libressa 14.02.05, 08:32 Drodzy Romanticy, Zakochani, zakochani, zakochani... *Serce me gardząc prawdą przed pozorem klęknie*...To Miłość... :) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 08:39 Dzieki za ten dar, i darem odwzajemnic go trzeba... badz wiec usmiechnieta, szczesliwa... a i zakochana, jesli Ci tego do szczescia potrzeba! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 08:57 Witaj Zbyszku, dziękuje pięknie, wiesz co może uczynic z Kobieta zakochanie... Jest wtedy wyjątkowo piękna, lubie dbac o swoj wygląd :DDDD Miłego zakochania Tobie również, czasem i meżczyzna pieknieje, ale tylko czasem ;P Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 08:58 Kochajcie sie i wierzcie w miłość:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:02 Witaj Samowolny, A Ty co chcesz byc lepszy i wolny??? Nie ma tak lekko...Kochaj sie i zakochaj ;)* Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:17 Uszanowanie libressa:) otóz niniejszym chciałem poinformować że u mnie stan zakochania trwa niezmiennie bez wzgledu na dni w kalendarzu czego tu obecnym życze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:19 To miły stan, ale nie tracisz, mam nadzieję instynktu samozachowawczego, to częsty objaw u zakochanych mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:27 oczywiście libreaao ..wszystko pod kontrolą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:29 Całe szczęscie, jestem spokojna, o Ciebie...i Twoje partnerki :) Strasznie nie lubie, kiedy tak sie dzieje...:) To takie niemęskie :( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:34 "partnerki" ..to za duzo powiedziane ja jestem zwolennikiem zakochania jednoobiektowego, wiesz faceci mają kłopoty z podzielną uwagą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 09:52 moge sie nie zgodzic? i tu wcale moim zdaniem nie roznimy sie od kobiet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 10:16 Wiem niestety, to ma swoje plusy ,ale i minusy, Samowolny nie bądź jednak minimalistą, pamiętaj o dywersyfikacji ryzyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 10:38 a podzielnosc uwagi bardzo sie przydaje, czy to w czasie jazdy samochodem, czy to na przyklad na grzybach... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 10:43 Znam wiele więcej sytuacji,gdzie jest wręcz konieczna :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moje serce Wam oddaję..:)* 14.02.05, 14:12 Tyle szczęścia w całym mieście...... nie widziałem tego jeszcze..popatrz.....;))))))) Ja moje serce tez Wam oddaję.....może coś zdołacie w nim naprawić...........;)))))))))))) Miłego dnia Wszystkim życzę.......... Odpowiedz Link Zgłoś