kaya_ja 05.08.05, 13:57 jak mam chwilkę bezrobocia :) to nie ma z kim pogadać sami "poszukiwacze" ... Jeszcze chwilę muszę potrwać w pracy a już mi wolnym pachnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:04 ja tez moglabym pogadac;-) mamy piatek, wszyscy juz weekendowo mysla, w pracy nic sie nie dzieje. wszyscy na urlopach. ja tu jeszcze do 15.30 siedze, a potem robie sobie male wagary;-) sama podjelam taka decyzje wagarowa;-DDD i tak mnie nikt nie sprawdzi...;-DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:09 hehehe dobra decyzja ! ja od rana wisze ale pracy za bardzo nie mam ...tzn może i mam ale lenię się a co mi tam :D mnie też nikt nie sprawdzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 14:11 Najlepiej rozmawia się w miłym towarzystwie oczywiscie z pyszną kawą i czymś do niej ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:14 no fakt towarzystwo niezbędne do rozmowy :) a u mnie pusto akurat dlatego jestem na FR Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 14:18 Dla chcącej nie ma ponoć rzeczy niemożliwych ... ;P Zresztą, by rozmawiać, nalaeży się ... odezwać, nieprawdaż? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:25 jak mam sie do kogos odezwac, jak tu nikogo nie ma... jestem sama jak palec w calym biurze, co tam, na calym pietrze, w biurze... nawet kawy dla siebie samej nie chce mi sie zaparzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 14:39 Polemizowałbym :P A kawę zawsze można zrobić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:43 ka_27 napisał: > Polemizowałbym :P to do mnie to stwierdzenie > > A kawę zawsze można zrobić :-) kawę poprosimy z wszystkimi dodatkami dla mnie :) bez rogalików Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 14:51 Kawa juz czeka w kubeczkach :-) I dla każdego coś dobrego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:57 ojjj od tych słodkości "pączki" zrobią się z nas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 15:02 Dlatego należy mieć ... umiar :P A "pączusie" mogą być ... pyszne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 15:05 :)))) ja nie lubię zjadam tylko jednego w roku - w czwartkowy poranek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pogadałabym 05.08.05, 15:07 Zatem wszystko przed Tobą :-) I kawa także :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:28 Tobie tez sie nie chcialo zrobic kawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:30 nie :))))) napiłam się wody bo coś trzeba pić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:39 a skad Ty jestes? bo podobno w Poznaniu swieci piekne slonce, na Mazurach wiatr dmie... tez pieknie, a W-wie sa przecudne chmury, deszczowe chyba... ale mnie to wszystko jedno. i tak pokoj mam od polnocnej strony. zawsze tu groznie;-))) dobrze, ze chociaz okna mam;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:41 u mnie tak średnio słonko czasami zaświeci ale super ciepło nie jest i parasol może się przydać jeszcze dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:49 jutro bede odpoczywac w okolicach rzeszowa, ten parasol mi sie nie podoba;-( ale mam nadzieje, ze Ty nie jestes z rzeszowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:52 Ty tez skaczesz to tu, to tam;-) ja wiecej czytam, niz pisze. mam troche obiekcji do pisania... ale fanka rzeczywiscie zaskakuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: pogadałabym 05.08.05, 14:55 teraz czytam tylko od jakiegoś czasu mało pisze bo brak tematów gdzie można pogadać i chyba stali bywalcy na urlopach są :) najpierw byłam tam teraz jestem tutaj już długo i chyba wolę FR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 14:59 ja niespecjalnie lubie i tez mam ochote, jak w tak niezobowiazujacych tematach jak tu na FR czy nawet FT jest tak duzo zawzietosci, moze nawet wrogosci. chyba za delikatna jestem i nie moge do tego pisania sie przekonac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: pogadałabym IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.05, 15:10 to ucieklas nawet przede mna;-))) slonecznego weekendu:-) Odpowiedz Link Zgłoś