Dodaj do ulubionych

Bałagan w oczach??????????????????????

12.02.05, 14:23
czy istnieje cos takiego jak balagan, blysk w oczach?? czy to mozliwe zeby
oczy wyrazaly dusze w calosci?
do najglebszego zakamarka jej wnetrza???????????
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:28
      "W twoje cudne, cudne, cudne oczy
      kiedy patrzy: wstrzymuje się słońce,
      i dziwuje im się kwiat na łące
      i czar idzie z niebieskich roztoczy
      w twoje cudne, cudne, cudne oczy.

W twoje cudne, cudne, cudne oczy
      kiedy patrzę, chciałbym w łzę zaklęty
      po twej twarzy spłynąć, bogom wziętej,
      i twej piersi patrzeć się uroczej
      w twoje cudne, cudne, cudne oczy'
    • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:30
      Oczywiście,oczy sa obrazem duszy, tak to mozna
      generalnie okreslić....pewna sprawa......;-DDDDD
      • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:32
        to drzenie powiek,ten błysk w oku...cyganka prawde ci powie;))
        • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:37
          Jest takie powiedznie,ze dobry bajerek
          to połowa roboty......;-DDDDD
          A wracajac do oczu to ja poważnie
          piszę....a twoje oczy Kotku np. bardzo mi się
          podobają,są jako kolor nieba z moich stron......;-)))))
          • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:40
            no ładnie i juz wszystko wiadomo...wkradles sie w moja dusze:DDD
            • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:41
              To sa przedbiegi przed walentynkami...;-))))))
              • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:42
                boje sie pomyslec co bedzie w trakcie??:DDD
                • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:46
                  Oj, ciepło,ciepło......dobrze
                  kombinujesz.........;-)))))
                  • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:48
                    mam dar przewidywania...trafiam celnie:DDD
                    • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:51
                      Pomyliłaś role....ale niech będzie....
                      to i tak nie ma wiekszego znaczenia....DDDDDDD
                      • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:54
                        no dobrze...przekazuje Ci pałeczke:)))
                        ale trafił,nie trafił..zaryzykowac warto:DDD
                        • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:56
                          Myśl przewodnia jest właściwa....a szczególy
                          mozna sobie podarować,gdyz najczesciej
                          samo zycie je rozwiązuje....;-))))))
                          • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:59
                            ale pomoc zyciu trzeba troszeczke...inaczej rozwiaznie moze byc niezbyt
                            pomyslne:)))
                            • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:02
                              Tu masz rację,wszystkiego nie mozna puszczac na szerokie
                              wody.Ale pozwolę sobie zwrócic na coś uwagę.Ciagniemy
                              dwa wątki: o bałaganie w oczach i walentynkach. Mam więc
                              pytanie, czy walentynki moga powodowac bałagan w oczach?......;-)))))
                              • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:10
                                moje juz sa rozbiegane...czy to cos oznacza??;DDD
                                • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:12
                                  Uważam ,ze to dobry objaw.....;-))))
                                  Dawniej mówiłoby sieo takiej sytuacji
                                  "że nie piszemy po próznicy"....;-)))))
                                  • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:14
                                    a Twoje oczy..czy maja juz znamiona oczopląsu??;DDD
                                    • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:16
                                      Prawie z orbit wyskakują.....musze cos
                                      z tym chyba zrobić....;-))))))
                                      • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:20
                                        spokoj,spokoj, jeszcze raz spokoj...moze Cie tylko uratowac:DDD
                                        • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:22
                                          Musze sie uspokoic,bo mam taki bałagan w oczach jak
                                          facet przed właczeniem krzesła elektrycznego.;-))))))
                                          • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:26
                                            tylko nie mow ze chcesz sie jeszcze wyspowiadac...??;DDD
                                            • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:28
                                              Oj nie,to by duzo czasu Ci zajęło......;-)))
                                              Byłoby o czym porozmawiac..;-)))))
                                              • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:31
                                                mam czas,wysłucham..w koncu mamy cała noc:DDD
                                                • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:32
                                                  To rano musiałabyś zaraz wyrok wykonac...;-)))
                                                  A masz silny charakter..;-))))))
                                                  • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:35
                                                    az tak nagrzeszyłes...??;)))
                                                    bede wyrozumiała ,dostaniesz odpowiednia pokute:DDDD
                                                  • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:36
                                                    Pewnie będzie "na kalana psie......" tylko nie wiadomo
                                                    jaką długa trasę dostanę.....;*-))))))))
                                                  • kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:39
                                                    troche zimno ,to fakt...mam litosc,w koncu z kims to sniadanie musze zjesc;)))
                                                  • caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:45
                                                    Czyzby winikało z tego ,ze narazie jestem jedynym
                                                    nominowanym...do takiego wyroznienia...;-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka