Dodaj do ulubionych

nie sama ale samotna...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:16
Niby nie sama,ale samotna...jak temu zaradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiewiorka Re: nie sama ale samotna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:31
      Może szukasz samotności i nie trzeba nic radzić.
    • konrado80 Re: nie sama ale samotna... 03.09.05, 07:45
      rozumiem ze jesyes z kims i mimo to czujesz sie samotna
      moze ten ktos nie daje Tobie za malo ciepla zebys mogla poczuc ze jest ktos
      kolo Ciebie na kogo mozesz zawsze liczyc, do kogo mozesz zawsze sie przytulic
      i to moze byc powodem, powinnas porozmawiac z nim o tym, powiedziec jak sie
      czujesz, bo jezeli jestes z kims to powinniscie oboje ten problem rozwiazac
      a nie zamykac sie w sobie, bo przez to coraz glebiej sie oddalasz od niego
      i coraz bardziej czujesz sie samotna, wiec rozmowa powinna byc
    • Gość: słoneczny dzień Re: nie sama ale samotna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:14
      W niektórych związkach niby wszysko gra szczególnie gdy ktoś obserwuje z boku.
      Jest miłość partnera, wspólne sprawy, wspólne wyjścia, wyjazdy, jest
      porozumienie dnia codziennego a mimo to może brakować porozumienia głębszego,
      duchowego, rozmowy bez słów ale na ten sam temat. Zwyczajne porozumienie nie
      zawsze wystarcza, bardzo wazne jest porozumienie dusz a na to raczej nie ma
      wpływu. Może w związku brak włanie tego porozumienia i stąd samotność.
      • Gość: stefan Re: nie sama ale samotna... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 03.09.05, 15:31
        Kobiety to takie slabe z matematyki, ale zawsze licza. Moze inny bedzie lepszy?
        Czy powinnam sprobowac nowej znajomosci? Przeciez nic nie robie zlego jak
        rozmawiam z nieznajomym np. przy kolacji. A kto sie dowie co ja robie w nocy?
        Ja taka dobra, a on nie. Licz tak dalej. Napewno sie zameczysz psychicznie.
        Nawet zdrada bedzie dla ciebie usprawiedliwiona. Jak jestes samotna w zwiazku,
        to pomysl sobie, ze twoj partner jest rowniez. Z pewnoscia nie wiesz o czym on
        mysli. Z pewniam, ze swiat nie kreci sie do okola ciebie. Nawet w super zwiasku
        nie jestes najwazniejsza.
        • Gość: anieśka Re: nie sama ale samotna... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.09.05, 22:16
          różo całkowicie ciebie rozumiem...nawet nie wiesz jak bardzo, trzymaj sie i
          pozdrawiam, nie sama ale samotna- to ja, pozdrawiam cieplutko
        • Gość: róża Re: nie sama ale samotna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:39
          wiesz Stefanie...nie jesteś sprawiedliwy.Myślę,że sam się usprawiedliwiasz,bo
          zdradzasz.Czy ja napisałam o usprawiedliwianiu się,o zdradzie.Pytam dlaczego
          tak się dzieje...trudno Ci to zrozumieć? Zgrywasz życiowego bohatera?Tobie
          wszystko się udaje?A może jesteś księdzem i zaraz zadasz mi pokutę za to że
          pytam?
          • Gość: stefan Re: nie sama ale samotna... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 03.09.05, 23:00
            Napewno nie uwierzysz, ale mozna sobie WMOWIC, ze jestes szczesliwa. Naprwde. W
            poprzedniej opini wymienialem jakie roznosci kobiety i czasmi faceci wymyslaja.
            Takie mysli wcale im nie pomaga w uzyskanu szczescia. Ja tylko chcialem Ciebie
            odstraszyc, abys tych wymienionych mysli nie miala. Ja takze czekam na e-list i
            moglbym zaczac myslec roznosci, a potem myslec jaki to ja samotny jestem. Wiem,
            ze musze czekac, az dzieczyna skonczy 18lat, to napisze i tyle. Pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka