pinga.pinga 02.12.04, 22:20 Co to za pierdołu w tywoich wątkach. żałozny literacie , nie masz o czym pisdać. Grafomanie jeden. Po co ty piszesz takie gupoty I tak nikt cie nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Do caruzzo 02.12.04, 22:23 Nie taka baba straszna jak się pomaluje;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Do caruzzo 02.12.04, 22:43 To też nie czytam. Ale otwieram sobie wątrk jak gdyby nigdy nic. No i co widzę w środku - pierdoły. Totalne zaskpoczenie Takie wątki są jak gó.. - zdarzają się Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Do caruzzo 02.12.04, 22:53 kolego pinga.pinga moje zdanie: czasem zaskoczenie fajna sprawa... ale nie mozesz sie tak czepiac, jest wolnosc slowa? jest... kazdy moze sobie tu wejsc i pisac? z tego co wiem to tak... jesli nie chcesz byc tak zaskakiwany hmmm to wymysl cos innego zamiast tej "petycji", typu: szybki refleks - zamkniecie okna z watkiem zaskakujacym ide spac, bo juz czas dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
pinga.pinga Re: Do caruzzo 02.12.04, 23:07 czasami faskoczenie to fajna sprawa , ale niestetey nie w omawianym przypadku. Co do wolnoślci słowa to dla mnie to jest spam i nie wiem dlaczego maderator tego nie usuwa. Zaraz sprawdze czy moża tu pisać o wszystkim. Zocha nadchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: Do caruzzo 03.12.04, 07:19 pinga.pinga napisał: > czasami faskoczenie to fajna sprawa , ale niestetey nie w omawianym przypadku. > Co do wolnoślci słowa to dla mnie to jest spam i nie wiem dlaczego maderator > tego nie usuwa. > Zaraz sprawdze czy moża tu pisać o wszystkim. Zocha nadchodzę .................... czego sie czepiasz..masz klopoty z czytaniem to przjedx na Breilea'a Odpowiedz Link Zgłoś