Gość: delusa IP: *.libero.it / *.libero.it 31.05.05, 21:07 Zapraszam do kontynuacji i animacji... "Jaki wiatr, jaki los cie porwal Europy drogami na przestrzal? Kto cie w reku mial, kto cie podziwial, najpiekniejsza z glow, slowiansko-grecka?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delusa Re: Konkurs IP: *.libero.it / *.libero.it 31.05.05, 21:46 Nikt? Coz, moj fragment ulubiony... "kobiety ceni sie za urode mezczyzn za cien od rzes dlugich a poetow za to ze w slowie kryja ptactwo wzruszen seledynowych" Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: cd... 31.05.05, 21:52 ..."nocą - podłużną od smukłych kolan księżyca wychodzą na bardzo biały światłem porosły pagórek klęczą nad martwym ptakiem ciszy szepcząc modlitwy nabrzmiałe tropikalnym bólem ponad nimi naprzeciw nieruchomego księżyca komary lęku brzęczą przezroczystymi skrzydłami a potem pada deszcz - i do domu wracają poeci deluso,znikam..wpadłam na chwilke ,nie mogłam sie powstrzymac:))) wszystkiego co chciałabyc ...czego pragniesz,zycze Ci:) pisklęta słów chowając - pod zmokłymi płaszczami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenziano nie zapomnij zabrac parasolki IP: *.arcor-ip.net 31.05.05, 22:12 w Italii czesto pada (z Drogi Mlecznej - naturalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: nie zapomnij zabrac parasolki IP: *.libero.it / *.libero.it 31.05.05, 22:19 Gonisz, Firenziano za Kamea jak za snem niespelnionym... Moze jakis motyw kryminalny? "-Hm... Spojrzalem na nia, papierosa cmiac- nie jestem Wyspianski, ale badz co badz to powiedzenie mnie wzruszylo. Za pozno: Rewolwer nie byl wiekszy od rozy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenziano Re: nie zapomnij zabrac parasolki IP: *.arcor-ip.net 31.05.05, 22:22 hiba zartujesz? znamy sie - jak lyse konie. powiedz lepiej - czego Ci brakuje - ze cierpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: nie zapomnij zabrac parasolki IP: *.libero.it / *.libero.it 31.05.05, 22:33 Cierpie? Tak, oczywiscie, mgliscie i prostopadle do twoich imadel ;) "Ale kolo mnie przemyka sie, nie bardzo zadziorny, Z tym krolewskim lupem, co w swiecie pychy czyni go krolem twym, moim czyniac go padlinozerca." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firenziano imadel? IP: *.arcor-ip.net 31.05.05, 23:23 gdy nie potrafie kamei wziac pod pache, to jabym mogl Ciebie w imadlo? okrutna jestes i nieBoska. chcesz bym cierpial nie tylko za Ciebie, ale i za cala wstecznosc i wystepnosc? Mia Dolorosa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolorosa Re: imadel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:45 Jakże to brzmi delikatnie firenziano , ze ty kamei nie potrafisz wziąc pod pache, bo byłbyś w moich oczach nieszczęsny... gdyby było inaczej, bowiem kamea jest delikatna jak serce najczulsze i stworzona ze szlachetnego kamienia ozdobą! Ja Dolorosa ; Płaczę ze wzruszenia :( ześ taki jest nadzwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś