IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:33
Hi Kochanie, znowu sie spozniasz z napisaniem do Pana!
Obserwuj wątek
    • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:35
      Toc to juz prawie pregiez?
      Zawsze musi o tych samych porach pisac? Biedna Messja! Ale niech no ona to
      przeczyta, hehehe... az czekam na te grzmoty :)
      • Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 12:37
        i do tego publiczne polajanki.
        Messjo, ty sobie tym "Panem" glowy nie zawracaj:), nie moze bardziej dyskretnie
        do ciebie tesknic:)))
      • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:38
        Do not be worry! She loves me!!
        Would you like I call you every morning!!?
        • Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 12:44
          a gdziezbysmy smialy watpic, she does:)
          a gdyby sie okazalo, ze nie zawsze mozesz liczyc na forumowych pocieszycieli
          zlamanych serc:)
          • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:50
            monik Ty cos wiesz - tak myslalem ze ma innego!
            Znowu na lodzie....!!
            • Gość: monik Re: Messja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.06.02, 14:28
              ejze, nie poddawaj sie tak latwo:)toz to raptem drugi dzien nawolujesz na
              forum, czyzbys byl ktotkodystansowcem?
              przeciez napisalam, ze kocha:)))
      • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:45
        m_ona jak pogoda qw Koszalinie!!
        • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:49
          o tym pisalam na monikowym watku dosc obszernie :)
          A jak w Itali?
          • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 12:52
            Jestem troche dalej .
            Cieplo ok 28 troche churek w sumie jak dobre lato w Polsace
            • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:58
              Gość portalu: bill napisał(a):

> Jestem troche dalej .
              > Cieplo ok 28 troche churek w sumie jak dobre lato w Polsace

Faaaaajnie masz, jam zwierze cieplolubne.

A troche dalej, to pojecie wzgledne :) Dalej na poludnie, dalej na zachod, czy
              dlaej niz dokoad?
              To do Messji masz jeszcze dalej ;) no ale milosc przeciez nie zna granic

• Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:01
                Nie rozsmieszaj mnie z ta miloscia...
                Patrzac z Koszalina skieruj wzrok na azymut 210stopni (to poludnie +30 stopni!!)
                i wskocz na nastepny kontynent!!
                • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:05

> Nie rozsmieszaj mnie z ta miloscia...
                  To Ty to powiedziales - skieruj wzrok pare postow wyzej :)

> Patrzac z Koszalina skieruj wzrok na azymut 210stopni (to poludnie +30 stopni!!
                  > )
                  > i wskocz na nastepny kontynent!!

Baaa, zebym sobie mogla wskoczyc! I troche mi pasma gorskie widok nastepnego
                  kontynentu przeslaniaja.
                  Dzis jednak wybieram chlodne wody Baltyku.
                  • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:10
                    It is up to U!
                    Ja mam tutaj oceanik, nawet czysty, rybki lowia tylko z lodki wioslowej....
                    Raj tyle ze do P. daleko!!
                    • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:47
                      Pociesz sie ze sa tacy co maja jeszcze dalej.. u nich teraz jesien w pelni :)
                      No a w polskiej Gazecie posiedziec zawsze mozesz, nie?
    • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:17
      O.O!! wszyscy znikneli spadam i ja kupic cos do jedzonka!!!
      • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 13:42
        mmmmmmmmm, raj!!!
        W taki upal to tylko slodkie, dojrzewajace pod poludniowym sloncem soczyste
        owoce i .......sjesta
        • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 13:55
          Wbrew pozorom banany tutaj kiepskie. Ziemniaki sprzedaja na sztuki Kupilem
          sobie kiwi i winogronka by the way az z Wloch. U Ciebie ju po obiadku a ja
          zblizam sie do Lunchu jak oni tutaj mowia.
          • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:02

> Wbrew pozorom banany tutaj kiepskie. Ziemniaki sprzedaja na sztuki Kupilem
            > sobie kiwi i winogronka by the way az z Wloch. U Ciebie ju po obiadku a ja
            > zblizam sie do Lunchu jak oni tutaj mowia.

Dzis obiadek na swiezym powietrzu w postaci grillka. Ale owockow i tak Ci
            zazdroszcze. Banany jak banany, ale winogrona, pomarancze (tego nie ma?)... to
            tam u Ciebie ma calkiem inny smak. Tylko owoce z poludniowego slonca maja taka
            prawdziwa slodycz.

• Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 14:06
              grillek i piwko ot co lubie!! zycze ci pogody bez deszczu bo to pol zabawy!
              • Gość: m_ona Re: Messja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 14:10
                Oooo piwka to pelen wybor calej polskiej produkcji.

Grazzie :)
                • Gość: bill Re: Messja IP: *.pool8017.interbusiness.it 08.06.02, 14:17
                  Milo bylo pogawedzic! Dzieki! Zapraszam sie do nastepnych spotkan! Popracuje
                  teraz troche, niby mam dzien wolny ale dobrze jest chociaz poudawac i
                  zaznaczyc swoja obecnosc! Jesli chcesz jakies zdjecia kwiatkow napisz:un@.....
                  See you!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka