Dodaj do ulubionych

do caruzzo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:07
witaj... ciekawie piszesz... ktoś waść?
Obserwuj wątek
    • wietka Re: do caruzzo 27.11.04, 18:17
      no...tez go lubię :)
      • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:20
        ale się coś nie chce odezwać!...
        • wietka Re: do caruzzo 27.11.04, 18:22
          może nie może ? :)
          • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:24
            albo nie chce... bo ma nas, kobiety... gdzieś!
    • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 18:31
      To właśnie jestem ja,kiedyś dawno
      nitkiem mnie mnie zwano,
      dzieje wydaje się tak bardzo odległe;-))
      • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:33
        bliżej ... proszę...
        • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 18:34
          Porszę mnie nie nieośmielać.;-))
          • wietka Re: do caruzzo 27.11.04, 18:46
            caruzzo, od kiedy Ty taki nieśmiały? ;)
            • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 18:51
              No wie Waćpanna, tu przy ludziach;-))
              • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:09
                nikt nie patrzy... zamknę oczy!
                • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 19:10
                  oj nie kuś niewdzięczna;-)
                  • Gość: E3333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:11
                    ciekawe z którą znasz rozmawiasz....
                    • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 19:13
                      Z Tobą oczywiście;-)
                      • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:14
                        czyli?
                        • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 19:15
                          Myslę,ze z vel straszydlo,takie mam
                          przekonanie;-))
                          • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:26
                            a co to za zwierz?!... ja jestem mała czarownica...
                            • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 19:26
                              A ja mały bajkopisarz.;-))
                              • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:37
                                do niczego takie powolne pisanie... masz inny pomysł?...
                                • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 20:43
                                  Może @.-;)
                                  • Gość: e333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:56
                                    czyli? może GG?
                                    • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:07
                                      Nie mam w tej chwili zaistalowanego,
                                      ale mogę później uruchomić;-)
                                      • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:14
                                        to piszemy dalej? co proponujesz?...
                                        • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:16
                                          Możemy pisac ale gdzie na FR czy @?
                                          • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:18
                                            nie śmiej się... co to jest FR?...
                                            • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:20
                                              Tutejsze forum;-)
                                              • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:25
                                                acha... mimo wszystko... to trwa wieczność...
                                                • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:26
                                                  A jak Ty to widzisz;-)
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:28
                                                    powiedzmy... na co masz teraz ochotę?....
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:34
                                                    Na pogawędkę;-)
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:37
                                                    zawsze jesteś taki skrótowy... szerzej proszę... pogawedka o czym?... o
                                                    życiu... uczuciach ... polityce... gospodarce... poezji... porach roku...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:39
                                                    Mozesz temat wybrac, politykę i gospodarkę
                                                    mozna chyba sobie podarowac:-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:41
                                                    może łaskawie Ty coś zaproponujesz?....
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:42
                                                    Pierwszy wolny, może życie;-)
                                                  • Gość: e333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:45
                                                    nie ma sprawy... bedziemy narzekać... czy sie cieszyć... a może filozofować...
                                                    jest tyle mozliwosci... jak w życiu...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:46
                                                    Chyba cieszyc sie i filozofować,
                                                    w taki dzień świateczny nie wypada
                                                    sie smucic i narzekać;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:50
                                                    dzień świąteczny?... nie zauważyłam... to o czym porozmawiamy?...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:52
                                                    Ostani dzień tygodnia -zabawy andrzejkowe,
                                                    sobota,czyż to nie święto,prawie państwowe:-)
                                                    Własnie a Ty dzisiaj w domku zostałaś;-)
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:54
                                                    raczej... wolałam zostać... czas trochę odpocząć... poza tym tu jest też
                                                    ciekawie...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 21:57
                                                    Pewnie,ze ciekawie.Ja nie lubię tloku,
                                                    dlatego wolę posiedziec wygodnie w
                                                    domu;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:03
                                                    ... i co ja mam Ci na to odpowiedzieć... tłoku wprawdzie nie lubię... ale
                                                    powolności też nie... to tak na wypadek, gdybyś założył konto GG: moj
                                                    numer:3721019... w dzisiejszym świecie liczy się momo wszystko szybkość...
                                                    powoli... to można jedynie zasypiać... lub się kochać....
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 22:09
                                                    Szybko tez można zasnąc,wszystko zależy
                                                    od stopnia zmęcznia.GG włączone;-)
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:19
                                                    przepraszam... wywaliło, mnie z sieci... moje GG włączone...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 22:22
                                                    Dlaczego się nie odzywasz na GG?:-)
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:23
                                                    napisz coś...
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:34
                                                    miło mi było... do nastepnego razu...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 27.11.04, 22:37
                                                    To chyba przypadek kliniczny:-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:34
                                                    że niby ja jestem ten przypadek?... a jakiej to choroby?... taki znawca
                                                    jesteś?... tak wirtualnie?... brawo, brawo... chętnie się czegoś jeszcze od
                                                    Ciebie nauczę!... chociażby o przypadkach... klinicznych...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 16:00
                                                    I cóz na wykłady sie nie przychodzisz?
                                                    Zbudujemy telemost,co by łatwiej było -)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:25
                                                    zjawię się wieczorem... pracuję!....
                                              • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:26
                                                ... tak w nawiasie... odbiegamy od tematu...może mnie coś spytasz?
                                                • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 16:34
                                                  W takim razie nieobecnośc upsrawiedliwiona,
                                                  coby tylko nie do poźnej nocy.;-))
                                                  A egzamin pewnie,ze będzie,komysyjny;-))
                                                  --
                                                  Łamali prawo i ... dzielili się.
