aleksandra136 12.02.05, 14:23 czy istnieje cos takiego jak balagan, blysk w oczach?? czy to mozliwe zeby oczy wyrazaly dusze w calosci? do najglebszego zakamarka jej wnetrza??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:28 "W twoje cudne, cudne, cudne oczy kiedy patrzy: wstrzymuje się słońce, i dziwuje im się kwiat na łące i czar idzie z niebieskich roztoczy w twoje cudne, cudne, cudne oczy. W twoje cudne, cudne, cudne oczy kiedy patrzę, chciałbym w łzę zaklęty po twej twarzy spłynąć, bogom wziętej, i twej piersi patrzeć się uroczej w twoje cudne, cudne, cudne oczy' Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:30 Oczywiście,oczy sa obrazem duszy, tak to mozna generalnie okreslić....pewna sprawa......;-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:32 to drzenie powiek,ten błysk w oku...cyganka prawde ci powie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:37 Jest takie powiedznie,ze dobry bajerek to połowa roboty......;-DDDDD A wracajac do oczu to ja poważnie piszę....a twoje oczy Kotku np. bardzo mi się podobają,są jako kolor nieba z moich stron......;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:40 no ładnie i juz wszystko wiadomo...wkradles sie w moja dusze:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:41 To sa przedbiegi przed walentynkami...;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:42 boje sie pomyslec co bedzie w trakcie??:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:46 Oj, ciepło,ciepło......dobrze kombinujesz.........;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:48 mam dar przewidywania...trafiam celnie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:51 Pomyliłaś role....ale niech będzie.... to i tak nie ma wiekszego znaczenia....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:54 no dobrze...przekazuje Ci pałeczke:))) ale trafił,nie trafił..zaryzykowac warto:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:56 Myśl przewodnia jest właściwa....a szczególy mozna sobie podarować,gdyz najczesciej samo zycie je rozwiązuje....;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 14:59 ale pomoc zyciu trzeba troszeczke...inaczej rozwiaznie moze byc niezbyt pomyslne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:02 Tu masz rację,wszystkiego nie mozna puszczac na szerokie wody.Ale pozwolę sobie zwrócic na coś uwagę.Ciagniemy dwa wątki: o bałaganie w oczach i walentynkach. Mam więc pytanie, czy walentynki moga powodowac bałagan w oczach?......;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:10 moje juz sa rozbiegane...czy to cos oznacza??;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:12 Uważam ,ze to dobry objaw.....;-)))) Dawniej mówiłoby sieo takiej sytuacji "że nie piszemy po próznicy"....;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:14 a Twoje oczy..czy maja juz znamiona oczopląsu??;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:16 Prawie z orbit wyskakują.....musze cos z tym chyba zrobić....;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:20 spokoj,spokoj, jeszcze raz spokoj...moze Cie tylko uratowac:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:22 Musze sie uspokoic,bo mam taki bałagan w oczach jak facet przed właczeniem krzesła elektrycznego.;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:26 tylko nie mow ze chcesz sie jeszcze wyspowiadac...??;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:28 Oj nie,to by duzo czasu Ci zajęło......;-))) Byłoby o czym porozmawiac..;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:31 mam czas,wysłucham..w koncu mamy cała noc:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:32 To rano musiałabyś zaraz wyrok wykonac...;-))) A masz silny charakter..;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:35 az tak nagrzeszyłes...??;))) bede wyrozumiała ,dostaniesz odpowiednia pokute:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:36 Pewnie będzie "na kalana psie......" tylko nie wiadomo jaką długa trasę dostanę.....;*-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:39 troche zimno ,to fakt...mam litosc,w koncu z kims to sniadanie musze zjesc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bałagan w oczach?????????????????????? 12.02.05, 15:45 Czyzby winikało z tego ,ze narazie jestem jedynym nominowanym...do takiego wyroznienia...;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś