Dodaj do ulubionych

Jak poderwać dziewczynę w autobusie?

05.10.02, 13:27
Spodobała mi się jedna dziewczyna, ale problem w tym, że widuję ją tylko w
autobusie i nic o niej nie wiem co ogranicza
pole manewru. Proszę was drodzy forumowicze o oryginalne, lecz najchętniej
sprawdzone metody rozpoczęcia nowej znajomości w
środkach komunikacji miejskiej.
Obserwuj wątek
    • nickname Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 05.10.02, 17:24
      zatrudniuj sie jako kanar - codziennie bedziesz sprawdzał jej bilety :))
      • Gość: czarnapantera102 Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:47
        zacznij sczyszczać niewidzialną plamę z jej pleców
      • antozhukooo Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 23.02.25, 09:42
        Portal randkowy - elitemeetsbeauty.com Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
    • Gość: Robin Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 07.10.02, 01:14
      Cze:)
      Ale glupoty Ci opowiadają przemysl plan podejdz do niej zagadaj tylko sprytnie
      i rezolutnie a pozniej wszystko jakos pojdzie
      NIE WSTYDZ SIE
      Zycze powodzenie :)))
      • mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 08.10.02, 16:12
        Gość portalu: Robin napisał(a):

> Cze:)
        > Ale glupoty Ci opowiadają przemysl plan podejdz do niej zagadaj tylko
        sprytnie
        > i rezolutnie a pozniej wszystko jakos pojdzie
        > NIE WSTYDZ SIE
        > Zycze powodzeni

No właśnie. Łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Może masz jakieś gotowe
        formułki?
        • nancyboy Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 08.10.02, 16:13
          Gotowe formulki:

Jak masz na imie?
          Skad jestes?
          Co porabiasz na codzien?...
          • plus-minus Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 08.10.02, 17:44
            Takie pytania to kobiety na czacie zadaja.:)
            Zacznij od pogody.
            Cokilwiek nie powiesz wazne aby było to skuteczne:)
          • zlakobieta Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 08.10.02, 17:47
            Jest jeszcze jedno niezawodne: "SKĄD KLIKASZ?"
            Buahahahahaha...... :)))
    • Gość: sombre Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.02, 23:48
      A nie lepiej najpierw zbadać sprawę wzrokiem?
      Spotkajcie się oczyskami, raz, drugi, trzeci, wyszczerz się,
      wybadaj w ten sposób rynek... A jak zapali się zielone światło,
      to...wróć na forum i dalej się pytaj ;))))

Powodzenia! :)

sombre

• mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 08:06
        Gość portalu: sombre napisał(a):

> A nie lepiej najpierw zbadać sprawę wzrokiem?
        > Spotkajcie się oczyskami, raz, drugi, trzeci, wyszczerz się,
        > wybadaj w ten sposób rynek... A jak zapali się zielone światło,
        > to...wróć na forum i dalej się pytaj ;))))
        >
        > Powodzenia! :)

Myślę, że ten etap mam już za sobą, problem tylko w tym, że jestem z natury
        nieśmiały.
        • plus-minus Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 10:26
          Zapytaj czy nie ma odsprzedac biletu:)
          • ellen Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 11:06
            Możesz na nią wpaść gdy autobus będzie skręcał; będzie pretekst do wylewncyh
            przeprosin, a i bariera fizyczna zmniejszy się automatycznie ;-)
            • plus-minus Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 11:09
              moze niech zwyczajnie powie "czesc"?
              jak ja tak czesto widuje w autobusie bedzie to miłe dla niej:)
              • Gość: Spokoman Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: 213.241.35.* 09.10.02, 12:52
                Zapytaj się jej na czy ma przy sobie nowy numer Metropolu, bo chcesz się z nią
                umówić do kina, ale nie wiecz co grają. A co tam.. trzeba z grubej rury.
                Powodzenia!
                • ellen Spokoman 09.10.02, 15:12
                  Hyhy, subiektywnie oceniam pomysł Spokomana jako potencjalnie skuteczny :-)
              • messja Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 16:16
                plus-minus napisał:

> moze niech zwyczajnie powie "czesc"?
                > jak ja tak czesto widuje w autobusie bedzie to miłe dla niej:)
                >
                • mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 17:32
                  messja napisała:

> plus-minus napisał:
                  >
                  > > moze niech zwyczajnie powie "czesc"?
                  > > jak ja tak czesto widuje w autobusie bedzie to miłe dla niej:)
                  > >
                  • messja Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 17:52
                    mepps napisał:

>
                    > Miło usłyszeć opinię z ust płci przeciwnej. Problem jednak w tym, że widuję

