Dodaj do ulubionych

nieuczesane myśli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:05
Stoję plecami do zachodzącego słońca
bo taka była Twoja prośba
jedyna która ma jakiekolwiek znaczenie

Zmrok zapada powoli a ja ciągle marzę
że jesteś tam gdzieś i czekam
na ostatnie promienie odbite w Twoich oczach

Może przyjdziesz jeszcze, staniesz
przede mną i powiesz że nie to miałaś
na myśli i nie chciałaś

Zanim zapadnie zmrok
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: nieuczesane myśli IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 24.05.05, 22:39
      sa to najlepsze z wszystkich "mysli" przeczytanych na forum
      • caruzzo Re: nieuczesane myśli 24.05.05, 22:53
        I cóż,słońce juz zaszło,psy się uśpiły...
        a on nie przyszedł......;((
        Tak bywa....
    • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 22:50
      Kiedy się odwrócisz ujrzysz wschód słońca...
      i on będzie trwał....
      • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:54
        To noc mnie przeraża.

Mimo, że zapewne po niej będzie kiedyś wschód, jednak teraz jest to tylko
        abstrakcyjne pojęcie.

A może ona zdąży...
        • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 22:57
          to nie ona ma zdażyć, to Ty masz doświadczyc i wzrosnąć w siłę
          • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:05
            To nie pierwsza taka noc. A po każdej jestem słabszy, nie silniejszy. I coraz
            mniej mam wiary z każdym następnym wschodem.
            • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:09
              Jeśli ją kochałeś to nadal ja masz w sercu - i potrafisz to uczucie ofiarować
              innej...miłość to dawanie siebie...Prawdziwa miłość przed Tobą....wspanialsza i
              piękniejsza niż to co przeżyłeś dotychczas.
              • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:18
                Życzenia pisane na piasku... Jeden podmuch wiatru i nic się z tego nie spełni.

Wybacz rusałko, dziś nie jest mój dzień :( Ale dziękuję za przypomnienie.
                • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:22
                  Trzeba w coś wierzyć, życie to niespełnione marzenia, wichury i burze, wiatr
                  wiejący w twarz, ale jestem z Tobą...i rozumiem Cię, chcę Cię wesprzeć.
                  • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:38
                    A ja dziękuję raz jeszcze. Spróbuję zasnąć i najgorsze przeczekać, chociaż
                    wątpię czy coś z tego wyjdzie. Boli raczej niesamowicie.
                    • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:42
                      mi ktoś ostatnio napisał:
                      "Lyk goracego mleka sen ci przyniesie..a poduszka jego ciepło musi
                      zastapić...gdy wokół tylko człowiek z komputera się jawi rzędasmi liter do
                      CIEBIE przemawiając".
                      • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:53
                        Gorące mleko... Coś w tym jest :)
                        Let's put it to the test.
                        • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.kabaty.2a.pl 24.05.05, 23:57
                          dobranoc towarzyszu nocy...sweet dreems i do kolejnego wschodu,papa
                          • Gość: A Re: nieuczesane myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:01
                            Dobranoc
                            • Gość: rusałka Re: nieuczesane myśli IP: *.polkomtel.com.pl 25.05.05, 08:57
                              I jak samopoczucie o poranku ?
                              • Gość: hmm Re: nieuczesane myśli IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.05, 09:05
                                >okropne!
                                >znowu zaczyna sie sezon na "zgnile jablka"....
                                >ale wam zycze dobrego dnia ,i sloneczka:)
                                • rusalka_na_wakacjach Re: nieuczesane myśli 25.05.05, 10:22
                                  życie jest za krótkie, aby się martwić kazdym przystankiem, jakkolwiek nie
                                  byłby on cudowny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka