kusy3x6 30.06.02, 15:18 I badz tu madry i pisz wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moonshin Re: A moze sie nie zenic? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 17:43 kuzy, a jakie wiersze piszesz? zacytuj coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A moze sie nie zenic? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 17:57 Kusy, świat straci jak sie ożenisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEF Re: A moze sie nie zenic? IP: *.pl 30.06.02, 18:28 A ja mówię: ożeń się. ci co twierdzą, że małżeńśtwo do z góry przesrany układ na którym tylko tracisz, to zwyczajne zadzrośniki. małżeństwo jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: A moze sie nie zenic? IP: *.dialup.tiscali.it 30.06.02, 21:37 Ozen sie ozen Kusy, stworzysz podstawowa komorke spoleczna, staniesz sie porzadnym obywatelem, splodzisz dzieci i przysluzysz sie ojczyznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: A moze sie nie zenic? 30.06.02, 21:40 kusy3x6 napisał(a): > I badz tu madry i pisz wiersze. *******Wahania licealistki......chciałbym .....a boje się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: A moze sie nie zenic? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.06.02, 22:03 "Zen sie lub nie. Cokolwiek zrobisz, bedziesz zalowac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: *.acn.waw.pl 01.07.02, 07:46 ja na twoim miejscu.... na szczescie na nim nie jestm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.210.* 01.07.02, 10:51 Chcesz być szczęśliwy przez dzień - kup butelkę wódki Chcesz być szczęśliwy przez tydzień - zabij prosiaka Chcesz być szczęśliwy przez miesiąc - ożeń się Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 12:58 Gość portalu: Paw napisał(a): > Chcesz być szczęśliwy przez dzień - kup butelkę wódki > Chcesz być szczęśliwy przez tydzień - zabij prosiaka > Chcesz być szczęśliwy przez miesiąc - ożeń się A co dalej , co po miesiacu???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.210.* 01.07.02, 14:56 Po butelce wódki masz kaca (podobno), po zabiciu prosiaka wyrzuty sumienia (chyba), a po miesiącu małżeństwa nie wiem. Może połączenie ww. wymienionych. Ale to był tylko zasłyszany cytat a nie moje doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:05 Gość portalu: Paw napisał(a): > Po butelce wódki masz kaca (podobno), po zabiciu prosiaka wyrzuty sumienia > (chyba), a po miesiącu małżeństwa nie wiem. Może połączenie ww. wymienionych. > Ale to był tylko zasłyszany cytat a nie moje doświadczenia. ******Czyżbys także tracił dowcip Skarbie tak jak kolega Apf?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:10 wtedy to sie ma ciagłe telefony pt. o której wrocisz do domu. Koledzy sa be.. piwa czlowiek moze sie nspic ( chyba ze w domu).. trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:15 Boszzze, horror! Co za pechowiec Ci takich strasznych zeczy naopowiadal? Brrr, w zyciu bym sie niepisala w taki uklad. > trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze). Ale akurat to powyzej, ciekawam kto za Ciebie robi? Mamusia, czy masz gosposie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: A moze sie nie zenic? IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 01.07.02, 15:20 A Belbo jeszcze sie pyta, co ja mam przeciwko wiecznym chlopcom...... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:24 nie lubisz genialnych ludzi z poczucirem humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: A moze sie nie zenic? IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.02, 19:53 Gość portalu: Dr.Belbo napisał(a): > nie lubisz genialnych ludzi z poczucirem humoru? co, jeszcze nikt sie na tobie nie poznal? biedactwo...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:22 Gość portalu: Belbo napisał(a): > wtedy to sie ma ciagłe telefony pt. o której wrocisz do domu. > Koledzy sa be.. piwa czlowiek moze sie nspic ( chyba ze w domu).. > trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze). *****Kochanie:)).......wybacz ale chyba mylisz pojecia:))).....kobieta nie potrzebuje mężczyzny do wynoszenia śmieci(wynoszę sama lubie biegac po schodach:), po to by ktos wbil mi gwóźdz w ściane tez nie wyjde za mąż(nie byłabym kobietą gdybym nie miała chętnych do takich drobnych przysług).......od kandydata na Męża naprawde wymaga się o wiele więcej...i nie chodzi tu o kase:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:25 Wiem chodzi o sex.. a to niby faceci to erotomani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:29 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Wiem chodzi o sex.. a to niby faceci to erotomani:) *******No i nie trafiłeś:))) Erotomanie:)) .......mówią glodnemu chleb na myśli:)))......nie chodziło mi o sex..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:30 Więc o co? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:35 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Więc o co? ******O co ....... o jakąś magię.....o ciepło,poczucie bezpieczeństwa,wsparcie wtedy gdy trzeba....... o to przekonanie że życie z Tym człowiekiem będzie miało kolor i smak, nie bedzie nudne.....chodzi o to "Coś"....czasem trudno sprecyzować co nas ciągnie do kogoś....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:39 ania1 napisał(a): > ******O co ....... o jakąś magię.....o ciepło,poczucie bezpieczeństwa,wsparcie > wtedy gdy trzeba....... o to przekonanie że życie z Tym człowiekiem będzie miał > o > kolor i smak, nie bedzie nudne.....chodzi o to "Coś"....czasem trudno sprecyzow > ać > co nas ciągnie do kogoś....... Ladnie napisane, tylko czasami sie zastanawiam czy to mozliwe do osiagniecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:29 ania1 napisał(a): > kandydata na Męża naprawde wymaga się o wiele więcej...i nie chodzi tu o kase:) > ) Z drugiej strony Aniu spojz na autora watku, wystarczylo dac ogloszenie na forum o poszukiwaniu odwaznej. Widocznie trafilo na niezbyt duzo wymagajaca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:31 raczej ryzykantka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:33 Sporty ekstremalne w modzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Belbo!!!! 01.07.02, 17:11 .....żeby wszystko było jasne......zwroty powyżej(wiesz ktore prawda?) ...to stwierdzenia czysto retoryczne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Belbo!!!! 04.07.02, 21:03 Lubie was, tyle rad ile osob na tym watku, ale i tak zrobie jak bede chcial, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:30 kusy3x6 napisał(a): > Lubie was, tyle rad ile osob na tym watku, ale i tak zrobie jak bede chcial, mnie nie obchodzi, zen sie lub nie... ale daj znac kedy wesele????????? juz tyle osob sie zaprosilo, ja kompletuje garderobe, obiecalam monik, ze popijemy, a apf, obiecal, ze bedzie tanczyl nago na stole... to kiedy i gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 05.07.02, 08:32 toc on sie nie ozeni. wrodzone skapstwo mu nie pozwoli. a jeszcze tyle luda chce na to wesele przyjechac....:) a przeciez na wlasny koszt, na jego weselu nie bedziemy pily, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:07 prawda... ale moze sie bogato ozeni?:)) Gość portalu: monik napisał(a): > toc on sie nie ozeni. wrodzone skapstwo mu nie pozwoli. a jeszcze tyle luda > chce na to wesele przyjechac....:) a przeciez na wlasny koszt, na jego weselu > nie bedziemy pily, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:10 a jak wtedy bedzie z szacunkiem???:) myslisz, ze zona zgodzi sie na obecnosc fizyczna wirtualnych wielbicielek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja wesele IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:19 nie wiem, jak sie nie zgodzi to jej problem, w razie czego mozemy ja zaraz po slubie jakos unieszkodliwic, zakneblowac, czy co... przeciez nas bedzie wiele:))) Gość portalu: monik napisał(a): > a jak wtedy bedzie z szacunkiem???:) > myslisz, ze zona zgodzi sie na obecnosc fizyczna wirtualnych wielbicielek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: wesele IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:21 i oczywiscie zakladamy, ze Pan Mlody nam pomoze w tym unieszkodliwianiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: wesele IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:26 Gość portalu: monik napisał(a): > i oczywiscie zakladamy, ze Pan Mlody nam pomoze w tym unieszkodliwianiu:))) oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:05 zanipokoilas mnie tym kopletowaniem garderoby!!! czy byl gdzies wytyczne (kolory, dlugie suknie, kapelusze????) wszystkiego dowiaduje sie na ostatnia chwile. wpuszcza mnie tam w dzinsach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:09 bo nie czytalas mojej rozmowy z czarna kocica o dzinsach, wczoraj sobie wlasnie kupilam... kto wie moze sie w nie na wesele ubiore:)) Gość portalu: monik napisał(a): > zanipokoilas mnie tym kopletowaniem garderoby!!! czy byl gdzies wytyczne > (kolory, dlugie suknie, kapelusze????) wszystkiego dowiaduje sie na ostatnia > chwile. wpuszcza mnie tam w dzinsach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:11 ja tez mam nowki!!! moge biala bluzke wlozyc, zeby bylo bardziej odswietnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:20 Gość portalu: monik napisał(a): > ja tez mam nowki!!! moge biala bluzke wlozyc, zeby bylo bardziej odswietnie!:) a ja biale szpilki:) ale sie odstawimy, juz sie nie moge doczekac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: KUSY IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:22 to kiedy to wesele? co on sobie mysli. powiadomi tak w ostatniej chwili i bedzie sie dziwil, ze ludzie sie pospozniaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Belbo!!!! 05.07.02, 20:22 Co wy w dzinksach na moj slub, obowiazuja stroje wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:24 ale to beda bardzo wieczorowe dzinsy. przecie nie bedziesz urzadzal imprezy w porze obiadu:) do tego my bedziemy w odswietnym i podnioslym nastroju. malo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja stroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:27 w dodatku to beda sexi dzinksy i bluzeczki wieczorowe, malo?:))))) Gość portalu: monik napisał(a): > ale to beda bardzo wieczorowe dzinsy. przecie nie bedziesz urzadzal imprezy w > porze obiadu:) do tego my bedziemy w odswietnym i podnioslym nastroju. malo?:) Odpowiedz Link Zgłoś