IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 08:49
Wszedzie Ich widac.. w kazdym poscie. Zawsze maja Cos(?) do powiedzenia. do
powiedzenia Cos(?) Czy o zmywaniu, czy o bzykaniu czy o poezji do powiedzenia
maja Cos(?) To i ja powiem : do sprzedania brudne skarpety mam.
ps, moze znacie Kogos intrygujacego, do powiedzenia majacego Cos(!!!). Istote
zywa.
Obserwuj wątek
    • szybki_wytrysk Re: Cos(?) 07.03.05, 09:29
      O!!!! Następna, która ocenia, ocenia, ocenia. Zabierz się lepiej za siebie
      dziecko. Nie pasuje Ci to spadaj z tego forum. Nie oceniaj proszę ludzi
      pod kątem ICH patrzenia na świat. To ich świat , i oni go kreuja w swoich
      mózgach. Ty sobie kreuj swój , ale wara Ci od innych niegrzeczna istoto.
      To tak jakbys weszła do ich domu i powiedziała ,że mają bezguście , bo czytają
      obciachowa poezję, zmywanie , czy bzykanie , jest dla nich najważniejsze.
      A o czymże Nasza mariamagdalena chciałaby dyskutowac ? O swoim ukrzyżowanym
      synu ?
      • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 09:44
        A gdziez jest tu ocena, ocena, ocena? niegrzeczny chlopcze? i nie zycze sobie
        Twoich chamskich odzywek. lubie ludzi dowcipnych, ale dowcipy z serii ''u cioci
        na imienianch'' nie bawia mnie. poza tym jak Ci sie nie podoba, to spadaj z
        mojego postu. a mowic bede COS(!) niewychowany glupcze.
        nawet mi sie nie chce ciebie pozdrawiac.
        ps, a interpretacja byla zla.. powinno byc :,, jestes akwizytorem ze pchasz sie
        do kazdego domu?''
        • szybki_wytrysk Re: Cos(?) 07.03.05, 09:54
          Pierwszy raz odstąpię od dobrego wychowania i powiem ,że jesteś żałosna istotą.
          To ty postawiłaś znak równości pomiędzy naszymi przemyśleniami i to o czym tu
          piszemy - ze swoimi brudnymi skarpetkami.
          Mężuś nie bzyknął w nocy ? Kup sobie wibratorek. Od razu poczujesz się lepiej i
          nie będziesz innych atakować. Niech żyje bzykanko.
    • meg25 Re: Cos(?) 07.03.05, 09:45
      Proponuję stanąć przed lustrem i mówić do siebie;))) coś...
      • Gość: mariamagdalena Re: do Meg25 IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 10:25
        Meg, Meg, Meg.. no Ty to zawsze masz cos(?) do powiedzenia. dziwne byloby,
        zebys do mnie nie wlazla i nie powiedziala Cos (?)
        • meg25 Re: do Meg25 07.03.05, 10:56
          Jak się zakłada wątek to należy się liczyć z tym, że taka Meg wlezie i powie
          coś (Coś?);)))
      • Gość: mariamagdalena Re: do szybkiego wytrysku IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 10:29
        A wiesz, to o ''zalosnej istocie'' specjalnie zostawilam dla Ciebie. bylam
        pewna, ze tego uzyjesz, wiec nie chcialam odbierac Ci Twojego i tak ubogiego
        slownictwa. a to raczej szybki wytrysk doprowadza do niskiej samooceny. spadaj
        malolacie z mojego postu, idz onanizuj sie slowkami w innych miejscach.
        adieu
        • szybki_wytrysk Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 10:45
          Och Mariomagdalenoosóbkowzdętajakbalonik . Jeśli Ja swoimi wpisami doprowadzam
          Ciebie do niskiej samooceny, to myślę ,że należy przenicować podstawy
          psychologii , począwszy od Freuda. Dobre sobie ... Czyżbym miał taką moc oraz
          medialny wpływ na Twoją ocenę? Toś słabe dziecko jesteś. Jak Ty wobec tego
          żyjesz na tym padole. Każdy mord, nawet ten najmniejszy w łańcuchu zależności
          biologicznej ( myślę tu o musze i pająku), doprowadza Ciebie do stanów
          depresyjnych pewnie.
          Tyle zrozumiałem z Twojego postu. List napisany niejasno, niegramatycznie,
          rzekłbym nawet, schizofrenicznie, a conajmniej frenetycznie - widzisz ? nie
          odmawiam Tobie romantyzmu. EEEEEEEEEEEEEE! Miałem orgazm od tych słów.
          Ecg jak ja lubię się onanizować ...słówkami.
          • Gość: mariamagdalena Re: do szybkiego wytrysku IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 11:00
            Kotus, znowu zla analiza! wszystko musze Ci tlumaczyc?! ech, niech bedzie, moze
            czegos sie nauczysz, cos zrozumiesz.. wiec : wytrysk, szybki czy nie, maja
            Tylko faceci, wiesz juz kogo dotyczy niska samoocena. Freud niestety nie jest
            dla mnie zadnym autorytetem, raczej ja moglabym byc dla niego, gdybysmy sie na
            epoki zamienili. Nad istnieniem much czasami sie zastanawiam, pajaki nie
            zabijam, nad smiercia ich łez nie ronie jednak. Depresja? - nie umiem nic
            powiedziec, ani sie bronic ani atakowac.. bo stanu takiegoz nie znam. Jesli
            chodzi o styl moj, jest ubostwiany przez wielu. ale czy proste rozumy sa w
            stanie pojac geniuszy?
            ps. spacje robimy po wielokropkach, nie przed.
            wciaz bez pozdrowien.
            • szybki_wytrysk Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 11:10
              No cóż ... Freudyzm jest ogólnie przyjęty na świecie.
              A Kto jest dla Ciebie autorytetem ? Pewnie powiesz że .... Giertych ? Lepper ?
              A może ....Ty sama !!!! ? Wszak napisałaś ,żeś geniusz , prawda ?
              No i to jeszcze ześwietnym , bo uwielbianym stylem.
              To napisz może coś , co moglibyśmy wielbić ?

Ps. Wyrzucanie , komuś ,że robi błędy interpunkcyjne w internecie, i to jeszcze
              na forum, gdzie pisze sie szybko, raczej nic nie redagując - jest wiochą i
              obciachem.Masz pewnie internet od niedawna co ?
              • Gość: mariamagdalena Re: do szybkiego wytrysku IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 11:46
                Odpowiedzialam na Twoje pytania, ale potem zrobilam DELETE. Bo tak naprawde,
                ani Ciebie, ani nikogo innego nie obchodzi to co dla mnie wazne. Zostane wiec
                przy swoich brudnych skarpetkach. Bez obawy, do postow innych dopisywac sie nie
                bede, wiec smrod ten nie rozniesie sie.
                ps. mieszkam na wsi.
                • Gość: mariamagdalena Re: do szybkiego wytrysku IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 11:53
                  "Gdy Cos mnie nadto wzruszy, Lub serce mi podrazni, Chowam sie po uszy Do
                  Swojej wyobrazni. Tam o kazdziutkiej porze, Scronienie mam zaciszne, Gdzie mysl
                  wyprawiac moze, Przerozne rzeczy smiszne..." etc etc T.B-Ż
                • szybki_wytrysk Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 12:01
                  Droga Mariomagdalenonapiętajakogórek
                  rozczarowany Twoim sposobem myslenia na moją ''epistołę'' i gwałtowną reakcją,
                  tak charakterystyczną dla zawziętych i pucułowatych mieszkańców wsi, ogorzałych
                  na twarzy wielopokoleniowo, z wielką bruzdą na czole, po wielotysięcznych
                  napięciach mięśni twarzy, w momentach próby zrozumienia wszechrzeczy,
                  przekazaną ci przez genotyp praprzodków, odwołuję się do tej lepszej części -
                  naszej wspólnej - kierującej cię niestety czasem na manowce samozadowolenia,
                  oraz mylnego przeświadczenia o twojej klasowości i rasowym rodowodzie,
                  wyzwalającym jakże zabawny odruch wyciągania swojego żabiego uda, kiedy
                  podkuwają rasowego konia - tu czas na mały eufemizm - ów zabieg słowny ( mam na
                  myśli "wycieczkę" do twego miejsca zamieszkania) - którym sie posłużyłem,
                  powinnaś przyjąć z wdzięcznością , jako wyraz dobrej woli z mojej strony,
                  pozwala on bowiem na to , abym mógł cie nazwać siostrą... no... cioteczną
                  siostrą przynajmniej.

A więc droga siostro cieszę sie bardzo ,że wygrzewasz swoje zgrubiałe od
                  ciężkiej pracy twoich protoplastów kości przed promieniami ekranu
                  komputerowego, cieszę się również ,że posiadasz i umiesz korzystać z klawisza
                  DELETE!!pozwalającym na to, aby ściskając pięść w geście zachwytu - Wygrałam ,
                  wygrałam !! pozwala ci ściskać i wąchać twą starą śmierdzącą skarpetę zdjętą po
                  pracach polowych.
                  Cieszę się również twoim naiwnie skonstruowanym zadowoleniem z twojego stylu ,
                  który sie uwielbia na salonach . Cieszę się ,że ty się cieszysz droga siostro.
                  • Gość: mariamagdalena Re: do szybkiego wytrysku IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 13:02
                    Reakcji gwaltownej nie bylo. Nie mam tylko cierpliwosci do dzieci i
                    niedojrzalych mlodych mezczyzn. O mieszkancach wsi nie masz zielonego pojecia.
                    O mojej ''klasowosci'' swiadczy chociazby fakt, ze nie bywam w takich miejscach
                    jak to. Czasami tylko przystane, by z usmiechem na buzi rozdraznic jakiegos lwa
                    lub lwice netowa.
                    ps. ide siku.
                    • szybki_wytrysk Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 13:15
                      Jak sądzę nie zrozumiałaś mojej ostatniej , przydługiej, przyznaję , epistoły.
                      Pisałem tam o różnych rzeczach , jednak Twoja na nie odpowiedź jest eskalacją
                      Twojej "pobróżdżonej" świadomości i umiejętności pojmowania świata, za pomocą
                      podstawowych prawideł psycholingwistycznych oraz gramatyki generatywnej , jakie
                      uświadomił nam Noam Chomsky.
                      Jeszcze jedna niebzykalska która jest i nie jest na forum.
                      • malinka48 Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 13:54
                        szybki_wytrysk napisał:

> Jak sądzę nie zrozumiałaś mojej ostatniej , przydługiej, przyznaję , epistoły.
                        > Pisałem tam o różnych rzeczach , jednak Twoja na nie odpowiedź jest eskalacją
                        > Twojej "pobróżdżonej" świadomości i umiejętności pojmowania świata, za
                        pomocą
                        > podstawowych prawideł psycholingwistycznych oraz gramatyki generatywnej ,
                        jakie
                        >
                        > uświadomił nam Noam Chomsky.
                        > Jeszcze jedna niebzykalska która jest i nie jest na forum.

:))Kurcze,też tak zawile bzykasz jak i piszesz?:))))jeżeli tak to ja jeszcze
                        tak zawile się nie bzykałam.
                        • szybki_wytrysk Re: do szybkiego wytrysku 07.03.05, 14:10
                          No bo bzykanko to nie tylko bzykanko. Prawdziwe bzykanko wymaga finezji
                          skrzypka.
    • szybki_wytrysk Re: Cos(?) 07.03.05, 13:02
      Zatkało Cię marioogórekkiszkaisznurekmagdaleno ?
      A.... a może robisz coś w obejściu ?
      • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 13:05
        tesknisz?
        • szybki_wytrysk Re: Cos(?) 07.03.05, 13:17
          Bynajmniej . Byłem tylko ciekaw , czy potrafisz interpretować tekst pisany i...
          wiesz co ?
          Ni cholery....
          Lepiej wieczorem bzyknij się ze swoim mężem sołtysem, oczywiście po obstalunku
          w obejściu.
          • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 07.03.05, 13:26
            the end
            • szybki_wytrysk Re: Cos(?) 07.03.05, 14:24
              Tylko na to Cię stać . To intelekt naszej przaśnej interlokutorki juz sie
              wyczerpał ?
              • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:39
                Zakres slow, ktory zawiera moj poprzedni post do Ciebie chyba nie przekracza
                niczyjej percepcji. Ale po starej znajomosci powtorze w jezyku jak mniemam
                naszym wspolnym, ojczystym - k o n i e c. Mysle jednoczesnie, ze - z calym moim
                skromnym(!) szacunkiem dla Ciebie - nie jestes odpowiednia osoba do
                przesadzania o jakiejkolwiek inteligencji, nawet szympansa. Kim jesteś, o
                demiurgu, że wiesz, co tkwi w mych trzewiach i stymuluje mnie do myślenia?
                A teraz znikaj rwac laski, w innych postach, bo sadzac po Twoim nicku, w realu
                nie masz szans.
                • szybki_wytrysk Jak zwykle 07.03.05, 17:04
                  Jak zwykle nieuprawnionaa kobieto masz czelność coś sądzić.
                  Powtórzę to co kiedyś tu napisałem. Czy dzieci z downem sądzisz po ich
                  wyglądzie? Czy biedaka, brudnego, biednego i bezdomnego , kopiesz w dupę , bo
                  śmierdzi.
                  Czy mnie sądząc po tym, co sądzisz po moim nicku pozbawić chcesz przyjemności?

Ps. Słowo demiurg to pewnie słyszałaś u wiejskiej nauczycielki na zebraniu ?

ps. Przestrzegam przed używaniem słów o których nie Masz pojęcia. Straszna
                  wiocha wyszła z tego. To tak jakbyś powiedziała, że w czymś jesteś lajkonikiem.
                  Jesteś blondynką ?
                  Poszukaj sobie w encyklopedii i przemyśl, jaki popełniłas błąd z użyciem tego
                  słowa.
                  • Gość: mariamagdalena Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:51
                    Wiocha to chyba jest w twojej glowie. mam wiekszy szacunek do wiejskiej
                    nauczycielki niz do ciebie, wiec zwaz co piszesz. ja rozumiem znaczenie slow,
                    ktore uzywam. ale dobrze, postaram sie oszczedzac twoj niedeflorowany mysla
                    mozg. zajarzyles?

To tak jakbyś powiedziała, że w czymś jesteś lajkonikiem.
                    • Gość: mariamagdalena Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:53
                      "To tak jakbyś powiedziała, że w czymś jesteś lajkonikiem"

Boże, jakie to ciężkie... Ty nawet nie jesteś w stanie zgrabnie i lekko wyrazić
                      myśli. Kiedy czytam te Twoje „skrzydlate słowa”, potwierdza się biologiczna
                      prawda, że człowiek to raczej nielot. Masz w sobie tyle lingwistycznej
                      lekkości, co Golda Meir seksu. To niewybaczalna cecha, która w moich oczach
                      deprecjonuje człowieka. To tyle na temat formy w Twoich wypowiedzi. Teraz
                      proszę Cię o jedno: mogę nie poznać tajemnicy Wielkiego Wybuchu i wszystkich
                      zagadek pramaterii, ale wyjaśnij mi tę przepastną myśl, jaką zawiera Twoje
                      powyższe zdanie.
                      • Gość: mariamagdalena Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:54
                        albo juz nic nie wyjasniaj. irytujesz mnie.

• szybki_wytrysk Re: Jak zwykle 07.03.05, 18:09
                        No nie kantuj kobito bo to już są szczyty:
                        Zwrot ...Masz w sobie tyle lingwistycznej
                        > lekkości, co Golda Meir seksu.
                        jest bardzo popularny w internecie i to nie jest twoje, więc zarzucam ci
                        plagiat.

Zagadek pramaterii.. i inne pierdoły też ciebie ośmieszaja , niestety.
                        Co ty pierdzielisz dziewczę słodkie.Napisz normalnie , jak człowiek.
                        Nie zajeżdżaj tu z udawaną i wiejską przybyszewszczyzną.
                    • szybki_wytrysk Re: Jak zwykle 07.03.05, 18:04
                      Jak zwykle masz kłopoty z interpretowaniem tego co czytasz ( piszę masz z
                      małej litery bo mam coraz mniejszą cierpliwość dla ciebie).
                      A że to jest faktem , to nie ulega wątpliwości : czy gdzieś napisałem coś złego
                      o wiejskiej nauczycielce, którą stawiasz sobie za wzór ? Raczej było chyba
                      odwrotnie, byłem pełen atencji dla twojego źródłosłowia.
                      no dobra rozłóżmy twój przedostatni post na klepki:
                      ... chyba nie przekracza niczyjej percepcji....
                      hmmmm skąd to słowo u ciebie ?

...nie jestes odpowiednia osoba do
                      przesadzania o jakiejkolwiek inteligencji, nawet szympansa....
                      Do przesadzania... ? ale o co chodzi z tym przesadzaniem ? Czy inteligencję sie
                      przesadza ?
                      Czy aby na pewno język polski jest twoim ojczystym językiem ?

No i na koniec kwiatuszek , śmieszny i nijaki , niczym gó.. przyklejone do
                      butonierki :
                      ....
                      Kim jesteś, o
                      demiurgu, że wiesz, co tkwi w mych trzewiach i stymuluje mnie do myślenia?..
                      Qrde o co ci chodziło ? Gdzies pewnie znalazłas to zdanie , myśląc ,że
                      przyszpanujesz , a tu kupa koleżanko. Stąd moje pytanie o blond twoich włosów.
                      Znalazłas pewnie to zdanko gdzieś w sieci i pewnie wydawało sie tobie,że jest
                      takie, mądre, inteligentne i że mi dopierdzielisz, albo przynajmniej dorównasz
                      w onaniźmie słownym i śmiech na sali. Czy nie widzisz ,że z każdym postem
                      brniesz coraz dalej, ośmieszając siebie i swoje środowisko ? Skończ Waścina ,
                      wstydu se oszczędź.
                      • Gość: mariamagdalena Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:17
                        Pisze do Ciebie prostym jezykiem, znanym mi z piaskownicy, glupku. Brakuje ci
                        kontaktu z "zywym" jezykiem, ze myslisz, ze prostych slow musze szukac w necie?
                        a swoja droga nie masz nic ciekawszego do roboty niz odpisywac na moje nedznej
                        jakosci posty?
                        ps. zaznaczam, ze wciaz mnie i r y t u j e s z.
                        ps.2. pewnie pomyliles to z slowem i n t r y g u j e s z
                        ps.3. pocaluj mnie gdzies.
                        • szybki_wytrysk Re: Jak zwykle 07.03.05, 18:19
                          Ot i cała dyskusja. Wiedziałem że się skończy na dupie.
                          • Gość: mariamagdalena Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:27
                            Ot i znow za interpretacja. chodzilo mi o nos.
    • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:32
      a co do plagiatu, masz racje ale nie do konca. kazde moje slowo tu jest
      plagiatem, myslisz, ze chce mi sie wykorzystywac moj szlachetny umysl do rozmow
      z toba? otoz nie, kazde slowo, zdanie, jest z czyjegos postu.
      nawet "piaskownica"
    • Gość: mariamagdalena Re: ode mnie. czyli moje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:52
      Zaczelo sie od porannej dyskusji w pracy, czy bedac 100% laikiem bazujac na
      pomyslach innych mozna Cos osiagnac. ja uwazam, ze tak. przykladem czego jest
      moj ukochany Nikodem Dyzma. Co prawda nie mialam pod reka jednego pana
      Krzepickiego, wiec musialam korzystac z roznych postow, z roznych miejsc. Nawet
      nie przepisywalam tego tylko kopiowalam. wiec, Wszystko bylo nie moje. ale
      zrobilam błąd.. nie wycofalam sie w pore jak zrobil to Nikodem. no i wpadka,
      wiedzialam, ze z Golda ryzykuje ale mialam nadzieje, ze jestes rowniez
      ignorantem. coz, musze jutro kupic do pracy 100 rurek z kremem. hm, wlasciwe
      jutro dzien kobiet, a tam u mnie sami faceci.. to moze nie kupowac? kupie.
      ps. ten dzien byl naprawde zabawny
      ps.2. tekst o irytacji tez nie moj.
      ps.3. tu moja jest nawet kropka.
      • szybki_wytrysk Re: ode mnie. czyli moje. 08.03.05, 08:52
        Zaczelo sie od porannej dyskusji w pracy, czy bedac 100% laikiem bazujac na
        > pomyslach innych mozna Cos osiagnac. ja uwazam, ze tak. przykladem czego jest
        > moj ukochany Nikodem Dyzma. Co prawda nie mialam pod reka jednego pana
        > Krzepickiego, wiec musialam korzystac z roznych postow, z roznych miejsc.
        Nawet
        >

Ten tekst , wiejska torbo też jest plagiatem. Napisz cos od siebie wreszcie w
        swoim , tak uwielbianym stylu.
        Na razie to są same plagiaty, nie potrafisz samodzielnie napisać jednego
        zdania, a jeśli juz to sie zdarzy to piszesz o starej skarpecie, POPIERDUJĄC od
        czasu do czasu mądrymi słówkami wklejanymi bez składu i ładu w sposób
        przypadkowy, bez składu i ładu, w sposób przypadkowy tak jak znajdujesz je w
        internecie.
        Spadaj wiejska torbo ( z całym szacunkiem dla naszych żywicieli chłopów)
        bo tu piszą ludzie inteligentni.
        • Gość: mariamagdalena Re: ode mnie. czyli moje. IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 08.03.05, 09:05
          pieprz sie palancie inteligentny.
          • szybki_wytrysk Re: ode mnie. czyli moje. 08.03.05, 09:12
            I vice wersal.
    • Gość: mariamagdalena Re: aha i jeszcze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:06
      Szukajac odpowiednich slow do ciebie, przeczytalam kilka wypowiedzi. jak
      zauwazylam, jestes "nadwornym chamem forum romantica" To bylo wzruszajace (bez
      ironii), ze tak zawziecie broniles honoru tego miejsca - a wiec i ludzi, na
      ktorych "niby" plujesz.
      zycze milych i interesujacych rozmow
      ps. przepros Meg25 ode mnie, tamto do Niej tez nie bylo moje.
      • szybki_wytrysk Re: aha i jeszcze. 08.03.05, 10:24
        Nie czkaj już bo echo bije. Spadaj - my tu jesteśmy romantyczni.
        • Gość: mariamagdalena Re: aha i jeszcze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:20
          Dobry Wieczor Kochany.. Tak bardzo sie za Toba stesknilam. Cialo, dusza i umysl
          moj, drzac wyczekuje chwili gdy slowem swym mnie poblogoslawisz. Badz moim
          Przewodnikiem i Panem, wyprowadz mnie z labiryntu ciemnosci. Pragne bowiem
          wiedzy, ktorej nie posiadam, a ktora Ty - Najdrozszy napelnisz mnie. Chce jak
          kaktus rozkwitac pod ustami tego, ktorego choc nie znam - tak bardzo pozadam..
          ps. pieprz sie palancie inteligentny.
          • szybki_wytrysk Re: aha i jeszcze. 09.03.05, 09:05
            Głupia wiejska krowa .
            • Gość: mariamagdalena Re: aha i jeszcze. IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 09:13
              Dzien Dobry Kochanie
              Czy w chaotycznosci moich slow nie widzisz uczucia, ktorym darze Ciebie?
              • szybki_wytrysk Re: aha i jeszcze. 09.03.05, 09:45
                Raczej nie , ponieważ podczas bzykanka nie lubie zapachu nawozu.
                Nie odpowiada mi twój sposób myślenia. Twoje przeświadczenie o dobrym stylu itd.
                Napisałem powyżej o twoim zabawnym odruchu podsuwania żabiego uda , kiedy kuja
                konie. Wiesz , musisz sie nauczyć poznawać , gdzie twoje miejsce w szeregu.
                Jak sie tego nauczysz , to może umówimy sie na bzykanko.
                • Gość: mariamagdalena Re: aha i jeszcze. IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 10:07
                  Kochany Moj
                  Jesli chcesz, to dla Ciebie moge nawet cofnac sie. Wiem, wiem, Osobowosci
                  przytlaczaja. Coz, bede udawac zabke zamiast ksiezniczki.
                  Caluje mocno, chociaz wolalabym, zebys Ty calowal moje udko.

• szybki_wytrysk Re: aha i jeszcze. 09.03.05, 10:09
                    BS
                    FOAD
                    FY
                    FYDITM
                    • Gość: mariamagdalena Re: aha i jeszcze. IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 10:14
                      ic.
    • Gość: mariamagdalena Re: Cos(?) IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 11:17
      masz racje - pieprze. nic tu po mnie, nic tu dla mnie. znikam stad. czesc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka