kusy3x6 21.06.02, 06:55 czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m_ona Ty lepiej juz tyle nie mysl! IP: 217.153.4.* 21.06.02, 07:25 Do roboty! I wypedzic te glupoty z glowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Ty lepiej juz tyle nie mysl! 21.06.02, 08:31 posłuchaj się m_onej i nie odchodź. Zrób też wyjątek dla mnie ..ten jedyny i nie znikaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak nie myśl, tylko działaj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 07:52 kusy3x6 napisał(a): > czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze. czytaj: "jakby to fajnie było gdyby teraz wszyscy rzucili się do nakłaniania mnie od zarzucenia tej myśli" ))))))). Nie męcz się Kusy,.....rozpływaj się, skoro się rzekło, pokaż że słowo jeszcze jest coś warte na tym zakichanym świecie. ))))) ... potem zmień nick'a i zaczynaj egzystencję od nowa. ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 08:51 kusy3x6 napisał(a): > czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze. Śmierć Kusego wywoła falę łez, wielbicieli dostają spazmów. Aha, pamiętaj, obiecałeś pójść na piwo !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 10:33 kusy, sorki, że się wtrącam, ale Ty jesteś od netu uzależniony, więc jak się rozpłyniesz to w ogóle znikniesz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:15 I coz Ci wtedy pozostanie? Pustka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:23 Wiedzialem ze dacie sie podpuscic, nicka nie zmienie bo jest fajny i mi sie podoba i ma znaczenie ktorego nikt nie zna, przepraszam jedna osoba zna, a poza tym moja Roseland zaplakalaby sie na smierc a do tego nie moge dopuscic, no i na piwo trza pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:35 dziwny jesteś, piszesz, więc Ci odpowiadamy.....nie przeceniasz się czasami?:-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
amelioni Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 12:37 no ja napewno nie popłakała bym się......ale to nie znaczy, że każde zdanie jest prowokację kusy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 06:43 Nie wiesz co tracisz? Poplakac zawsze warto nawet po nieznajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 13:02 Heh....i tu sie mylisz! Nikt nie dal sie podpuscic i nikt nie uwierzyl, ze mowisz serio..... Nie znasz nas jeszcze......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Tak sobie mysle ze................................ 21.06.02, 21:05 kusy3x6 napisał(a): > czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze. Smutno będzie bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 06:42 I wlasnie to chcialem Panterko od Ciebie uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
brn Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 09:59 kusy3x6 napisał(a): > czas najwyzszy abym rozplynol sie we mgle virtualnego netu i zniknol na zawsze. Po prostu nasz diablik musi od czasu do czasu "doładować" swoje męskie ego :). Kusy - masz ciekawą osobowość, ale spokorniej troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Tak sobie mysle ze................................ 22.06.02, 12:51 Nigdy nie spokornieje bo jak to zrobie to spale sie. Odpowiedz Link Zgłoś