Dodaj do ulubionych

samotna poszukuje

11.05.05, 20:51
samotnego.:P
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: samotna poszukuje IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.05.05, 22:21
      :-P
    • Gość: peja Re: samotna poszukuje IP: 80.51.253.* 12.05.05, 09:10
      Witam a w jakim wieku Samotna jest i skąd.Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:52
        Lepiej żonatego poszukaj - bardziej dyskretni są, a przynajmniej oprany i
        najedzony bedzie przychodził :-P
        • paraglider Re: samotna poszukuje 12.05.05, 09:54
          Pod warunkiem, że ta jego małżonka nie będzie należała do tego typu kobiet,
          które małżonek SAM musi opierać, obiad podstawić, bo mamusia (flądra) nie
          nauczyła za młodu ;-P
          • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:56
            To mogą trójkąt nierobów stworzyć
            • paraglider Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:02
              Niestety. Na rynku, w tej materii, jest za duża konkurencja :)
        • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 09:55
          No nie, tego jeszcze nie bylo, by zakonnica sztuki zdrady uczyla.
          • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:57
            A co - najciemniej pod latarnią
            • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:07
              A czy to nie jest przypadkiem Czerwona Latarnia?
              • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:14
                Noooooooo, kochany - ja stateczną niewiastą jestem i wypraszam sobie
                • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:17
                  W to nie watpie, przypuszczalem tylko, ze zatrzymalas sie pod ta latarnia
                  jedynie po to, by o dalsza droge spytac.
                  • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:20
                    Kobieta zmienną jest, bo taka jej natura.
                    A nawet stateczna niewiasta musi czasem o drogę zapytać, a że akurat pod
                    latarnią wypadło...
                    • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:22
                      szkoda, prawde mowiac, ze mnie tam nie bylo, ja znam najlepsza sciezke,
                      do tego na skroty.
                      • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:27
                        Skoro ścieżka znajoma, to pewnie już nie raz przetarta?
                        • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:30
                          prawde mowiac, to nie...
                          statecznym niewiastom, to zawsze doradzam te dluzsza droge,
                          co kolo kosciola prowadzi, a ta sciezka na skroty, to tylko dla zgrabnych
                          panienek w pepegach, gdyz w paru miejscach skakac trzeba.
                          Ale jeszcze sie taka nie trafila.
                          • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:36
                            Pójdziesz dłuższą drogą - to więcej czasu na myślenie będzie, a przy skakaniu
                            to sobie można nadobną nóżkę urazić, a skoro nóżki najważniejsze, to trzeba o
                            nie dbać...
                            • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 10:39
                              jak najbardziej o zgrabne i umiejace skakac nozki dbac trzeba i dlatego
                              zawsze nosze przy sobie specjalny krem lagodzacy ew. odbicia.
                              • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:04
                                No, ja o swoje też dbam, bo stateczność nadobności nie szkodzi, a nigdy nie
                                wiadomo, kogo się spotka po drodze...
                                • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 11:13
                                  ale jeszcze nie powiedzialas mi, czy masz pepegi i ladne podkolanowki?
                                  bo chcialbym wiedziec, jak wysoko lubisz skakac?
                                  • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:17
                                    Nie wiem co to pepegi, a podkolanówek nie noszę, bo się odciskają pod kolanami
                                    ściągacze i nie jest to cool i sexi.
                                    Co do skoków - może i uprawiam, ale nie wzwyż...
                                    • roman.nowy Re: samotna poszukuje 12.05.05, 11:19
                                      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> co do skoków - może i uprawiam, ale nie wzwyż...<

a jesli nie wzwyz, to jak?

przeciez nie wspominalas, ze jestes zamezna?
                                      • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:22
                                        Co to - ankieta personalna?

nie wspominałam, że jestem zamężna, nie wspominałam że jestem niezamężna, a
                                        skoki MOŻE i uprawiam... (ale na pewno bez kolanówek)
                                        • j-k Re: samotna poszukuje 12.05.05, 11:29
                                          przepraszam, za wscibskosc, chcialem tylko wiedziec, z kim mam przyjemnosc...

no ale jak nie wzwyz...
                                          i jak nie w bok...
                                          - to pozostaje juz tylko w dol...?
                                          na gleboka wode???
                                          • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:35
                                            Ze stateczną kobietą - moje imię znasz, a Waść kto?
                                            a czy przyjemność... to już pozostawiam Waści ocenie...
                                          • j-k Re: samotna poszukuje 12.05.05, 11:43
                                            ja? - a jestem tez takim sobie zwolennikiem skokow...

a ze ciagnie wilka do lasu,

to chcialem spytac, o jakie tu skoki chodzi?

ale przepraszam, ze wtracam nochala w mila pogawedke.
                                            • Gość: Kasia Re: samotna poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:48
                                              Hmmmm, sądzę, że o te, o których "chcielibyście wiedzieć wszystko, tylko boicie
                                              się zapytać" ;-)
                                              Tak jakoś to chyba było... no, ale może ja źle zorientowana jestem...
                                            • roman.nowy Zmykaj, Dobry Czlowieku, 12.05.05, 11:59
                                              skoki to ja tez lubie, ale nie we trojke.
                                              Ja tu, w przeciwienstwie do Ciebie, uczciwie zapracowuje na wy(skokowa)
                                              kolacje ze sniadaniem!
                                              • Gość: Kasia Re: Zmykaj, Dobry Czlowieku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:11
                                                A kto ma niby robić to śniedanie, co ???
                                                Na mnie nie liczcie, bo ja pospać lubię z rana.
                                                (chyba, że założycielka wątku zrobi...)
                                                • roman.nowy Re: Zmykaj, Dobry Czlowieku, 12.05.05, 12:16
                                                  Alez nie denerwuj sie Panno(?), o tym, kto bedzie robil sniadanie,
                                                  to jeszcze nie rozmawialismy. Moze by jednak zaczac tradycyjnie - od kolacji?
                                                  • Gość: Kasia Re: Zmykaj, Dobry Czlowieku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:18
                                                    No dobrze już dobrze...
                                                    To.... co serwujesz?
                                                  • roman.nowy Chianti?, 12.05.05, 12:24
                                                    no jak tradycja - to tradycja.
                                                    Lekka kolacja:
                                                    - szparagi w sosie holenderskim i biale Chianti.
                                                    - a na deser: wisienki z jogurtem
                                                    www.picturethisgallery.com/Artists/Carey,%20June/CHIANTI%20ESTATE.jpg
                                                  • Gość: Kasia Re: Chianti?, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:32
                                                    Trafiony - ale niezatopiony...
                                                    Ładne, ale z Toskanią wiążę nieprzyjemne wspomnienia - proszę o inny zestaw,
                                                    abym mogła uwolnić się od demonów przeszłości i z pogodnym czołem nurzać się w
                                                    teraźniejszości...
                                                    ps. wisienki mogą zostać.
                                                  • roman.nowy Chateau Charron Blanc 2001? 12.05.05, 12:53
                                                    no dobrze, opusczamy Toskanie i Mare mediterraneo i ladujemy w poblizu...
                                                    la Mer mediterranee w Prowansji (przepraszam, ze taki banalny gust mam).

kolacja nadal lekka:
                                                    - Kurczak z ryzem w sosie curry + Chateau Charron Blanc 2001
                                                    www.carto.net/andre.mw/photos/1999/05/22_provence-alpes-cote-d-azur_-_camargue/1999060212b_saint_tropez_vue.jpg
                                                  • Gość: Kasia Re: Chateau Charron Blanc 2001? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:04
                                                    Dobra, pogrymasiłam trochę, bo wypadało (żeby nie wyszło, że stateczna, a taka
                                                    łatwa).
                                                    Prowansja OK, byle nie w porze letnich korków (rozumiem, że samolotem lecimy do
                                                    Nicei, bo inaczej się nie piszę).
                                                    Ja dużo nie będę jadła, coby sobie zmysłów zanadto nie stępić, więc kurczaka
                                                    wiecej dla Ciebie zostanie, ale... nie przejadaj się - noblesse oblige -
                                                    jesteśmy we Francji, więc trzeba dbać o technikę...całowania...
                                                    poki co idę zagryźć marchewką ;-)
                                                  • roman.nowy merveilleux 12.05.05, 13:10
                                                    to ja lece w takim razie pozarobkowac na te okolicznosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka