Gość: bill IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:33 Hi Kochanie, znowu sie spozniasz z napisaniem do Pana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:35 Toc to juz prawie pregiez? Zawsze musi o tych samych porach pisac? Biedna Messja! Ale niech no ona to przeczyta, hehehe... az czekam na te grzmoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 12:37 i do tego publiczne polajanki. Messjo, ty sobie tym "Panem" glowy nie zawracaj:), nie moze bardziej dyskretnie do ciebie tesknic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:38 Do not be worry! She loves me!! Would you like I call you every morning!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 12:44 a gdziezbysmy smialy watpic, she does:) a gdyby sie okazalo, ze nie zawsze mozesz liczyc na forumowych pocieszycieli zlamanych serc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:50 monik Ty cos wiesz - tak myslalem ze ma innego! Znowu na lodzie....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 14:28 ejze, nie poddawaj sie tak latwo:)toz to raptem drugi dzien nawolujesz na forum, czyzbys byl ktotkodystansowcem? przeciez napisalam, ze kocha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:45 m_ona jak pogoda qw Koszalinie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:49 o tym pisalam na monikowym watku dosc obszernie :) A jak w Itali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:52 Jestem troche dalej . Cieplo ok 28 troche churek w sumie jak dobre lato w Polsace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:58 Gość portalu: bill napisał(a): > Jestem troche dalej . > Cieplo ok 28 troche churek w sumie jak dobre lato w Polsace Faaaaajnie masz, jam zwierze cieplolubne. A troche dalej, to pojecie wzgledne :) Dalej na poludnie, dalej na zachod, czy dlaej niz dokoad? To do Messji masz jeszcze dalej ;) no ale milosc przeciez nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:01 Nie rozsmieszaj mnie z ta miloscia... Patrzac z Koszalina skieruj wzrok na azymut 210stopni (to poludnie +30 stopni!!) i wskocz na nastepny kontynent!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:05 Gość portalu: bill napisał(a): > Nie rozsmieszaj mnie z ta miloscia... To Ty to powiedziales - skieruj wzrok pare postow wyzej :) > Patrzac z Koszalina skieruj wzrok na azymut 210stopni (to poludnie +30 stopni!! > ) > i wskocz na nastepny kontynent!! Baaa, zebym sobie mogla wskoczyc! I troche mi pasma gorskie widok nastepnego kontynentu przeslaniaja. Dzis jednak wybieram chlodne wody Baltyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:10 It is up to U! Ja mam tutaj oceanik, nawet czysty, rybki lowia tylko z lodki wioslowej.... Raj tyle ze do P. daleko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:47 Pociesz sie ze sa tacy co maja jeszcze dalej.. u nich teraz jesien w pelni :) No a w polskiej Gazecie posiedziec zawsze mozesz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:17 O.O!! wszyscy znikneli spadam i ja kupic cos do jedzonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:42 mmmmmmmmm, raj!!! W taki upal to tylko slodkie, dojrzewajace pod poludniowym sloncem soczyste owoce i .......sjesta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:55 Wbrew pozorom banany tutaj kiepskie. Ziemniaki sprzedaja na sztuki Kupilem sobie kiwi i winogronka by the way az z Wloch. U Ciebie ju po obiadku a ja zblizam sie do Lunchu jak oni tutaj mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:02 Gość portalu: bill napisał(a): > Wbrew pozorom banany tutaj kiepskie. Ziemniaki sprzedaja na sztuki Kupilem > sobie kiwi i winogronka by the way az z Wloch. U Ciebie ju po obiadku a ja > zblizam sie do Lunchu jak oni tutaj mowia. Dzis obiadek na swiezym powietrzu w postaci grillka. Ale owockow i tak Ci zazdroszcze. Banany jak banany, ale winogrona, pomarancze (tego nie ma?)... to tam u Ciebie ma calkiem inny smak. Tylko owoce z poludniowego slonca maja taka prawdziwa slodycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 14:06 grillek i piwko ot co lubie!! zycze ci pogody bez deszczu bo to pol zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:10 Oooo piwka to pelen wybor calej polskiej produkcji. Grazzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 14:17 Milo bylo pogawedzic! Dzieki! Zapraszam sie do nastepnych spotkan! Popracuje teraz troche, niby mam dzien wolny ale dobrze jest chociaz poudawac i zaznaczyc swoja obecnosc! Jesli chcesz jakies zdjecia kwiatkow napisz:un@..... See you! Odpowiedz Link Zgłoś