kilku.
                    Jak Belbo zmieni nicka zaraz będzie nas więcej.
                  • wkurzona13 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 11:18
                    A juz myslalam, ze tylko mnie mdli ostatnio na tym forum :)
                    Kiedys cos u sie dzialo. Bylo milo, ale tak normalnie - po "kumplowsku" a
                    teraz... bleeeeee kazda sobie kadzi, slodzi, cmoka i czeka przed pctem na swojego
                    ksiecia... "Laczmy sie w pary" ? I jakie jeszcze szablony proponujecie? Ludzie,
                    nic na sile. Czyzby srednia wieku az tak tu spadla?
                    Az niedobrze sie robi od tej slodyczy. I prawie wszyscy faceci pouciekali...

A kiedys fajnie bylo wpasc na chwile i poczytac mile i czasmi pozyteczne rady
                    Ja_nka, dowcipne riposty Belbo i Kusego, ciekawe przemyslenia (niektore ;) )
                    Minotaura... (reszte mezczyzn i dziewczyny, chociazby z Majowki przepraszam za
                    pominiecie, ich tez brakuje) A teraz to wszystko jakos oklaplo :(

Gość portalu: messja napisał(a):

> Gość portalu: m_ona napisał(a):
                    >
                    > > He,he,he....
                    > > A poki co, robi sie z tego strasznie slodki sernik z nielicznymi rodzynkam
                    > i :)
                    > >
                    > >
                    > > PS. To zdecydowanie nie jest zgloszenie mojej osoby
                    >
                    > a co? tez cie troche zemdlilo?:))))))))

• Gość: monik Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 12:04
                      wkurzona13 napisał(a):

>
                      > A kiedys fajnie bylo wpasc na chwile i poczytac mile i czasmi pozyteczne rady
                      > Ja_nka, dowcipne riposty Belbo i Kusego, ciekawe przemyslenia (niektore ;) )
                      > Minotaura... (reszte mezczyzn i dziewczyny, chociazby z Majowki przepraszam za
                      > pominiecie, ich tez brakuje) A teraz to wszystko jakos oklaplo :(

no to ja juz zupelnie nic nie wiem. mam pisac, czy nie? jak pisze, to wkurzasz
                      sie, ze pisze (oj , ten nieszczesny adres:)), jak sie nie odzywamy to tez zle:)))
                      (jest jeszcze opcja, ze nie mnie mialas na mysli, ale na Majowce sie troche
                      produkowalam, wiec sie tez poczulam ....:))

jak widac, ci z gov tez czasami pracuja:)))))

a wracajac do watku - no przeciez sami wiecie, ze bywa roznie. slodko, brrrr, ale
                      jak ktos lubi to czemu mu zalowac. jak juz ktos mi kiedys radzil - nie chcesz nie
                      czytaj, co w czyn wcielam w pewnych przypadkach.
                      • wkurzona13 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 13:05
                        Gość portalu: monik napisał(a):

> no to ja juz zupelnie nic nie wiem. mam pisac, czy nie? jak pisze, to wkurzasz
                        > sie, ze pisze (oj , ten nieszczesny adres:)), jak sie nie odzywamy to tez zle:)
                        > ))
                        > (jest jeszcze opcja, ze nie mnie mialas na mysli, ale na Majowce sie troche
                        > produkowalam, wiec sie tez poczulam ....:))

Bo ja juz tak mam, ze czasami jestem wkurzona, a czasmi wkurzajaca :)
    • Gość: Krizia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 24.05.02, 11:45
      Ten watek brzmi jak na moj gust zbyt "przyrodniczo", laczenie samiczek z
      samczykami.

Z drugiej strony kojarzy sie nieco z targiem niewolnikow ;-)

Bez urazy, ale to kiepski pomysl.

pzdr
      • vena111 O CO WAM CHODZI!!!!! 24.05.02, 13:53
        Ja naprawdę nie wiem o co Wam chodzi, jednej sie podoba, drugiej nie. Uważam , że
        masz rację monik, jak nie podoba się to nie zagladaj i nie pisz.

Wkurzona , tak naprawde nie wiem o co Ci chodzi, zła jesteś , na co , na świat ,
        na ludzi , na życie .Proponuje Tobie wybrać sie gdzieś nad wode SAMA, to
        fantastycznie uspokaja i nastawia pozytywnie do życia, więcej usmiechu a
        zrozumiesz co tak naprawdę jest ważne w życiu.