> naprawdę żadko :(

no to musisz dzialac. zapytaj wprost, czy nie umowilaby sie z toba. co masz do
                    stracenia? najwyzej powie: "nie":)
                    powodzenia
                    • luka Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 09.10.02, 20:32
                      Najważniejsze jest to że jak o pomyślisz żeby do niej zagadac to od razu to
                      zrób. Im dłużej będziesz o tym myślał tym więc przeciw będziesz wynajdywał.
                      Tekst nie jest ważny specjalnie. Może byc nawet głupi byle dało się go
                      kontynuować. Nawet przez chwilkę bo potem już Cię bedzie kojarzyła i normalnie
                      porozmawiacie. Mimo że jestem strasznie gadającą na około osobą (ze względu na
                      nieśmialość) to jedną z najważniejszych moich dziewczyn jakie miałem zaczepiłem
                      na glupie "czy nie przejdziesz się ze mną bo strasznie mi się podobasz". Trzeba
                      z grubej rury i niezastanawiać się nad tym. Lepsza kompromitacja niż żeby się
                      to rozeszło po kościach i nigdy nawet nie dowiedziała się o Twoim istnieniu.
                      Jakiś czas temu widziałem jak w Mc Donaldzie gość poprosił do tańca nieznajomą
                      panienkę. Myślałem że się udławię widząc taką wiochę ale zaraz ją odprowadził
                      pogadał i dostał numer telefonu. A byla całkiem niezła (no ale coś takiego to
                      mnie przerasta:)))
    • Gość: samanta Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: nchobo* / *.kabel.telenet.be 10.10.02, 15:20
      Nie podrywaj jej w autobusie .
      Ona gdzies wsiada i wysiada prawda ?
      Jak sie dobrze gdzies zaczaisz to spotkasz ja niby przypadkiem w innym
      miejscu i wtedy zagadasz , ze pamietasz ja z autobusu nr (...).
      Juz nie bedziesz dla niej takim calkowitym nieznajomym . Ale nie nagabuj jej
      od razu tylko sie przedstaw i powiedz , ze sie spieszysz no i do zobaczenia .
      Nastepnym razem jak ja spotkasz w autobusie to powiesz czesc , znowu sie
      spotykamy ... I tak po nitce do klebka ale pomalu . Nie proponuj jej
      spotkania bo sie dziewczyna wystraszy . Jak sie blizej juz zapoznacie (po
      paru takich kursach) to wtedy cos zaproponuj , moze fajnie bedzie wam sie
      rozmowa kleic i wysiadziecie kontynuowac ja w jakiejs kafejce ?
      Powodzenia
      • messja Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 10.10.02, 16:24
        Gość portalu: samanta napisał(a):

> Nie podrywaj jej w autobusie .
        > Ona gdzies wsiada i wysiada prawda ?
        > Jak sie dobrze gdzies zaczaisz to spotkasz ja niby przypadkiem w innym
        > miejscu i wtedy zagadasz , ze pamietasz ja z autobusu nr (...).
        > Juz nie bedziesz dla niej takim calkowitym nieznajomym . Ale nie nagabuj jej
        > od razu tylko sie przedstaw i powiedz , ze sie spieszysz no i do
        zobaczenia .
        > Nastepnym razem jak ja spotkasz w autobusie to powiesz czesc , znowu sie
        > spotykamy ... I tak po nitce do klebka ale pomalu . Nie proponuj jej
        > spotkania bo sie dziewczyna wystraszy . Jak sie blizej juz zapoznacie (po
        > paru takich kursach) to wtedy cos zaproponuj

on juz mowil, ze widuje ja naprawde zadko:))))
        • Gość: Wars Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.client.attbi.com 10.10.02, 16:52
          Najlepiej zrob szybko prawo jazdy zawodowe i zatrudnij sie jako kierowca
          autobusu.
          Po tym jak juz bedziesz jezdzil na tej trasie gdzie ona jezdzi zamknij jej pare
          razy drzwi przed nosem i odjedz.
          Mozesz byc pewien ze po takim potraktowaniu to ona bedzie starala sie poszukac
          kontaktu z toba
          • mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 10.10.02, 19:12
            Gość portalu: Wars napisał(a):

> Najlepiej zrob szybko prawo jazdy zawodowe i zatrudnij sie jako kierowca
            > autobusu.
            > Po tym jak juz bedziesz jezdzil na tej trasie gdzie ona jezdzi zamknij jej
            pare
            >
            > razy drzwi przed nosem i odjedz.
            > Mozesz byc pewien ze po takim potraktowaniu to ona bedzie starala sie
            poszukac
            > kontaktu z toba

Uprawnienia na kierowce autobusu nie sa tanie, a ja nie zamierzam przez 8
            godzin dziennnie zasuwac po Szczecinie w te i wewte.
            • forward Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 11.10.02, 16:12
              Zajedź na przystanek autobusowy jakimś fajnym samochodem najlepiej francuskim
              koloru red, takie kręcą kobiety, w jakiś ponury deszczowy dzień jakich pełno na
              jesieni i zaproponuj jej podwiezienie. I jest twoja.

Forward
              • Gość: Sol Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.10.02, 16:20
                a nie mozesz kupic jej malego bukiecika kwiatkow albo malej rozyczki i wreczyc
                z usmiechem? powiedz, ze widujesz ja w autobusie i miales ochote podarowac jej
                kwiaty. Zrob to tuz przed przystankiem, na ktorym ona wysiada (albo Ty, jesli
                wysiadasz wczesniej). I ani slowa wiecej. To ja zaintryguje. nastepnego dnia to
                ona podejdzie do Ciebie, zeby Ci podziekowac.
                A dalej juz jakos pojdzie....

Bron boze, nie spotykaj jej "niby przypadkiem" na ulicy. Ja na jej miejscu
                dostalabym paranoi, ze sledzi mnie zboczeniec : ))
                • mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 12.10.02, 16:51
                  dzięki Sol. Ciekawe, czy wystarczyłoby mi odwagi na ten numer z kwiatkiem ale
                  musze przyznać że to bardzo intrygujące
                  • Gość: Sol Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.10.02, 17:00
                    nie dowiesz sie jesli nie sprobujesz : ))
                  • messja Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 12.10.02, 17:27
                    mepps napisał:

> dzięki Sol. Ciekawe, czy wystarczyłoby mi odwagi na ten numer z kwiatkiem ale
                    > musze przyznać że to bardzo intrygujące

osobiscie bym ci odradzala ten pomysl, choc niewatpliwie jset bardzo
                    sympatyczny. ja uwielbiam kwiaty i jeszcze bardziej je dostawac, ale wiem, ze
                    rozne sa dziewczyny, roznie moga zareagowac gdy ktos nagle w autobuise zupelnie
                    nieznajomy daje im kwiatki... moze byc sploszona, nigdy nie wiadomo ...
                    • angrzel Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 15.10.02, 17:40
                      messja napisała:

> mepps napisał:
                      >
                      > > dzięki Sol. Ciekawe, czy wystarczyłoby mi odwagi na ten numer z kwiatkiem
                      > ale
                      > > musze przyznać że to bardzo intrygujące
                      >
                      > osobiscie bym ci odradzala ten pomysl, choc niewatpliwie jset bardzo
                      > sympatyczny. ja uwielbiam kwiaty i jeszcze bardziej je dostawac, ale wiem,
                      ze
                      > rozne sa dziewczyny, roznie moga zareagowac gdy ktos nagle w autobuise
                      zupelnie
                      >
                      > nieznajomy daje im kwiatki... moze byc sploszona, nigdy nie wiadomo ...
                      >
    • Gość: MIkey Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.public.miller.colby.edu 13.10.02, 07:27
      chetnie podziele sie z toba doswiadczeniami, bo co jak co, ale moge nieskromnie
      powiedziec, ze mam w tym doswiadczenie :)
      kiedys (dawno temu,gdy bylem jeszcze mlody... :)) podrywalem dziewczyny w
      autobusach, tramwajach, na ulicy i w ogole wszedzie
      zauwazylem, ze najgorsze sa takie "normalne" teksty typu "czesc, jak leci?"
      takze takie jak "sorry, czy my sie przypadkiem nie znamy?" sa zbyt oklepane i
      dziewczyny juz wiedzia, o co chodzi
      trzeba wymyslic cos zupelnie nowego, czego nigdy nie slyszala
      musisz cos wymyslic, aby nie wiedziala, o co chodzi, co powoduje, ze nie wie,
      jak zareagowac, a ty w tym czasie mozesz dzialac
      w ten sposob zaintrygujesz ja
      ja mialem swoj niezawodny tekst
      powiem ci szczerze, ze uzylem go ok. 20 razy i ani razu(!!!) mnie nie zawiodl
      tekst brzmi "nie mam psa, a ty?"
      po takim tekscie dziewczyna najczesciej jest tak zdezorientowana, ze przez
      kilka sekund nie wie, jak odpowiedziec
      ty po chwili porzucasz swoj powazny, skupiony wyraz twarzy i po prostu sie
      smiejesz, a konwersacja po prostu leci

uwazaj jednak z kopiowaniem tego tekstu, nie dlatego, ze mam cos przeciwko, ale
      dlatego, ze to, co dziala dla mnie, dla ciebie niekoniecznie musi dzialac
      wazne, aby znalezc tekst, ktory ty sam po prostu "czujesz"
      moj kolega przez pewien czas uzywal tego samego tekstu, ale mowil, ze oprocz
      sukcesow czasem zdarzaly sie wpadki
      podobno raz jakas dziewczyna zaczela krzyczec na caly tramwaj "ale o co ci
      chodzi? dlaczego sie interesujesz, czy mam psa? czego ode mnie chcesz?"
      caly tramwaj sie smial, a on na nast. przystanku nagle "przypomnial sobie", ze
      musi wysiasc :)
      teraz podobno znalazl nowy tekst, ktory juz doskonale dziala
      moze to jest pogwalcenie praw autorskich, ale dobra, powiem ci
      brzmi "czy znasz moze jakiegos ssaka na litere e?"
      dziewczyna nie wie, o co chodzi, a on: "bo wiesz, szukalem w encyklopedii i nie
      moglem zadnego znalezc"
      czyz ten tekst nie jest pomyslowy? :)

no wlasnie, uzywaj takich tekstow, ale wazne tez jest, abys "poczul",
      zrozumial, zglebil tekst, ktorego uzyjesz
      ale najwazniejsze jest, abys po prostu sprobowal
      jestes kowalem swego losu, wiec nie masz wyboru - musisz wziac sprawy w swoje
      rece
      lepiej przegrac niz zaprzepascic zyciowa szanse

powiem ci cos
      ja teraz osobiscie nie robie juz takich rzeczy, bo nie jestem w ogole
      zainteresowany dziewczynami
      dlaczego?
      bo jestem totalnie, smiertelnie, zabojczo i, co najwazniejsze, szczesliwie
      zakochany w najcudowniejszej istocie, jaka moze istniec na jakimkolwiek swiecie
      wiesz, jak ja poznalem?
      na przystanku autobusowym (w ogole to kiedys juz to opisalem na tym forum, bo
      to bylo dla mnie po prostu niesamowite)
      tak wiec probuj, probuj, bo to sie po prostu oplaca :)
      powodzenia!
      • mepps Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 13.10.02, 09:20
        Good for you, Mikey!
    • Gość: morpheos Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: *.wh12.tu 16.10.02, 14:08
      wez sobie jakas legitymke i udawaj kanara.powiec ze musicie wysiasc z autobusu
      i spisac mandat.
    • szarywilk Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 16.10.02, 14:20
      Z góry przepraszam za swoją erotico-towarzyska grubiańskość...
      Na jednym z forów widziałem dowcip który można przenieść do życia realnego, na
      pewno zrobisz wrażenie, a kobiete zamuruje:
      Jedzie łysy dresiarz w autobusie podmiejskim, siedzi na końcu z dziewczyna
      która mu sie bardzo podoba...chce do niej zagadać, być romantyczny, chce żeby
      go zauważyła...Obejmuje więc ją znienacka, gapi sie w okno autobusu i jąkając
      próbuje zapanować nad sobą i w końcu mówi:
      wiesz zajebałem sie w tobie po ch***....

A tera mozecie mnie zbluzgać:)))))
      • Gość: messja Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? IP: 195.194.36.* 16.10.02, 14:24
        :)))))))))

szarywilk napisał:

> Z góry przepraszam za swoją erotico-towarzyska grubiańskość...
        > Na jednym z forów widziałem dowcip który można przenieść do życia realnego,
        na
        > pewno zrobisz wrażenie, a kobiete zamuruje:
        > Jedzie łysy dresiarz w autobusie podmiejskim, siedzi na końcu z dziewczyna
        > która mu sie bardzo podoba...chce do niej zagadać, być romantyczny, chce żeby
        > go zauważyła...Obejmuje więc ją znienacka, gapi sie w okno autobusu i jąkając
        > próbuje zapanować nad sobą i w końcu mówi:
        > wiesz zajebałem sie w tobie po ch***....
        >
        >
        > A tera mozecie mnie zbluzgać:)))))
        >
        >
        >
        • szarywilk Re: Jak poderwać dziewczynę w autobusie? 17.10.02, 08:56
          A myślałem że zwalą sie na mnie oburzeni forumowicze , ale z drugiej strony to
          że to jeszcze nie nastąpiło może byc wynikiem wczorajszych kłopotów z
          forumami)))) pzdrw. Messja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka