Gość: Jola IP: *.alstom.pl 13.09.02, 11:31 Byłam na wspaniałym spacerze,gdzieś za ciemną stroną księżyca. Szłam z kimś za rękę, na boso.Czułam ciepło i spokój. Koniecznie chciałam zobaczyć jego twarz, ale nie mogłam - może następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Belbo Re: Spacer IP: 195.116.222.* 13.09.02, 11:50 ja wczoraj mialem najazd UFO..a dzis katastrofe samolotu.... jak wykaduje mi na gowie transatlantyk to moge tego nie przezyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spacer 13.09.02, 13:34 Belbo to był sen, a Ty taki mało romantyczny:) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spacer IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 18:41 A to moje to nie sen?.. moze troche dziwny .. koszmarny..ale sen! Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: Spacer 13.09.02, 13:38 Gość portalu: Jola napisał(a): > Byłam na wspaniałym spacerze,gdzieś za ciemną stroną księżyca. Szłam z kimś > za rękę, na boso.Czułam ciepło i spokój. Koniecznie chciałam zobaczyć jego > twarz, ale nie mogłam - może następnym razem. Tak następnym razem , pod warunkiem,że znowu nie zapomnisz o okularach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Spacer IP: *.alstom.pl 13.09.02, 13:56 W śnie różnie bywa i okulary są nie potrzebne, wręcz przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: Spacer 13.09.02, 14:04 Nie wiedziałam,że tak szybko poszliście do łóżka, mówiłaś tylko o spacerze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Spacer IP: *.alstom.pl 13.09.02, 14:11 To był spacer, a potem kto wie.....,może następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Gosc ze spaceru IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 13.09.02, 18:44 To ja bylem z Toba na spacerze, i dzis pojawie Ci sie we snie znow. Powiedz mi mi wowczas, ze mnie kochasz... Odpowiedz Link Zgłoś