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:59
                                                    już jestem... wprawdzie nadal pracuję... ale wiesz... jako kobieta... mam
                                                    podzielną uwagę...
                                                    co to za egzamin?... mam się już bać, czy może za chwilę?
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 20:12
                                                    Z geografii Polski;-))
                                                    --
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:29
                                                    czyżby... a znasz sie na tym...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 20:39

Oczywiscie od morza do Tatr
                                                    i w poprzek tudziez;-)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:46
                                                    to geografię naszej ojczyzny już poznaliśmy... czas chyba na historię, żeby
                                                    było po kolei?... a jak dojdziemy do języków, to może od razu ludzkich...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 20:50
                                                    Oj co tak ostro,o czym więc bedziemy rozprawiac;-)))))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:55
                                                    jednak Cie trochę ruszyło... rozmawiac mozemy o życiu... jak wiadomo - temat
                                                    rzeka... oddaję prowadzenie... ale ma być ciekawie!... umiesz?
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 21:15
                                                    A co to ma byc przesluchanie ,a juz protesuję;-)))
                                                    --
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:17
                                                    coś Ty taki strachliwy... więcej odwagi!... ja tylko pytam... jeszcze nie gryzę!
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 21:19
                                                    Wim o tym ,zartuję,wcale sie nie
                                                    boję;-))))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:20
                                                    ale rozmowny też nie jesteś... wymyśl coś...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 21:34
                                                    Jestem ,ale bardzo wolno net mi chodzi
                                                    nie przeskakują stronki,a moze Ty co
                                                    spoddasz pod dyskusję;-))
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 29.11.04, 22:14
                                                    Oj rozmowczyni chyba zasnęla:)))
                                                    --
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 07:38
                                                    nie zasnęłam, tylko mnie zupełnie wywaliło z sieci... a potem nie miałam już do
                                                    tego cierpliwości... wybacz... jestem tu znowu ok. 9 rano... pozdr
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:32
                                                    Oki, bedę. Wczoraj nie otwierały mi
                                                    stronki i poczta.Wszystko zacinało się
                                                    ne mogłem nic wiele pisac.
                                                    --
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:34
                                                    ale teraz możesz?... jestem tu i jeszcze jakiś czas zostanę...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:36
                                                    Pewnie ze jestem. A Ty w pracy?-)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:37
                                                    a i owszem... ale mojej własnej...przeze mnie wybieranej...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:38
                                                    Tak tez myslałem, tzn w domku działamy;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:40
                                                    no cóż... ma się ten luksus?!...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:41
                                                    Ja mam zdolność przewidywania,tak Cię oceniłem;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:45
                                                    eeeeeeeeee... nie wierzę... takich zdolności nie ma... chyba, że nad tym
                                                    popracujesz...a to ciężki chleb...wytrwałości trzeba...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:48
                                                    No pewnie ze cieżko pracuję,
                                                    glowa mi sie grzeje,chlodzę
                                                    wodą;))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:50
                                                    to może tak pod prysznic... szybciej będzie... i skuteczniej...moze nawet
                                                    przyjemniej...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:51
                                                    A tam objemkę zalozę na glowę,wytrzyma;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:54
                                                    czyżbyś cierpiał... różne bóle...głowy też...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:55
                                                    ale skądże, nie wiem co to bole glowy,
                                                    ten problem nie jest mi znany;-))
                                                    Szukam pewnej Usserki,mysle ze
                                                    moglabys mi pomoc:-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:57
                                                    mianowicie... szczegóły proszę...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 09:59
                                                    A nie tutaj,to tak nifa lesna,znajoma
                                                    Pana Hrabiego umkęla mi kiedys z pola
                                                    widzenia i skutecznie sie ukrywa.;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:00
                                                    przykro mi... chyba nie pomogę... nie znam...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:02
                                                    Jasne,dyskrecja to cenna rzecz.;-))
                                                    Wiec co wyjasniamy dalej i poza tym;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:07
                                                    ok. mój GG - numer znasz... go on ...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:09
                                                    Nie GG nie, odłozymy to,a moj numer
                                                    mialem tymczsowy zlikwidowalem go:)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:11
                                                    ok,... czekam na wskazówki...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:12
                                                    Nie mam w tej chwili GG a moze @ ;-)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:16
                                                    ryzykuję!... intracos@wp.pl
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:17
                                                    jakie ryzyko znowu
                                                    caruzzo@gazeta.pl
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:23
                                                    to pisz... może się dowiem, o co naprawdę chodzi...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:24
                                                    wyslalem juz pocztę
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:26
                                                    ja też...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:30
                                                    jest oki
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:33
                                                    i co dalej... mam drżeć...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:34
                                                    A co ty przesadzasz,boisz sie czegoś?;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:36
                                                    a powinnam?...złego wilka z lasu... a może lepiej kapturka... tego czerwonego...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:37
                                                    Moze jakieś Baby Jagi:-)))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:47
                                                    tą pożarł przeciez wilk...a poza tym to była kobieta... one są
                                                    nieszkodliwe...niegroźne...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:50
                                                    Tak sądzis,ze są niegroźne,ale przebiegłe
                                                    jak lisek.Lis był chytry a pod spodem biały.;-))
                                                  • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:53
                                                    lisek nie jest chytry, tylko przebiegły... i głodny... na kurki... a
                                                    kobiety?... to nie kończąca się opowieść...
                                                  • caruzzo Re: do caruzzo 30.11.04, 10:57
                                                    Ja tam jestem glodny i cos bym zjadl
                                                    ale nie jestem przebiegły;-))
                                                    __
    • Gość: E333 Re: do caruzzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:32
      wcale się nie niepokoimy!... spokojnie czekamy... jak na wojnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka