szummorza 08.08.05, 13:27 Czy sie spelniaja??? Czy ktos o czyms marzyl i okazalo sie realne??? Oczywiscie chodzi o uczucie, milosc. Czy jesli tego sie pragnie to kiedys sie spelni???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: marzenia! 08.08.05, 13:30 Ja o kimś marzyłem, ale marzenie się nie spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: marzenia! 08.08.05, 13:33 Jesli swiat marzen czy swiat wirtualny nie zacmi Tobie swiata realnego masz duza szanse to urzeczywistnic. Dlaczego WLASCIWIE nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szummorza Re: marzenia! 08.08.05, 14:18 jack20 napisał: > Jesli swiat marzen czy swiat wirtualny nie zacmi Tobie swiata realnego masz > duza szanse to urzeczywistnic. > Dlaczego WLASCIWIE nie? _______________________________ Czasem jest tak trudno zeby to co jest nierealne stalo sie realne. Jak przeniesc marzenia na real??? Szukac drogi do milosci .... ale jak, zeby nie zabladzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: marzenia! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.08.05, 17:11 Badz kobieta, badz soba, taka jaka jestes we wnetrzu. Nie podawaj swojego wnetrza na talerzu do konsumpcji, tylko jako podstawe rozmowy: czym jest real a czym sa nasze marzenia. Mezczyzni, chyba najbardziej to cenia. Uniwersalnego wytrycha nie ma. Prawdopodobnie KTOS Cie zrozumie. Wiara czyni cuda. Chociaz...Goethe chyba napisal: "dopuki zyje czlowiek, bladzi czlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
vendomme Re: marzenia! 08.08.05, 14:34 podobno gbyby marzenia sie spelnialy nie bylyby marzeniami... w ubiegle wakacje widzac spadajaca gwiazde pomyslalam zyczenie- cos czego w tym momencie pragnelam najbardziej. spelnilo sie... chcialam spedzic z ukochana osoba chodz chwile, chcialam zeby byl tak blisko jak tylko mozna. tak tez bylo. tylko kiedy kilka chwil minelo zapragnelam wiecej- byc z nim na zawsze. poze wystaczylo pomyslec inne zyczenie...? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: marzenia! 08.08.05, 17:54 Marzenia sie spelniaja, ale nie od razu. Nie ma nic za pstryknieciem palca:) i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: marzenia! 08.08.05, 20:20 Nie wszystkim osobom i nie wszystkie marzenia się spełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: marzenia! 08.08.05, 20:43 Z marzeniami jets jak z modlitwa. jak masz wybujałe, alenic nie robisz w ich kierunku to sie nie spelnia. Warto byc optymista;) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: marzenia! 08.08.05, 20:50 Ale wiele osób jest szczęśliwych w miłości, więc to chyba nie są takie wybujałe marzenia. Ja po ponad 4 latach straciłem swój optymizm, ale ten i tak długo się trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caprissa Re: marzenia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:18 tingel-tangel napisał: > Ale wiele osób jest szczęśliwych w miłości, więc to chyba nie są takie wybujałe > marzenia. tak kochac i byc kochanym to najwieksze szczecie:) To marzenie ma kazdy:) spełni sie:) Tobie tez:) Ja po ponad 4 latach straciłem swój optymizm, ale ten i tak długo się > trzymał. odbuduj go na nowo i niehc trwa po wieki:) Tak przy sercu, ktore kocha Cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biker Re: marzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:21 Raczej marzenia się nie spelniaja. Lepiej coś zaplanować i doprowadzić do końca, a nie bezsenownie tracić czas na zludzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: marzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:04 Zależy jakie marzenia i komu. Prawdopodobnie się spełni ale wcale nie tak jak się tego spodziewasz... Odpowiedz Link Zgłoś