Gość: Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:47 Kochałem Anię, nie wiem dlaczego odeszła. Czuję się fatalnie Wiem, że to minie, ale nie jest przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exman Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:08 W moim życiu nie spotkałem żadnej szczęśliwej Ani. Poważnie. Nawet napisałem o tym piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Aniu kocham Cię 18.04.05, 20:40 Trzymaj sie Piotruś cieplutko. Wiem, ze to boli ale minie. Spotkasz tę jedyną i wspaniałą. Powodzenia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: nieszczęśliwe Anie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:38 wiesz......... jak sobie przelecialam w pamięci i wyszukałam ANIE - to faktycznie - muszę Ci przyznać rację! Żadna z nich nie jest szczęśliwa!!! Coś w tym jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:27 Potwierdzam, jeżeli dodam że właśnie chłopak mnie rzucił dla kobiety starszej od niego o 26 lat, to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Aniu kocham Cię IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:24 tez jestem ania, tez nie jestem szczesliwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Aniu kocham Cię 19.04.05, 13:28 Moze to chwilowe lub przypadek? Ja znam dwie Anie i obydwóm układa się bardzo dobrze i sa szczęsliwe, czego wszystkim Annom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Aniu kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:53 To faza wstępna, wkrótce możemy spodziewać się pierwszych zakłóceń odbioru a później będzie jak napisałem powyżej. Czego im nie życzę, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Aniu kocham Cię 19.04.05, 16:47 ciesz się,że jestes zdrowy i cały,a jakby Ci dowaliła i limo podbiła i wtedy zostawiła??:))oszzzzzzzzzzz bierz i jedz to co masz na stole,a nie zastanawiaj sie co by było gdyby była.Byłby kapuśniak:)) Odpowiedz Link Zgłoś