Krizia , no no fajne masz skojarzenia:łączenie samiczek z samczykami , wybacz ale
        wymarcie gatunku ludzkiego nam nie grozi ( choć faktem jest że z roku na rok
        decydujemy sie na mniej potomstwa), więc i przymusowe łączenie nie wchodzi w grę.
        Targ niewolników - też mi sie podobało, choć nie wiem kto tu sprzedaje, kto
        kupuje no i wreszcie kto jest tym najważniejszym - niewolnikiem.
        No ale każdy ma prawo do takich skojarzeń , nie potepiam , ale też nie podobaja
        mi sie osoby które wszystko krytykuja , nie podoba Ci sie tutaj, to wiesz
        przecież co zrobić.

pozdrawiam wszystkich ciepło i z usmiechem , bo z tym ostatnim to chyba ostatnio
        jakoś gorzej

Krizia
        • Gość: Krizia Re: O CO WAM CHODZI!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 24.05.02, 14:19
          Veno, zdaje sie, ze lekko sie zagalopowalas. Forum jest wlasnie po to aby
          wyrazac opinie, a Ty wszystko ladujesz do wora pod tytulem "krytyka". Z mojej
          strony to nie byla krytyka, a jedynie moja opinia. A Twoje koncowe zdanie,
          czyli "jesli Ci sie nie podoba......" bylo raczej malo grzeczne.

Rowniez usmiechu zycze.

pzdr
    • Gość: Saba Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 14:23
      No dobrze, w porzadku Wenus111..... A moze tak do naszego grona zaprosimy
      Amorka? Wiesz, tego malutkiego bozka...On chyba zrobi to najlepiej... Tylko
      faktycznie trzeba mu dac liste z kandydatami... :) Tylko jak go zaprosic? Moze
      jakies czary?
      Pozdrowionka :)))
      • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 14:33
        Krizia - wyrażać opinie na jakiś temat , a nie krytykować.Ja nie stworzyłam tego
        tematu i nie nadałam mu tytułu: CO SADZICIE NA TEMAT- ŁACZMY SIĘ W PARY!!!, wtedy
        mogła byś krytykować , obrażać i potępiać., ale temat nie był taki , więc
        zastanów sie nad tym.
        To co wczesniej napisałam, tak czułam , nie sadze abym tu kogoś obraziła,wiec
        znowu nie wiem o co Ci chodzi.

Sabuniu - myślę , że masz racje potzrebny jest na gwałt Aniołek, co zaczaruje i
        przede wszystkim poprawi humorek co niektórym

pozdrowionka dla wszystkich
        • Gość: Krizia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 24.05.02, 14:35
          Ja tez nie wiem o co Ci chodzi. Chyba nadajemy na innych falach. I niech tak
          juz zostanie.

pzdr
        • Gość: Saba Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:04
          vena111 napisał(a):

> Krizia - wyrażać opinie na jakiś temat , a nie krytykować.Ja nie stworzyłam teg
          > o
          > tematu i nie nadałam mu tytułu: CO SADZICIE NA TEMAT- ŁACZMY SIĘ W PARY!!!, wte
          > dy
          > mogła byś krytykować , obrażać i potępiać., ale temat nie był taki , więc
          > zastanów sie nad tym.
          > To co wczesniej napisałam, tak czułam , nie sadze abym tu kogoś obraziła,wiec
          > znowu nie wiem o co Ci chodzi.
          >
          > Sabuniu - myślę , że masz racje potzrebny jest na gwałt Aniołek, co zaczaruje i
          >
          > przede wszystkim poprawi humorek co niektórym
          ANIOLEK AMORKIEM ZWANY :))) Z TAKA FAJNA ZLOTA STRZALA :)
          >
          > pozdrowionka dla wszystkich

• kasiakassia Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 09:52
            No i widze, ze jakis spokoj:)))) Moze cisza przed burza??? hmmmmmmmm a moze juz
            sie wszyscy polaczyli????
            • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 10:04
              Witaj Kasiu i buziaki dla wszystkich!!!

Zastanawiam się czy ciągnąć ten wątek czy zaprzestać go, bo niektóre osoby różnie
              na niego reagują. Może boją sie przyznać, że są samę , kurcze przecież to nic
              złego, nie jesteśmy przecież gorsi, od tych którzy mają już swoje połówki.

Cały czas nie mam listy????

Ale mimo wszystko wierzę, że może tu , ktoś kogoś znajdzie!!! hihi

pozdrowionka
            • king_size Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 10:04
              ja sie polacze, ale z kim?
              • vena111 Re: ŁĄCZMY SIĘ W PARY!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 10:06
                king_size napisał(a):

> ja sie polacze, ale z kim?

To powiedz coś o sobie, a ja już sie zajmę resztą

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka