in_ger ŻEGNAJCIE.... 27.06.02, 22:01 I ci wszyscy którzy ... pragną zapomnieć I ci wszyscy którzy ... wołają nie warto I ci wszyscy którzy ... ciągną do wspomnień I ci wszyscy którzy ... Szeptają to nie TY I ... pośród nich wszystkich stojący samotnie zraniony, wzgardzony wojownik bez miecza tak bardzo pragnący zakończyć tą walkę lecz sam wobec wszystkich nie-człowiek bez serca Daj mu proszę Twój sztandar do ręki Niech walczy z wiarą Że u kresu bitwy W ramionach twych skona Z nadzieją spełnienia ... po przegranej bitwie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ŻEGNAJCIE.... 28.06.02, 01:44 Te słowa mają coś w sobie. Nie codzień czyta się coś takiego. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:18 Słucham jak dźwięk przebija ściany ! Moje marzenia zostały w dole Coraz ciszej i ciszej dźwięk gaśnie papieros się żarzy ! trzask drzwi ! i Ty Schodzę w ciemności by złapać wspomnienia lecz tylko pusty dźwięk za drzwi wychodzi Twój głos już go nie wspiera ! Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:22 Sprawiedliwość......... Ślepy przewodnik życia ludzkiego, przewodnik świata z zawiązanymi oczami prowadzi, kieruje życiem Wagę w ręku trzyma los na nie się waży Czy ona się myli ? Tak Czasem bardzo ! Krzywdzi i rani ! niewinnych zabija przecież jest ślepa ! nie wie co czyni Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:24 Ze snu przyszła nieznajoma Czarnowłosa ! Rozbudziła zmysły kamienne i ciemne Wypływały ze źródła niczym piękna, błyszcząca, gorąca lawa Czarnowłosa ! Kim jesteś nieznajoma Jej juz nie ma.... ....odeszła Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:26 Wyszedłem na spotkanie wcześnie rano choć słońce horyzont już mijało było późno, niby rano księżyc tulił wszystkie gwiazdy one światło mu dawały i na ziemię pospadały Radość życia przeogromna tylko głowa czymś zmącona tylko żyje ma połowa a gdzie druga - utracona? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_ Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:33 Powiedz, czy zawsze "tak" masz? Jesteś niesamowity.. Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:44 patrycja_ napisał(a): > Powiedz, czy zawsze "tak" masz? Jesteś niesamowity.. Nie nie zawsze, ostatnio jakos tak mnie nachodza wspomnienia i zal po stracie i z powodu mojej bezsilnosci i glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_ Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:32 piszesz tak, że przechodzą mnie dreszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:40 patrycja_ napisał(a): > piszesz tak, że przechodzą mnie dreszcze.. ******Kochanie ja na Twoim miejscu uważałabym mówiąc cos takiego facetowi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:42 ania1 napisał(a): > patrycja_ napisał(a): > > > piszesz tak, że przechodzą mnie dreszcze.. > > ******Kochanie ja na Twoim miejscu uważałabym mówiąc cos takiego facetowi:)) Aniu dziekuje ze ostrzeglas Patrycje za mnie...naprawde i szczerze dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:43 patrycja_ napisał(a): > piszesz tak, że przechodzą mnie dreszcze.. To chyba nie dobrze.....pilnuj sie. wcalw tego nie chcialem i nie mialem tego na mysli piszac to...wszystko. To zal wylewa sie ze mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_ Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:48 nie wiem czemu..ale to na mnie działa.. Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:50 patrycja_ napisał(a): > nie wiem czemu..ale to na mnie działa.. Wiatr zawsze ma inny zapach kropla deszczu nigdy nie spada ta sama ptak po zimie nie wraca do tego samego gniazda gwiazda dwa razy nie spada Życie się nie powtarza Słońce świeci jak może śnieg z nieba pada noc jest czarna róża kolce posiada Życie się nie powtarza Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:51 Idę przez życie idę sam w ciemny zakątek, w ciemny las Idę od wschodu przez południe do zachodu mija czas Idę, myśli gonią mnie stracone lata, stracona miłość stracony czas Mijam już granicę gdzie dzień z nocą się wita gdzie księżyc mówi dobranoc słońce gaśnie i światło milknie Nadszedł już czas Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:54 ........miałam jakies absurdalne skojarzenie a propo tego co sie tu dzieje:))......ale zachowam je dla siebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 20:59 ania1 napisał(a): > ........miałam jakies absurdalne skojarzenie a propo tego co sie tu > dzieje:))......ale zachowam je dla siebie:))) moze nie jest absurdalne.....powiedz co przyszlo Tobie na mysl? Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Droga do nieba? 28.06.02, 21:02 in_ger napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > ........miałam jakies absurdalne skojarzenie a propo tego co sie tu > > dzieje:))......ale zachowam je dla siebie:))) > > moze nie jest absurdalne.....powiedz co przyszlo Tobie na mysl? > Prosze *******Hm.......niech bedzie......cały czas sie zastanawiam......taki(hm) płodny:))).....czy też ma na kolanach jakis tomik którego nie znam i przepisuje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 21:06 ania1 napisał(a): > in_ger napisał(a): > > > ania1 napisał(a): > > > > > ........miałam jakies absurdalne skojarzenie a propo tego co sie tu > > > dzieje:))......ale zachowam je dla siebie:))) > > > > moze nie jest absurdalne.....powiedz co przyszlo Tobie na mysl? > > Prosze > > *******Hm.......niech bedzie......cały czas sie zastanawiam......taki(hm) > płodny:))).....czy też ma na kolanach jakis tomik którego nie znam i > przepisuje:))))) > a moze pisze wczesniej i teraz.....reszte sobie dopowiedz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Re: Droga do nieba? 28.06.02, 22:15 Dałaś rozkosz sercu mojemu Chwili wytchnienia przez ciebie nie mam W nocy się budzę przychodzisz we śnie to piękne radość na twarzy gości nie mogę, nie oddycham Odpowiedz Link Zgłoś
in_ger Swiat bez kobiet...? 28.06.02, 23:24 Bez kobiet świat był by niczym pustym domem bez drzwi Skąd by poeta słowa brał jak malarz miał by skończyć obraz swój Jak muzyk brakujących nut do ballady ułożył No skąd !? Kobiety swym byciem dodały im sił chwile słabości pokonały z nimi przytuliły Wreszcie co byście zrobili gdyby was wasza matka nie wychowała gdyby wam do snu bajek nie opowiadała gdyby was nie kochała Nawet myśl moja wyobrazić sobie nie potrafi jak świat wyglądał jaki był by mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heliotro Re: Swiat bez kobiet...? IP: *.elartnet.pl 06.07.02, 23:10 Z przyjemnością czytałam. Oddech na forum, powiew uczuć, myśli dawno zapomniane przypomniałam sobie niejedno.Tylko powiedz co z tym ostatnim kawałkiem pt. "świat bez kobiet" - czyżbys nie przeczytał po napisaniu ?, jakby nie Twój, dziwne. Pisz nam dalej .Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś