Dodaj do ulubionych

Tak sobie mysle ze................................

21.06.02, 06:55
czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: m_ona Ty lepiej juz tyle nie mysl! IP: 217.153.4.* 21.06.02, 07:25
      Do roboty! I wypedzic te glupoty z glowy!!!
      • roseland Re: Ty lepiej juz tyle nie mysl! 21.06.02, 08:31
        posłuchaj się m_onej i nie odchodź. Zrób też wyjątek dla mnie ..ten jedyny i
        nie znikaj. :)
    • Gość: oak nie myśl, tylko działaj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 07:52
      kusy3x6 napisał(a):

> czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze.

czytaj: "jakby to fajnie było gdyby teraz wszyscy rzucili się do nakłaniania mnie
      od zarzucenia tej myśli" ))))))).

Nie męcz się Kusy,.....rozpływaj się, skoro się rzekło, pokaż że słowo jeszcze
      jest coś warte na tym zakichanym świecie. )))))
      ... potem zmień nick'a i zaczynaj egzystencję od nowa. )))))))
    • apf Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 08:51
      kusy3x6 napisał(a):

> czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze.

Śmierć Kusego wywoła falę łez, wielbicieli dostają spazmów.

Aha, pamiętaj, obiecałeś pójść na piwo !!!!!!!!!!!!!!!!!

• amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 10:33
      kusy, sorki, że się wtrącam, ale Ty jesteś od netu uzależniony, więc jak się
      rozpłyniesz to w ogóle znikniesz;-)))
    • krizia Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:15
      I coz Ci wtedy pozostanie? Pustka ;-)))
      • kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:23
        Wiedzialem ze dacie sie podpuscic, nicka nie zmienie bo jest fajny i mi sie
        podoba i ma znaczenie ktorego nikt nie zna, przepraszam jedna osoba zna, a poza
        tym moja Roseland zaplakalaby sie na smierc a do tego nie moge dopuscic, no i
        na piwo trza pojsc.
        • amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:35
          dziwny jesteś, piszesz, więc Ci odpowiadamy.....nie przeceniasz się czasami?:-)
          pozdr
        • amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:37
          no ja napewno nie popłakała bym się......ale to nie znaczy, że każde zdanie
          jest prowokację kusy;-)
          • kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 06:43
            Nie wiesz co tracisz?
            Poplakac zawsze warto nawet po nieznajomym.
        • krizia Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 13:02
          Heh....i tu sie mylisz! Nikt nie dal sie podpuscic i
          nikt nie uwierzyl, ze mowisz serio.....

Nie znasz nas jeszcze......;-)
    • czarna_pantera_102 Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 21:05
      kusy3x6 napisał(a):

Smutno będzie bez Ciebie.
      • kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 06:42
        I wlasnie to chcialem Panterko od Ciebie uslyszec.
    • brn Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 09:59
      kusy3x6 napisał(a):

Po prostu nasz diablik musi od czasu do czasu "doładować" swoje męskie ego :).
      Kusy - masz ciekawą osobowość, ale spokorniej troszkę.
      • kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 12:51
        Nigdy nie spokornieje bo jak to zrobie to spale sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka