Dodaj do ulubionych

Aniu kocham Cię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:47
Kochałem Anię, nie wiem dlaczego odeszła. Czuję się fatalnie
Wiem, że to minie, ale nie jest przyjemne.
Obserwuj wątek
    • Gość: exman Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:08
      W moim życiu nie spotkałem żadnej szczęśliwej Ani. Poważnie. Nawet napisałem o
      tym piosenkę.
      • beatka5 Re: Aniu kocham Cię 18.04.05, 20:40
        Trzymaj sie Piotruś cieplutko. Wiem, ze to boli ale minie. Spotkasz tę jedyną i
        wspaniałą. Powodzenia. :))
      • Gość: Kaśka Re: nieszczęśliwe Anie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:38
        wiesz......... jak sobie przelecialam w pamięci i wyszukałam ANIE - to
        faktycznie - muszę Ci przyznać rację! Żadna z nich nie jest szczęśliwa!!! Coś w
        tym jest!!!
    • Gość: Ania Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:27
      Potwierdzam, jeżeli dodam że właśnie chłopak mnie rzucił dla kobiety starszej
      od niego o 26 lat, to...
    • Gość: Anka Re: Aniu kocham Cię IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:24
      tez jestem ania, tez nie jestem szczesliwa :(
      • beatka5 Re: Aniu kocham Cię 19.04.05, 13:28
        Moze to chwilowe lub przypadek? Ja znam dwie Anie i obydwóm układa się bardzo
        dobrze i sa szczęsliwe, czego wszystkim Annom życzę.
        • Gość: exman Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:53
          To faza wstępna, wkrótce możemy spodziewać się pierwszych zakłóceń odbioru a
          później będzie jak napisałem powyżej. Czego im nie życzę, oczywiście.
    • malinka48 Re: Aniu kocham Cię 19.04.05, 16:47
      ciesz się,że jestes zdrowy i cały,a jakby Ci dowaliła i limo podbiła i wtedy
      zostawiła??:))oszzzzzzzzzzz bierz i jedz to co masz na stole,a nie zastanawiaj
      sie co by było gdyby była.Byłby kapuśniak:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka