kiwi_kobieta 21.03.05, 23:56 A ja chce Niemca. Jest tu jakis?łodz, czestochowa, krakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brainbox Re: Chce Niemca 22.03.05, 07:35 Znam kilku. A może być też ktoś z Niemiec? pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_kobieta Re: Chce Niemca 22.03.05, 15:41 a niech bedzie z niemiec. potrzebuje w tym momencie Niemca i niewazne skad Odpowiedz Link Zgłoś
hansii melduje sie uprzejmie 22.03.05, 15:45 Liebe Freundin... Jakie masz wobec mnie zamiary? (was hast Du vor...???) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: melduje sie uprzejmie 22.03.05, 15:52 hansii napisał: > Liebe Freundin... > > Jakie masz wobec mnie zamiary? > (was hast Du vor...???) na,ja ! wie immer!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: melduje sie uprzejmie 22.03.05, 16:40 wie was, Schatzi? weiß Du doch wohl , dass für die Frauen in Not bin ich immer da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja-ciekawska Re: melduje sie uprzejmie IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.05, 16:42 Hansi -ty to jestes....Verführer... ale sie nie gniewasz ze tak Cie zaczepiam. To z zazdrosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: melduje sie uprzejmie 22.03.05, 16:52 Ver... - was? no, cos Ty... z Führerami nie chce miec nic wspolnego... chocby "führerowali" tylko urzedem pocztowym Ich bin nur eine kleiner Verkäufer. ich kaufe und verkaufe die Hoffnung... gegen Provision, versteht sich... pa. musze z-nick-ac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia-ciekawska Re: melduje sie uprzejmie IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.05, 16:55 cu milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Chce Niemca 22.03.05, 11:22 kiwi_kobieta napisała: > A ja chce Niemca. Jest tu jakis?łodz, czestochowa, krakow WANDA -a tobie co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Chce Niemca 22.03.05, 17:15 Niemcy sie słabo bzykaja . Opowiedziała mi o tym moja kumpela , która bzyknęła ich sporo , bo mieszkała w Niemczech trzy lata. Jeśli znajdziesz sobie faceta , to musissz kupić sobie fest wibratorek z dostepem do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś